freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Άμεσος ΚΙΝΔΥΝΟΣ για τη ΖΩΗ της Κατερίνας Καραβάτου! Σε μια κλωστή όλα!…Μετά από πολλά προβλήματα και απουσίες ο…τρόμος στο κανάλι και στους κοντινούς ανθρώπους της γλυκειά Κατερίνας ήταν έντονη. Μεγάλη η αποχή της και χωρίς εξήγηση…για την ακρίβεια η εξήγηση πυ δόθηκε άφηνε ακόμα περισσότερα ερωτήματα. Υστέρα,…ύστερα ήρθαν και τα κλάματα χωρίς λόγο και πραγματική αιία στον αέρα με αφορμή την γέννηση του παιδιού της Μαρίας Ηλιάκη.

Εκείνη την στιγμή, πριν η Κατερίνα παρουσιάσει στον αέρα μέσω τηλεφώνου τον άντρα της Μαςρίας Ηλιάκη, παραδέχτεικε πως τον τελευταίο καιρό, δεν μπορεί να ορίσει κάποιες καταστάσεις στην προσπάθεια της να συνεχίσει να μιλά, έβαλε τα κλάματα. Αλλά έβαλε τόσο ένοτνα τα κλάματα που όσοι το είδαμε απλά σκεφτήκαμε πως τα νεύρα της είναι πολύ τεντωμένα!

Κατερίνα Καινούργιου: “Ακούγεται Ότι Πάω Στο Star Και Θα Πάρω Τη Θέση Της Κατερίνας Καραβάτου”

Αυτό έχει προφανώς άμεση σχέση και με την…παραίτηση του Κρατερού Κατσούλη από την εκπομπή αλλ΄ακι τον προφανή κίνδυνο που και η ίδια διτρέχει αν λάβουμε υπόψη το ότι η…απουσία της και η νοσηλεία της στο νοσοκομείο, ακολούθησε τα δύο σοβαρά σφάλμτα που το ζευγάρι έκανε στον αέρα, με΄σα σε διάστημα λίγων ημερών!…

Διαβάστε ακόμα:Η κατάσταση της υγείας της Κατερίνας Καραβάτου και το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε σήμερα στη Φωλιά των Κου Κου μετά από απουσία πολλών ημερών.

Η παρουσιάστρια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Χαμογελαστή και συγκινημένη, η Καραβάτου ήταν χαρούμενη που επέστρεψε, ωστόσο έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης αυτή τη φορά.

Κατερίνα Καραβάτου με σαφείς αιχμές: “Ξαφνικά, ακούς ότι κάποιος άλλος θα σου πάρει τη δουλειά”

Η ίδια εξήγησε ότι κατέρρευσε την περασμένη Δευτέρα, προφανώς από υπερκόπωση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες μέρες και να μείνει στο σπίτι της. Και τώρα που επέστρεψε, έφυγε ο Κατσούλης…

Κατερίνα Καραβάτου: «Στην Εγκυμοσύνη Μου Έβαλα Περίπου 13 Κιλά, Από Τα Οποία Τα 6 Έφυγαν Στο Μαιευτήριο.»
Eπέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου: Κατέρρρευσα την περασμένη Δευτέρα, δεν μπορούσα να…

Τι δήλωσε η Καραβάτου για την πολυήμερη απουσία της

“Νομίζω ότι έχω να κάνω κανένα χρόνο εκπομπή. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν είδατε, λείπει ο Κρατερός. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, που με ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου.

Κατερίνα Καραβάτου: Εχασα Τον Μπαμπά Μου Και Σαφώς Ήρθα Αντιμέτωπη Με Διάφορες Δυσκολίες.

Ήταν μια περίοδος αρκετά μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πέρασε.

Επίσης να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον σταθμό, τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν και κατανόησαν όλο αυτό το πράγμα που περνούσα.

Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Νίκο, τον Σάββα, που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει με διάφορα αποτυχημένα αστεία να γελάσω. Δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό…

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές.

Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς πάρα πολύ, όπως και τους συναδέρφους μου, που δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι υγεία είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και δεν θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα…

Σε άλλα νέα δεν είναι εδώ ο Κρατερός. Τον ξεθεώσατε και του έδωσα ένα ρεπό να πάρει λίγο τα πάνω του” , ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη.

Διαβάστε ακόμα:

Οι πληροφορίες θέλουν αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η υγεία της Κατερίνας Καραβάτου, έχει άμεση σχέση και με την εκπομπή η θέση της οποίας βρέθηκε σε κίνδυνο.

Τα κλάματα που έβαλε πριν λίγες μόλις μέρες η πανέμορφη Κατερίνα Καραβάτου από πολλούς αλλά και από μας ερμηνεύτηκαν εντελώς υπερβολικά όχι μόνο επειδή ήταν έντονα αλλα επειδή η όλη της αντίδραση στον αέρα με ασήμαντη αφορμή, δηλώνει τεντωμένα νεύρα.

Αυτή η έξαρση, ακολουθεί χρονικά την πολυήμερη απουσία της από το σταρ πριν λίγους μήνες. Συνδέεται και με την “απόφαση” του Κρατερού Κατσούλη να σταματήσει από το πρωινό που συμπαρουσίαζε με την σύζυγο του.

Χαμός Στους Κου Κου: «Τον Τσίμπησε Στα Αχαμνά Του», Σε Απόγνωση Η Κατερίνα Καραβάτου

Αυτή η απόφαση για μας σημαίνει “αναγκαστική” παραίτηση. ΄Για έναν πολυ απλό λόγο: Το διάσημο ζευγάρι υπέπεσε φέτος σε δύο ολέθρια σφάλματα. Σφάλματα που δύσκολα συγχορούνται – ειδικά το δεύτερο σο οποίο σάρκαζαν τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δηλαδή, δεν πρόλαβε να επιστρέψει η Κατερίνα Καραβάτου και έγινε το δεύτερο λάθος τους.

Κανείς δεν έμαθε γιατί απείχε για καιρό από την εκπομπή, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο για μας. Μάλιστα τα κλάμματα που έβαλε με τόσο έντονο τρόπο σε πρόσφατη εκπομπή για μας δείχνουν όχι μόνο τεντωμένα νεύρα, αλλά πως η θέση της στο κανάλι “παίζεται” ακόμα!

Δείτε το βίντεο με τα κλάματα που έβαλε για ένα εξαιρετικά χαρμόσυνο γεγονός!

Η ίδια μάλιστα στο βίνυεο αυτό αποκαλύπτει πως περνάει και δύσκολες στιγμές και δνε καταφέρνει πάντα να μένει ψύχραιμη…Πρέπει να το δείτε!

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για τη Μαρία Ηλιάκη.

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε χθες η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και φυσικά μια τέτοια είδηση δεν θα μπορούσε να μην αναπαραχθεί στη Φωλιά των Κου Κου, με την Κατερίνα Καραβάτου να καταρρέει στον αέρα.

Η Κατερίνα Καραβάτου Ήταν Τόσο Συναισθηματικά Φορτισμένη Που Με Δυσκολία Μιλούσε, Ενώ Δεν Μπορούσε Με Τίποτα Να

Συγκρατήσει Τα Δάκρυά Της.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, στον τηλεοπτικό αέρα, βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση ο Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος μας ενημέρωσε πως όλα είναι καλά και ότι μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner