Αλλαγή καθηκόντων για τον Jared Leto

0

Η αμερικανική συνδρομητική υπηρεσία streaming ανεξάρτητων ταινιών Fandor όρισε τον τραγουδιστή των «30 Second To Mars» και ηθοποιό, Jared Leto, επικεφαλής δημιουργικού.

Η εταιρεία προσφέρει στους κινηματογραφόφιλους μια προσεκτικά επιμελημένη επιλογή που δεν βρίσκεται σε μεγαλύτερες εταιρείες όπως το Netflix ή το Hulu, με έμφαση στις ανεξάρτητες ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τις ξένες παραγωγές.

Το VyRT, μια υβριδική ιστοσελίδα streaming / social media που ίδρυσε ο Leto το 2011 βάσει συμφωνίας θα ενταχθεί στην υπηρεσία.

«Ως συνδρομητής της Fandor εδώ και πολλά χρόνια, εκτιμώ ιδιαίτερα τα ξεχωριστά προγράμματα και τη μηχανή συστάσεων» ανέφερε ο Jared Leto σε δελτίο τύπου. «Συγκεκριμένα, το «ανθρώπινο στοιχείο» διαχωρίζει την Fandor από πολλές άλλες υπηρεσίες σε αυτόν τον χώρο, οι περισσότερες από τις οποίες είναι καθαρά αλγοριθμικές» σημείωσε, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

«Ο Jared έρχεται σε μας σε μια κρίσιμη στιγμή για την εξέλιξη της Fandor», δήλωσε ο Larry Aidem, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Ο Jared φέρνει την αγάπη του για τις ταινίες, το πάθος του για τη μουσική και την ενθουσιώδη ματιά στο κοινό της Fandor» τόνισε.

Ο τραγουδιστής και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος θα είναι «η δημιουργική φωνή της εταιρείας» τόνισε ότι ανυπομονεί πολύ για αυτή τη συνεργασία.

Οι πειραματισμοί του Leto με περιεχόμενο streaming on-demand video στο VyRT αφορούσαν κυρίως το συγκρότημά του, καθώς και άλλους καλλιτέχνες, αλλά και δύο σειρές ντοκιμαντέρ των οποίων ήταν παραγωγός και σκηνοθέτης. Ο Leto πρόσφερε επίσης στους θεατές ακουστικές συναυλίες, εκπομπές μαγειρικής, συναυλίες που μεταδίδονταν ζωντανά και το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του, Artifact

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!