ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΑ – ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ και τα βάζουν μπροστά! Η ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ, ΒΟΗΘΑ μητέρα με ανάπηρο παιδί, 20 χρόνια ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

ΑΛΛΕΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΝΕΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ – ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!. Η Έφη Σαρρή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ για να σου…πουλήσει.

 

Δεν έχει κανένα παιδί για να μπορεί να δηλώσει “γεννημένη μάνα”.

 

Η ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΥΧΤΑ. ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΊΣΙΜΟ ΣΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΚΕΙ ΠΑΝΩ.

Αυτή η γυναίκα, η Έφη Σαρρή, αυτή η γυναίκα, δεν σου μοστράρησε το καλο παιδί ποτέ! Το ακούς; ΠΟΤΕ!

Αυτή είναι όμως η γυναίκα που βοηθά όσο κανείς τον συνάνθρωπο της. Αυτή!

Επί 20 χρόνια, μια μητέρα μπορεί και συντηρεί το ακίνητο από τροχαίο ατύχημα παιδί της, μπορεί και συντηρείται και η ίδια,  εξαιτίας της Έφης Σαρρή. Μόνο που η Έφη Σαρρή, δεν το είπε ποτέ σε κανέναν.  

Μπορεί και έχει σπίτι και φαγητό να μείνει η κυρία που είδε ξαφνικά το παιδί της, ανήμπορο και ανάπηρο. Δεν είχε κανέναν να της προσφέρει βοήθεια. Χρήματα για περίθαλψη. Χρήματα να ζήσει το εαυτό της, για να μπορεί να υπηρετεί, το ανάπηρο παιδί της, από το πλευρό του οποίου δεν έφυγε ποτέ και ούτε άφησε άλλον. Μέχρι που βρήκε την τραγουδίστρια!

 

Η Εφη Σαρρή, ήταν η παραλήπτρια του πακέτου από μία γυναίκα «χτυπημένη» από τη μοίρα που για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου της, που είναι κλινήρης ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

«Είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ μου!», της είπε η γυναίκα την οποία επί χρόνια στηρίζει η τραγουδίστρια και δεν την είχε δει ποτέ.

«Είναι μία ιστορία που υπάρχει πολλά χρόνια. Έστειλα κάποιο φίλο μου κάποια στιγμή, όταν άρχισα να βοηθάω αυτή την κυρία… αλλά μου είπε μην πας ποτέ εκεί, δεν θα το αντέξεις. Έτσι μιλούσαμε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την κατάσταση που ακούω… Είναι τόσο δύσκολο αυτό που περνάει», είπε η Έφη!

Η αποστολέας τόνισε: «Μη με μαλώσεις που σε έφερα εδώ» και η Έφη ανέφερε:
«Είχαμε πει να βρεθούμε μετά το Πάσχα κάπου έξω. Πραγματικά την αγαπώ πολύ και περνάει και προσωπικά προβλήματα και είναι ένας βράχος αυτή η γυναίκα. Αυτά τα 20 χρόνια που εγώ είμαι στο τηλέφωνο δεν κάνω τίποτα…».

«Δεν έχεις κάνει τίποτα; Είσαι θησαυρός… η καρδιά σου και η ψυχή σου πλημμυρίζει από αγάπη και ανθρωπιά» σχολίασε η γυναίκα.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.