Άλλος άνθρωπος η Melanie Griffith

0

Το θέμα πλαστικές απασχολεί το Hollywood αρκετά. Δεν είναι λίγες οι celebrities που εμφανίζονται… «μεταλλαγμένες» στο κόκκινο χαλί σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Και φυσικά προκαλούν ερωτήματα… Τι έκαναν πάλι στο πρόσωπό τους. Άφωνους άφησε τους φωτογράφους και όσους την είδαν από κοντά και η Melanie Griffith.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο κόκκινο χαλί του LACMA gala στο Λος Αντζελες και παραλίγο να περάσει απαρατήρητη, αφού πολλοί ήταν αυτοί που δεν την αναγνώρισαν καν.

Έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις στο πρόσωπό της για να δείχνει νεότερη και να αποχωριστεί τις πολλές ρυτίδες. Η ηθοποιός δεν παίζει πια σε ταινίες και μάλιστα οι δημόσιες εμφανίσεις της δεν είναι και τόσες πολλές.

Εδώ να πούμε ότι η περίπτωση της Melanie Griffith έρχεται να προστεθεί σε αυτή της Catherine Zeta Jones, η οποία είχε επίσης προκαλέσει σάλο με δημόσια εμφάνισή της και με τις αλλαγές που έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com