freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αμάντα Γεωργιάδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αμάντα Τένφγιορντ
Όνομα Αμάντα Κλάρα Γεωργιάδη
Επίσης γνωστός ως Αμάντα Γεωργιάδη Amanda Tenfjord
Γέννηση 9 Ιανουαρίου 1997 (25 ετών)
Ιωάννινα, Ελλάδα
Καταγωγή Τένφγιορντ, Νορβηγία
Μουσικά όργανα φωνή, πιάνο
Παρουσία 2014 – σήμερα

Δισκογραφικές Propeller Recordings
Η Αμάντα Κλάρα Γεωργιάδη (Amanda Klara Georgiadis, Τένφγιορντ, 9 Ιανουαρίου 1997), καλλιτεχνικά γνωστή ως Amanda Tenfjord (Αμάντα Τένφγιορντ), είναι Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και φοιτήτρια ιατρικής. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα της Ελλάδας, αλλά μεγάλωσε στο Τένφγιορντ της Νορβηγίας. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα της Ελλάδας, αλλά μεγάλωσε στο Tennfjord της Νορβηγίας. [1] Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 .

EUROVISION! ΦΕΤΟΣ πάμε για ΠΡΩΤΙΑ! Η Αμάντα Γεωργιάδη και πως θα ΦΤΑΣΕΙ στη ΝΙΚΗ!

Καριέρα
Η Τένφγιορντ άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου σε ηλικία 5 ετών [2] Το τραγούδι του Tenfjord “Run” κέρδισε το Μουσικό Βραβείο το 2015 και εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό βίντεο για το Personskadeforbundet LTN το 2014.

Το 2016 συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό της Νορβηγίας TV 2 The Stream, όπου τοποθετήθηκε μεταξύ των κορυφαίων 30 συμμετεχόντων. [4] Το 2018 εμφανίστηκε σε ένα πρόγραμμα στο P3 Live το 2019 με το τραγούδι “Let Me Think”. [5]

Έχει επίσης περιοδεύσει με το νορβηγικό συγκρότημα Highasakite . [6] Το 2019 έπαιξε στο μουσικό φεστιβάλ Trondheim Calling. [7] [8] Ο Τένφιορντ τιμήθηκε με το Βραβείο Πολιτισμού Νεολαίας του Δήμου Χαράμ το 2019.

Προσωπική ζωή
Η Τένφγιορντ έζησε τα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα, προτού η ίδια και η οικογένειά της μετακομίσουν στο Τένφγιορντ στο Møre og Romsdal . Ήταν στην ίδια τάξη με την καλλιτέχνιδα Sigrid και δήλωσε ότι η Sigrid ήταν η έμπνευσή της για να ακολουθήσει μια καριέρα καλλιτέχνη την τελευταία τους μέρα στο σχολείο στο ανώτερο γυμνάσιο Fagerlia. [10] Μετακόμισε στο Τρόντχαϊμ το 2015 για να ξεκινήσει ιατρικές σπουδές στο NTNU . [11] Το 2019 ανακοίνωσε ότι έβαλε τις απαιτητικές σπουδές της σε παύση για να επικεντρωθεί στη μουσική.

Δισκογραφία
Singles
“Run” (2014)
“I Need Lions” (2016)
“Man of Iron” (2017)
“First Impression” (2018)
“No Thanks” (2018)
“Let Me Think” (2018)
“The Floor Is Lava” (2019)

Good Job Nicky ή Νικόλας Βαρθακούρης βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, το ύψος και τα κιλά

“Troubled Water” (2019)
“Kill The Lonely” (2019)
“As If” (2020)
“Pressure” (2020)
“Then I Fell in Love” (2020)
“Miss the Way You Missed Me” (2021)
EPs
First Impression (2018)
Miss the Way You Missed Me (2021)

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Στη Σύμη για τα γυρίσματα του videoclip – Τι δείχνουν τα στοιχήματα

Λίγους μήνες πριν τη Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται στη Σύμη για τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει.

Eurovision 2022: Ποια είναι η Amanda Georgiadi που θα μας εκπροσωπήσει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, χθες πρώτη ημέρα των γυρισμάτων, όλη η παραγωγή της ελληνικής συμμετοχής επικεντρώθηκε σε ένα γύρισμα πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό, ωστόσο στο clip θα δούμε πλάνα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού.

Ποια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022. Τέλος ο γιος του Πάριου, Good Job Nicky – news

Ο καιρός μπορεί να μη βοήθησε στην πρώτη ημέρα των γυρισμάτων και γι’ αυτόν τον λόγο πιθανώς να παραταθούν τα γυρίσματα μέχρι και Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχήματα, η Αμάντα Γεωργιάδη και η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην κατάταξη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner