freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Όλες οι ρεπόρτερ, όλοι οι γιατροί κάθε είδους…ειδικός, έχει πια υποβάλει σε καταιγισμό ερωτήσεων την μητέρα, τον πατέρα και τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας Δασκαλάκη. Με δεδομένο το ότι κανείς μα κανείς δεν θα είχε ούτε το δικαίωμα, ούτε το σθένος να υποβάλλει σε μια τόσο…βασανιστική διαδικασία τους γονείς που έζησαν το πιο φρικτό μαρτύριο, όλα μας μαρτυρούν πως είναι θέμα χρόνου οι συλλήψεις.

Όλοι, δείχνουν πια, μόνο σε αυτή την κατεύθυνση. Όλοι κρατούν τα προσχήματα σε αυτό που θέλουν πολύ να πουν πρώτοι, αλλά κρατιούνται για ευνόητους λόγους! Την ώρα που όλη Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών μέσα σε διάστημα τριών περίπου χρόνων, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας που θα ρίξουν «φως» στις μυστηριώδεις απώλειες.

ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου
ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου

ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Το ΕΓΚΛΗΜΑ του ΑΙΩΝΑ! ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ των ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα!!! Ο Πάνος Σόμπολος όταν μιλά, ξέρει πάντα τι λέει. Οι διασυνδέσεις του στο ρεπορτάζ εδώ και δεκαετίες σημαίνουν πως έχει από πρώτο χέρι ενημέρωση και,… δεν είναι αυτό το σπουδαιότερο. Το σημαντικότερο, είναι το ότι από την στιμγή που του παρέχονται οι πληροφορίες, από την στιγμή που έχει πρόσβαση σ’ αυτές, σημαίνει πως έχουν βγει ήδη συμπεράσματα! Έχουν ήδη βγει αποτελέσματα. Ήδη με όσα είδαμε και ακούσαμε από το στόμα του σήμερα, έχει λυθεί το μυστήριο των θανάτων.

Σήμερα στο πρωινό του Αντ1, έδωσε το στίγμα. Εκφράστηκε ώστε και κάλυψει να έχει αλλά και να μας προιδεάσει πως η το έγκλημα ήταν η αιτία θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Το ΕΓΚΛΗΜΑ του ΑΙΩΝΑ! ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ των ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα!!!
Το ΕΓΚΛΗΜΑ του ΑΙΩΝΑ! ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ των ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα!!!

Μάλιστα ήταν έντονα σαφής ώς προς το ότι αργά ή γρήγορη θ’ αποκαλυφθούν όλα. Πως προέκυψαν οι θάνατοι και των τριών παιδιών αλλά ακόμα περισσότερο ο τελευταίος θάνατος. Αυτός του μεγαλύτερου σε ηλικία παιδιού. Της 9χρονης Τζωρτζίνας!

Ενώ ανέφερε πως δεν πρέπει ν’ αποκειστούν και οι τρεις εκδοχές, στην ουσία απέκελιε με την στάση του τις δύο και άφηνε ως ανοιχτό ενδεχόμενο τον φόνο.

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν στο διαδίκτυο ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών

Για αυτό, αφού επέλεξε να κάνει έστω αναφορά στο “ΕΓΚΛΗΜΑ του αιώνα” αν αυτή η εκοδχή αποδειχεθί, καταλαβαίνετε, ότι όσα γνωρίζει ο ρεπόρτερ, οδηγούν στο ότι η μητέρα είναι πια πιθανότατο, να βρεθεί αντιμέτωπη με την χειρότερη κατηγορία.

Πολύ απλά, δεν θα ακουγόνταν ποτέ τέτοιες κουβέντες, αν οι πιθανότητες να μην συμβεί αυτό, ήταν μοιρασμένες έστω!

Όλοι θα έτρεμαν την μάνα αλλά και τις συνέπειες, ηθικές και νομικές, στην περίπτωση που η μητέρα των κοριτσιών δεν ήταν ύποπτη για το τραγικότερο!

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ τη ΜΑΝΑ οι ΓΙΑΤΡΟΙ!

Αυτό το σίριαλ που παίζει στα κανάλια, όσο και αν θέλουν να το “αρμέξουν” τηλεοπτικά, δεν σημαίνει πως σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι αν υπάρχει πραγματικά και ο καπνός και…φωτιά στο θλιβερό σκηνικό των τριών χαμένων παιδιών!

Διαβάστε ακόμα:

“ΕΜΦΡΑΓΜΑ” στην Πάτρα: “ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ” η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου! Καταιγισμός νέων στοιχείων που διέρρευσαν και που αναφέρονται πλέον ξανά και ξανά, οδηγούν στην σύλληψη της μητέρας των τριών νερκών κοριτσιών καθώς πλήθος στοιχείων “ανεξήγητων” δεν αφήνουν υποψίες για κάποιον άλλον ύποπτο αυτή τη στιγμή.όλοι δείχνουν σαν δολοφόνο των παιδιών την μητέρα ενώ προσποιούνται το αντίθετο. Μιλούν τυπικά τ΄’οσο ώστε να είναι “καλυμένοι” και την ίδια στιγμή, στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, δεν αφήνουν καμμία άλλη εκδοχή με όσα λένε. Όλα τα στοιχεία που αναφέρουν και ο τρόπος που τα περιγράφουν οδηγεί σ΄ένα και μόνο μονοπάτι.

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν στο διαδίκτυο ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών

Η Όσοι έχουν μιλήσει δημόσια αυτές τις μέρες, το μόνο που κάνουν είναι να υπογραμμίζουν την παραπάνο από..πιθανή σύλληψη της η οποία φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου! Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το πως όλοι λένε αυτό που πρέπει ώστε να μην πέσουν στο λάθος και κατηγορηθούν για συκοφαντική δυσφήμιση. Αλλά και για να είναι ταυτόχρονα καλυμένοι απέναντι στη μάνα που πρέπει να σεβαστούν για τον χαμό των παιδιών της!

Όμως όλοι δεν κρατιούνται. Θέλοντας προφανώς να δείξουν πως…ξέρουν. Πως μπορούν να προβλέψουν που οδηγούν οι γνώσεις, η πείρα και το ένστικτο τους, δνε θέλουν να βγουν με…’άδεια χέρια στα κανάλια. Παρακαλουθούμε λοιπόν και υπονοούν αλλά και δείχνουν με άπειρους τρόπους ότι η σύλληψη είναι ΣΙΓΟΥΡΗ και θέμα χρόνου!

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ τη ΜΑΝΑ οι ΓΙΑΤΡΟΙ!

Στην πραγματικότητα όλοι θέλουν να προτρέξουν να’ ανακοινώσουν το ότι δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση από το να κατηγορηθεί η μητέρα των παιδιών για τον θάνατο τους!

"ΕΜΦΡΑΓΜΑ" στην Πάτρα: "ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ" η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου!
“ΕΜΦΡΑΓΜΑ” στην Πάτρα: “ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ” η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, τα οποία πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας, πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα της ισχυριζόταν ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, στις 12 Απριλίου του 2017 ισχυρίστηκε μέσω των social media ότι διεγνώσθη με καρκίνο των ωοθηκών. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και δικά της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha παρουσίασε screen shot από τα μηνύματα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ίδια η μητέρα φέρεται να είχε αναρτήσει στα social media από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών.

Πάτρα Θάνατοι παιδιών ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! 25 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ…

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημείωσαν στο T-live πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας

Νωρίτερα σήμερα, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, έκανε γνωστό ότι οι παιδίατροι στην Πάτρα αναφέρουν πως η Τζωρτζίνα παρουσίαζε προβλήματα υγείας μόνο όταν στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν δεν υπήρχε κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής. Μάλιστα όπως σημειώνει είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο για να μπορούν να ελέγχουν το παιδί όταν δεν ήταν κάποιος ειδικός μαζί του.

Ένα δεύτερο θέμα που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο λόγος που τα τρία αδέρφια νοσηλεύονταν σε μονόκλινο δωμάτιο. Η μητέρα φέρεται να είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως τα παιδιά της νοσηλεύονταν σε μονόκλινο έπειτα από σχετική πρόταση των γιατρών.

Πάτρα: Η δήλωση που έκανε στο Live News o πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί της μητέρας φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν οι γιατροί, σύμφωνα με τους οποίους είχε προηγηθεί η επίκληση της μητέρας των κοριτσιών, λέγοντας πως ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν προέκυπτε βλάβη από γιατρό ή φάρμακο.

«Δεν προέκυπτε βλάβη από ιατροφαρμακευτικό χειρισμό. Αυτό κατέγραψα στην έκθεσή μου. Είχα συστήσει να γίνουν επανεξετάσεις τότε. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα γίνουν με μέριμνα του ιατροδικαστή και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών που διαχειρίζεται το περιστατικό», δήλωσε ο κ. Τσαντίρης στο Mega.

Ο κ. Τσαντίρης τόνισε πως πρόκειται για σπάνιες περιπτώσεις που θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα, αν και θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να τύχουν στην ίδια οικογένεια τρία σπάνια νοσήματα.

ρχίζει τα επόμενα 24ωρα ένας κύκλος περίπου 25 καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ιδιωτών, από τις οποίες τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών κοριτσιών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών, της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα Εξελίξεις! Αποκαλύψεις για τη σχέση και τους χωρισμούς των γονιών

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα αναφορικά με αυτή την τραγική υπόθεση, φαίνεται να υπάρχουν ελλιπείς ή εσφαλμένες γνωματεύσεις για ορισμένα από τα παιδιά, κάτι που διευρύνει το μυστήριο και ίσως κόστισε τη ζωή της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε στο τέλος Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Διαφοροποιήσεις – Η Μαλένα

Παράλληλα, ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εφημερίδα «Τα Νέα», η συνέντευξη αυτή δημιούργησε, όμως, και νέα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία, τα κρίσιμα λεπτά, δεν είχαν στο πλευρό τους ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι γιατροί, από την πλευρά τους, ήδη μιλούν στα «ΝΕΑ» για αρκετές διαφοροποιήσεις στις αναφορές των γονιών (και κυρίως της τραγικής μητέρας) από τα πραγματικά περιστατικά.

Ο πρώτος αιφνίδιος θάνατος ήταν αυτός του δεύτερου κοριτσιού της οικογένειας, της Μαλένας, σε ηλικία τριάμισι ετών, τον Απρίλιο του 2019, όταν νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» με λευχαιμία, που θεωρούταν απολύτως ελέγξιμη και ιάσιμη.

Υπόθεση στην Πάτρα! ”3 αιφνίδιοι θάνατοι είναι αρκετά δύσκολο να συμβού΄΄

Οι γονείς, στη συνέντευξή τους, ανέφεραν ότι ο θάνατός της επήλθε μετά την πρώτη χημειοθεραπεία, την ένατη ημέρα νοσηλείας, όμως γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί άλλη, πολυήμερη χημειοθεραπεία, μη ενέσιμη.

Ο θάνατος του κοριτσιού αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, παρότι είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ανάμεσα σε αυτές και ηπατολογικές, οι οποίες δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα, γεννώντας περαιτέρω ερωτήματα για το πώς τελικά κατέληξε από τέτοιου είδους ανεπάρκεια, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις της ήταν «καθαρές».

Η Ίριδα

Τον Μάρτιο του 2021, η μητέρα ανέφερε ότι βρήκε, μαζί με συγγενή της, χωρίς σφυγμό το έξι μηνών κοριτσάκι τους, την Ίριδα, μέσα στην κούνια του. H ίδια είπε, τότε, ότι δίπλα στο βρέφος βρήκε ένα πανάκι με αίμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε διάγνωση από την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αντιγόνη Μητσέλου, που προσδιόρισε ότι αιτία θανάτου ήταν η σπάνια αγενεσία βλεφοκόμβου. Δηλαδή, διαπιστώθηκε ότι από τον καρδιακό μυ έλειπε ένας όζος που λειτουργεί ως φυσιολογικός βηματοδότης της καρδιάς.

Η μητέρα, στην τηλεοπτική συνέντευξη, ανέφερε ότι το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει μόνο μικρό καρδιολογικό πρόβλημα (φύσημα) και προσδιόρισε ότι η σπανιότητα του συγκεκριμένου νοσήματος είναι της τάξης του ενός περιστατικού στη χώρα.

Γιατροί, ωστόσο, αντιτείνουν ότι η συχνότητα της αγενεσίας βλεφοκόμβου είναι πολύ πιο μικρή, έως ανύπαρκτη. Και συμπληρώνουν ότι «αφού η μητέρα είχε πραγματοποιήσει καρδιακό έλεγχο για να εντοπίσει το φύσημα, είναι περίεργο που δεν εντοπίστηκε η ζωτικής σημασίας έλλειψη του βλεφοκόμβου, που αποτυπώνεται με ευκρίνεια σε τέτοιες εξετάσεις. Ακόμη, η ανακάλυψη του αίματος στο πανάκι του μωρού δεν δείχνει ανακοπή, αλλά πιθανόν αποφρακτικό θάνατο που δημιουργεί πνευμονικό οίδημα».

Η Τζωρτζίνα

Επιπλέον ερωτήματα, αναφέρουν «Τα Νέα», προέκυψαν με τον πρόσφατο θάνατο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας.

Τα προβλήματα υγείας στο κοριτσάκι εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2021, όταν εισήχθη για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, με τη μητέρα να δηλώνει ότι είχε πόνους στην κοιλιά, παρουσίαζε βυθίσεις – με αναφορές για γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία κ.λπ.

Γιατροί τής εν λόγω νοσηλευτικής μονάδας σημειώνουν, εντούτοις, ότι οι εξετάσεις δεν ανέδειξαν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Όμως, αιφνιδιαστικά, και ενώ το κορίτσι βρισκόταν στον θάλαμο χωρίς παρουσία γιατρών ή νοσηλευτών, φέρεται να έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο.

Συνήλθε αρκετή ώρα αργότερα, ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης, αλλά είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ακολούθησε νοσηλεία σε ΜΕΘ στην Πάτρα, αλλά και εκτεταμένοι έλεγχοι στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, χωρίς και πάλι να προκύψει ότι το κορίτσι είχε πρόβλημα στην καρδιά.

Οι γιατροί του Ωνασείου τοποθέτησαν, μάλιστα, απινιδωτή στην άτυχη εννιάχρονη, από τον οποίο εκ νέου φάνηκε ότι δεν παρουσίαζε οποιαδήποτε καρδιακή αρρυθμία.

Παράλληλα, οι ίδιοι γιατροί προχώρησαν σε γενετικό έλεγχο, χωρίς να εντοπιστεί κληρονομική προδιάθεση. Οι γονείς, ωστόσο, στη συνέντευξή τους ανέφεραν – για να καταδείξουν την αστάθεια της κατάστασης της κόρης τους – ότι διασωληνώθηκε στο Ωνάσειο.

Παρ’ όλα αυτά, γιατροί που γνωρίζουν την πορεία της υγείας της, επεσήμαναν ότι ουδέποτε διασωληνώθηκε στο εν λόγω καρδιοχειρουργικό κέντρο, επαναλαμβάνοντας ότι σε όλες τις φάσεις της παραμονής της σε νοσοκομεία, δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα όταν ήταν παρόντες οι γιατροί και ότι αυτά εμφανίζονταν περιέργως όταν έμενε χωρίς επιτήρηση στο θάλαμο νοσηλείας.

Τα κρίσιμα ερωτήματα των γιατρών

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, προκειμένου να χυθεί φως στα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, όμως, οι γιατροί που ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της εννιάχρονης θέτουν μία σειρά από ερωτήματα, που κρίνουν ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν ιατρικά και αυτά καλείται να διαλευκάνει η έρευνα των Αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Realnews», το πρώτο ερώτημα αφορά στα συμπτώματα που ανέφερε η μητέρα ότι παρουσίασε η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή νευρολογικά προβλήματα και σπασμούς, τα οποία, ωστόσο, δεν διαπίστωσε κανείς άλλος στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το δεύτερο αφορά στην πεποίθηση των γιατρών ότι το παιδί, που πέθανε από ανακοπή, δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, ένα ερώτημα αποτελεί ο απινιδωτής που τοποθετήθηκε στην Τζωρτζίνα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο, όπου και κατέληξε, με την αιτία θανάτου να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Μετά την κατάληξη της ενιάχρονης, μάλιστα, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο και κλήθηκε ακόμη και η εταιρεία που είχε τοποθετήσει τον απινιδωτή, για να ελέγξει αν λειτουργούσε σωστά.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ ούτε ο απινιδωτής «κατάφερε» να λύσει το μυστήριο.

ρχίζει τα επόμενα 24ωρα ένας κύκλος περίπου 25 καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ιδιωτών, από τις οποίες τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών κοριτσιών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών, της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα αναφορικά με αυτή την τραγική υπόθεση, φαίνεται να υπάρχουν ελλιπείς ή εσφαλμένες γνωματεύσεις για ορισμένα από τα παιδιά, κάτι που διευρύνει το μυστήριο και ίσως κόστισε τη ζωή της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε στο τέλος Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Διαφοροποιήσεις – Η Μαλένα
Παράλληλα, ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εφημερίδα «Τα Νέα», η συνέντευξη αυτή δημιούργησε, όμως, και νέα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία, τα κρίσιμα λεπτά, δεν είχαν στο πλευρό τους ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι γιατροί, από την πλευρά τους, ήδη μιλούν στα «ΝΕΑ» για αρκετές διαφοροποιήσεις στις αναφορές των γονιών (και κυρίως της τραγικής μητέρας) από τα πραγματικά περιστατικά.

Ο πρώτος αιφνίδιος θάνατος ήταν αυτός του δεύτερου κοριτσιού της οικογένειας, της Μαλένας, σε ηλικία τριάμισι ετών, τον Απρίλιο του 2019, όταν νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» με λευχαιμία, που θεωρούταν απολύτως ελέγξιμη και ιάσιμη.

Οι γονείς, στη συνέντευξή τους, ανέφεραν ότι ο θάνατός της επήλθε μετά την πρώτη χημειοθεραπεία, την ένατη ημέρα νοσηλείας, όμως γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί άλλη, πολυήμερη χημειοθεραπεία, μη ενέσιμη.

Ο θάνατος του κοριτσιού αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, παρότι είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ανάμεσα σε αυτές και ηπατολογικές, οι οποίες δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα, γεννώντας περαιτέρω ερωτήματα για το πώς τελικά κατέληξε από τέτοιου είδους ανεπάρκεια, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις της ήταν «καθαρές».

Η Ίριδα

Τον Μάρτιο του 2021, η μητέρα ανέφερε ότι βρήκε, μαζί με συγγενή της, χωρίς σφυγμό το έξι μηνών κοριτσάκι τους, την Ίριδα, μέσα στην κούνια του. H ίδια είπε, τότε, ότι δίπλα στο βρέφος βρήκε ένα πανάκι με αίμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε διάγνωση από την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αντιγόνη Μητσέλου, που προσδιόρισε ότι αιτία θανάτου ήταν η σπάνια αγενεσία βλεφοκόμβου. Δηλαδή, διαπιστώθηκε ότι από τον καρδιακό μυ έλειπε ένας όζος που λειτουργεί ως φυσιολογικός βηματοδότης της καρδιάς.

Η μητέρα, στην τηλεοπτική συνέντευξη, ανέφερε ότι το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει μόνο μικρό καρδιολογικό πρόβλημα (φύσημα) και προσδιόρισε ότι η σπανιότητα του συγκεκριμένου νοσήματος είναι της τάξης του ενός περιστατικού στη χώρα.

Γιατροί, ωστόσο, αντιτείνουν ότι η συχνότητα της αγενεσίας βλεφοκόμβου είναι πολύ πιο μικρή, έως ανύπαρκτη. Και συμπληρώνουν ότι «αφού η μητέρα είχε πραγματοποιήσει καρδιακό έλεγχο για να εντοπίσει το φύσημα, είναι περίεργο που δεν εντοπίστηκε η ζωτικής σημασίας έλλειψη του βλεφοκόμβου, που αποτυπώνεται με ευκρίνεια σε τέτοιες εξετάσεις. Ακόμη, η ανακάλυψη του αίματος στο πανάκι του μωρού δεν δείχνει ανακοπή, αλλά πιθανόν αποφρακτικό θάνατο που δημιουργεί πνευμονικό οίδημα».

Η Τζωρτζίνα

Επιπλέον ερωτήματα, αναφέρουν «Τα Νέα», προέκυψαν με τον πρόσφατο θάνατο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας.

Τα προβλήματα υγείας στο κοριτσάκι εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2021, όταν εισήχθη για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, με τη μητέρα να δηλώνει ότι είχε πόνους στην κοιλιά, παρουσίαζε βυθίσεις – με αναφορές για γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία κ.λπ.

Γιατροί τής εν λόγω νοσηλευτικής μονάδας σημειώνουν, εντούτοις, ότι οι εξετάσεις δεν ανέδειξαν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Όμως, αιφνιδιαστικά, και ενώ το κορίτσι βρισκόταν στον θάλαμο χωρίς παρουσία γιατρών ή νοσηλευτών, φέρεται να έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο.

Συνήλθε αρκετή ώρα αργότερα, ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης, αλλά είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ακολούθησε νοσηλεία σε ΜΕΘ στην Πάτρα, αλλά και εκτεταμένοι έλεγχοι στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, χωρίς και πάλι να προκύψει ότι το κορίτσι είχε πρόβλημα στην καρδιά. Οι γιατροί του Ωνασείου τοποθέτησαν, μάλιστα, απινιδωτή στην άτυχη εννιάχρονη, από τον οποίο εκ νέου φάνηκε ότι δεν παρουσίαζε οποιαδήποτε καρδιακή αρρυθμία.

Παράλληλα, οι ίδιοι γιατροί προχώρησαν σε γενετικό έλεγχο, χωρίς να εντοπιστεί κληρονομική προδιάθεση. Οι γονείς, ωστόσο, στη συνέντευξή τους ανέφεραν – για να καταδείξουν την αστάθεια της κατάστασης της κόρης τους – ότι διασωληνώθηκε στο Ωνάσειο.

Παρ’ όλα αυτά, γιατροί που γνωρίζουν την πορεία της υγείας της, επεσήμαναν ότι ουδέποτε διασωληνώθηκε στο εν λόγω καρδιοχειρουργικό κέντρο, επαναλαμβάνοντας ότι σε όλες τις φάσεις της παραμονής της σε νοσοκομεία, δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα όταν ήταν παρόντες οι γιατροί και ότι αυτά εμφανίζονταν περιέργως όταν έμενε χωρίς επιτήρηση στο θάλαμο νοσηλείας.

Τα κρίσιμα ερωτήματα των γιατρών

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, προκειμένου να χυθεί φως στα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, όμως, οι γιατροί που ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της εννιάχρονης θέτουν μία σειρά από ερωτήματα, που κρίνουν ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν ιατρικά και αυτά καλείται να διαλευκάνει η έρευνα των Αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Realnews», το πρώτο ερώτημα αφορά στα συμπτώματα που ανέφερε η μητέρα ότι παρουσίασε η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή νευρολογικά προβλήματα και σπασμούς, τα οποία, ωστόσο, δεν διαπίστωσε κανείς άλλος στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το δεύτερο αφορά στην πεποίθηση των γιατρών ότι το παιδί, που πέθανε από ανακοπή, δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, ένα ερώτημα αποτελεί ο απινιδωτής που τοποθετήθηκε στην Τζωρτζίνα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο, όπου και κατέληξε, με την αιτία θανάτου να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Μετά την κατάληξη της ενιάχρονης, μάλιστα, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο και κλήθηκε ακόμη και η εταιρεία που είχε τοποθετήσει τον απινιδωτή, για να ελέγξει αν λειτουργούσε σωστά.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ ούτε ο απινιδωτής «κατάφερε» να λύσει το μυστήριο.

Διαβάστε ακόμα:
Τι είναι το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου Να θυμίσουμε πως το «σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου», στο οποίο αναφέρθηκε και η Ρούλα Πισπιρίγκου, το συναντάμε έντονα στην δικαστική ψυχολογία. Απαντά κυρίως σε γυναίκες που προκαλούν ασθένεια στα παιδιά τους εάν είναι μητέρες, κι αν δεν είναι, σε ανήμπορα άτομα (ηλικιωμένους, βαριά ασθενείς, παιδιά και βρέφη).

Συνήθως ασκούν κάποιο παραϊατρικό επάγγελμα π.χ. νοσοκόμες ώστε να έχουν και διόδους πρόσβασης σε άτομα – θύματα. Είναι άτομα με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση και μέσα από τον «έλεγχο ζωής» που ασκούν στα θύματά τους, λαμβάνουν την αυτοεκτίμηση που χρειάζονται αφού πλέον νιώθουν δυνατές που εξαρτάται η ζωή κάποιου από τις ίδιες. Είναι πολλές οι περιπτώσεις γυναικών serial killers που έχουν το συγκεκριμένο Σύνδρομο.

Σπάνια σταματούν σε ένα θύμα γιατί σπάνια επικεντρώνονται σε ένα μόνο θύμα. Λειτουργούν ταυτόχρονα σε πολλά άτομα, κι όταν είναι μητέρες με τη σειρά σε όλα τα παιδιά τους και φυσικά φτάνουν μέχρι και στον θάνατο τα θύματά τους. Η πλειοψηφία τους ανήκει στην κατηγορία εκείνη που ονομάζουμε στην Εγκληματολογία «Άγγελοι του Θανάτου».

Πως ΠΕΘΑΝΑΝ τα κορίτσια στην Πάτρα! Πως περιέγραψαν το θάνατο τους οι γονείς στην ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ τους!Τι είναι το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου
Μετά τη συνέντευξη των δύο γονέων στο Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα παραχώρησε νέα συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Φλαμή.

Ειδικότερα, την ώρα της εξομολόγησης, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε με τον δημοσιογράφο στο messenger και η συνομιλία τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτή μιλά και για το σύνδρομο Μινχάουζεν.

Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός:

Κ.Φ. Γιατί πιστεύεις ότι κάποιοι λένε… η μάνα η φόνισσα και άλλα τέτοια;

Ρούλα Π.: «Γιατί είναι καχύποπτοι»!

Κ.Φ.: Και για ποιο λόγο δεν λένε π.χ. ο Μάνος;

Ρούλα Π.: Γιατί οι δημοσιογράφοι δίνουν έμφαση σε μένα.

Κ.Φ. : Οι δημοσιογράφοι μπορεί να έχουν πηγές. Δεν τα βγάζουν από το μυαλό τους.

Ρούλα Π.: Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Κ.Φ. Ναι, αλλά καταλαβαίνεις. Κυκλοφορούν και σενάρια.

Ρούλα Π.: Ναι, καταλαβαίνω, Αλλά κατάλαβε κι εσύ τη θέση μου. Αν σου έλεγαν για τη μάνα σου τι θα απαντούσες;

Κ.Φ.: Θα έπεφτα από τα σύννεφα. Αλλά τους φαίνεται τόσο περίεργο όλο αυτό. Και οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Υπάρχει δε και το σενάριο με το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου.

Ρούλα Π.: Μάλιστα. Όταν έρθει η ώρα θα αποδειχθεί και αυτό.

Κ.Φ. Ότι δηλαδή κάποιο άτομο μπορεί να πάσχει από αυτό; Πώς θα αποδειχθεί αυτό;

Ρούλα Π.: Αυτά δεν τα ξέρω. Πιθανόν από εξετάσεις ψυχιάτρων. Ούτε αυτοί θα ξέρουν;

Κ.Φ.: Φυσικά και θα ξέρουν. Αν σου ζητηθεί, θα πας και σε ψυχίατρο;

Ρούλα Π. Φυσικά. Φυσικά και θα πάω.

Όπως έκανε γνωστό χθες, η Ηρώ Καρυοφίλλη μέσα από το T-live, οι εν λόγω τοξικολογικές εξετάσεις θα καθυστερήσουν τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα, καθώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που κάνει την έρευνα, έχει «παραγγείλει» πιο εξειδικευμένη έρευνα.

«Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Έως τότε παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό» δήλωσε ο πατέρας από την Πάτρα στο Πρωινό και την Κέλλυ Χεινοπώρου.

Και η θεία της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε δηλώσεις στο Πρωινό.

«Για όνομα του Ιησού Χριστού δηλαδή… Ποια μάνα ήταν εκείνη που θα σκοτώσει τα παιδιά της; Που λένε οι δημοσιογράφοι. Ποια μάνα είναι αυτή που λέει ότι σκότωσε τα παιδιά της; Δεν ντρέπονται καλέ μου; Για το όνομα της Παναγίας. Αν είναι δυνατόν! Είναι πολύ καλή κοπέλα. Βγαίνουνε και λένε “σκότωσέ τη, γιατί σκότωσε τα παιδιά σου και μετά αυτοκτόνα”. Τι είναι αυτά καλέ;

Τι θα βάλει αυτό το παιδί στην τσέπη του, τίποτα. Όλο συκοφαντίες ακούει, τίποτα καλό. Πάρα πολύ καλή οικογένεια είναι, πάρα πολύ καλή οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά η θεία της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα.

Καταιγισμός νέων στοιχείων που διέρρευσαν και που αναφέρονται πλέον ξανά και ξανά, οδηγούν στην σύλληψη της μητέρας των τριών νερκών κοριτσιών καθώς πλήθος στοιχείων “ανεξήγητων” δεν αφήνουν υποψίες για κάποιον άλλον ύποπτο αυτή τη στιγμή.όλοι δείχνουν σαν δολοφόνο των παιδιών την μητέρα ενώ προσποιούνται το αντίθετο. Μιλούν τυπικά τ΄’οσο ώστε να είναι “καλυμένοι” και την ίδια στιγμή, στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, δεν αφήνουν καμμία άλλη εκδοχή με όσα λένε. Όλα τα στοιχεία που αναφέρουν και ο τρόπος που τα περιγράφουν οδηγεί σ΄ένα και μόνο μονοπάτι.

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν στο διαδίκτυο ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών

Η Όσοι έχουν μιλήσει δημόσια αυτές τις μέρες, το μόνο που κάνουν είναι να υπογραμμίζουν την παραπάνο από..πιθανή σύλληψη της η οποία φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου! Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το πως όλοι λένε αυτό που πρέπει ώστε να μην πέσουν στο λάθος και κατηγορηθούν για συκοφαντική δυσφήμιση. Αλλά και για να είναι ταυτόχρονα καλυμένοι απέναντι στη μάνα που πρέπει να σεβαστούν για τον χαμό των παιδιών της!

Όμως όλοι δεν κρατιούνται. Θέλοντας προφανώς να δείξουν πως…ξέρουν. Πως μπορούν να προβλέψουν που οδηγούν οι γνώσεις, η πείρα και το ένστικτο τους, δνε θέλουν να βγουν με…’άδεια χέρια στα κανάλια. Παρακαλουθούμε λοιπόν και υπονοούν αλλά και δείχνουν με άπειρους τρόπους ότι η σύλληψη είναι ΣΙΓΟΥΡΗ και θέμα χρόνου!

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ τη ΜΑΝΑ οι ΓΙΑΤΡΟΙ!

Στην πραγματικότητα όλοι θέλουν να προτρέξουν να’ ανακοινώσουν το ότι δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση από το να κατηγορηθεί η μητέρα των παιδιών για τον θάνατο τους!

"ΕΜΦΡΑΓΜΑ" στην Πάτρα: "ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ" η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου!
“ΕΜΦΡΑΓΜΑ” στην Πάτρα: “ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ” η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ρούλα Πισπιρίγκου!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, τα οποία πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας, πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα της ισχυριζόταν ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, στις 12 Απριλίου του 2017 ισχυρίστηκε μέσω των social media ότι διεγνώσθη με καρκίνο των ωοθηκών. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και δικά της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha παρουσίασε screen shot από τα μηνύματα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ίδια η μητέρα φέρεται να είχε αναρτήσει στα social media από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών.

Πάτρα Θάνατοι παιδιών ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! 25 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ…

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημείωσαν στο T-live πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας

Νωρίτερα σήμερα, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, έκανε γνωστό ότι οι παιδίατροι στην Πάτρα αναφέρουν πως η Τζωρτζίνα παρουσίαζε προβλήματα υγείας μόνο όταν στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν δεν υπήρχε κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής. Μάλιστα όπως σημειώνει είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο για να μπορούν να ελέγχουν το παιδί όταν δεν ήταν κάποιος ειδικός μαζί του.

Ένα δεύτερο θέμα που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο λόγος που τα τρία αδέρφια νοσηλεύονταν σε μονόκλινο δωμάτιο. Η μητέρα φέρεται να είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως τα παιδιά της νοσηλεύονταν σε μονόκλινο έπειτα από σχετική πρόταση των γιατρών.

Πάτρα: Η δήλωση που έκανε στο Live News o πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί της μητέρας φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν οι γιατροί, σύμφωνα με τους οποίους είχε προηγηθεί η επίκληση της μητέρας των κοριτσιών, λέγοντας πως ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν προέκυπτε βλάβη από γιατρό ή φάρμακο.

«Δεν προέκυπτε βλάβη από ιατροφαρμακευτικό χειρισμό. Αυτό κατέγραψα στην έκθεσή μου. Είχα συστήσει να γίνουν επανεξετάσεις τότε. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα γίνουν με μέριμνα του ιατροδικαστή και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών που διαχειρίζεται το περιστατικό», δήλωσε ο κ. Τσαντίρης στο Mega.

Ο κ. Τσαντίρης τόνισε πως πρόκειται για σπάνιες περιπτώσεις που θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα, αν και θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να τύχουν στην ίδια οικογένεια τρία σπάνια νοσήματα.

ρχίζει τα επόμενα 24ωρα ένας κύκλος περίπου 25 καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ιδιωτών, από τις οποίες τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών κοριτσιών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών, της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα Εξελίξεις! Αποκαλύψεις για τη σχέση και τους χωρισμούς των γονιών

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα αναφορικά με αυτή την τραγική υπόθεση, φαίνεται να υπάρχουν ελλιπείς ή εσφαλμένες γνωματεύσεις για ορισμένα από τα παιδιά, κάτι που διευρύνει το μυστήριο και ίσως κόστισε τη ζωή της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε στο τέλος Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Διαφοροποιήσεις – Η Μαλένα

Παράλληλα, ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εφημερίδα «Τα Νέα», η συνέντευξη αυτή δημιούργησε, όμως, και νέα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία, τα κρίσιμα λεπτά, δεν είχαν στο πλευρό τους ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι γιατροί, από την πλευρά τους, ήδη μιλούν στα «ΝΕΑ» για αρκετές διαφοροποιήσεις στις αναφορές των γονιών (και κυρίως της τραγικής μητέρας) από τα πραγματικά περιστατικά.

Ο πρώτος αιφνίδιος θάνατος ήταν αυτός του δεύτερου κοριτσιού της οικογένειας, της Μαλένας, σε ηλικία τριάμισι ετών, τον Απρίλιο του 2019, όταν νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» με λευχαιμία, που θεωρούταν απολύτως ελέγξιμη και ιάσιμη.

Υπόθεση στην Πάτρα! ”3 αιφνίδιοι θάνατοι είναι αρκετά δύσκολο να συμβού΄΄

Οι γονείς, στη συνέντευξή τους, ανέφεραν ότι ο θάνατός της επήλθε μετά την πρώτη χημειοθεραπεία, την ένατη ημέρα νοσηλείας, όμως γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί άλλη, πολυήμερη χημειοθεραπεία, μη ενέσιμη.

Ο θάνατος του κοριτσιού αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, παρότι είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ανάμεσα σε αυτές και ηπατολογικές, οι οποίες δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα, γεννώντας περαιτέρω ερωτήματα για το πώς τελικά κατέληξε από τέτοιου είδους ανεπάρκεια, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις της ήταν «καθαρές».

Η Ίριδα

Τον Μάρτιο του 2021, η μητέρα ανέφερε ότι βρήκε, μαζί με συγγενή της, χωρίς σφυγμό το έξι μηνών κοριτσάκι τους, την Ίριδα, μέσα στην κούνια του. H ίδια είπε, τότε, ότι δίπλα στο βρέφος βρήκε ένα πανάκι με αίμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε διάγνωση από την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αντιγόνη Μητσέλου, που προσδιόρισε ότι αιτία θανάτου ήταν η σπάνια αγενεσία βλεφοκόμβου. Δηλαδή, διαπιστώθηκε ότι από τον καρδιακό μυ έλειπε ένας όζος που λειτουργεί ως φυσιολογικός βηματοδότης της καρδιάς.

Η μητέρα, στην τηλεοπτική συνέντευξη, ανέφερε ότι το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει μόνο μικρό καρδιολογικό πρόβλημα (φύσημα) και προσδιόρισε ότι η σπανιότητα του συγκεκριμένου νοσήματος είναι της τάξης του ενός περιστατικού στη χώρα.

Γιατροί, ωστόσο, αντιτείνουν ότι η συχνότητα της αγενεσίας βλεφοκόμβου είναι πολύ πιο μικρή, έως ανύπαρκτη. Και συμπληρώνουν ότι «αφού η μητέρα είχε πραγματοποιήσει καρδιακό έλεγχο για να εντοπίσει το φύσημα, είναι περίεργο που δεν εντοπίστηκε η ζωτικής σημασίας έλλειψη του βλεφοκόμβου, που αποτυπώνεται με ευκρίνεια σε τέτοιες εξετάσεις. Ακόμη, η ανακάλυψη του αίματος στο πανάκι του μωρού δεν δείχνει ανακοπή, αλλά πιθανόν αποφρακτικό θάνατο που δημιουργεί πνευμονικό οίδημα».

Η Τζωρτζίνα

Επιπλέον ερωτήματα, αναφέρουν «Τα Νέα», προέκυψαν με τον πρόσφατο θάνατο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας.

Τα προβλήματα υγείας στο κοριτσάκι εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2021, όταν εισήχθη για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, με τη μητέρα να δηλώνει ότι είχε πόνους στην κοιλιά, παρουσίαζε βυθίσεις – με αναφορές για γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία κ.λπ.

Γιατροί τής εν λόγω νοσηλευτικής μονάδας σημειώνουν, εντούτοις, ότι οι εξετάσεις δεν ανέδειξαν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Όμως, αιφνιδιαστικά, και ενώ το κορίτσι βρισκόταν στον θάλαμο χωρίς παρουσία γιατρών ή νοσηλευτών, φέρεται να έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο.

Συνήλθε αρκετή ώρα αργότερα, ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης, αλλά είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ακολούθησε νοσηλεία σε ΜΕΘ στην Πάτρα, αλλά και εκτεταμένοι έλεγχοι στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, χωρίς και πάλι να προκύψει ότι το κορίτσι είχε πρόβλημα στην καρδιά.

Οι γιατροί του Ωνασείου τοποθέτησαν, μάλιστα, απινιδωτή στην άτυχη εννιάχρονη, από τον οποίο εκ νέου φάνηκε ότι δεν παρουσίαζε οποιαδήποτε καρδιακή αρρυθμία.

Παράλληλα, οι ίδιοι γιατροί προχώρησαν σε γενετικό έλεγχο, χωρίς να εντοπιστεί κληρονομική προδιάθεση. Οι γονείς, ωστόσο, στη συνέντευξή τους ανέφεραν – για να καταδείξουν την αστάθεια της κατάστασης της κόρης τους – ότι διασωληνώθηκε στο Ωνάσειο.

Παρ’ όλα αυτά, γιατροί που γνωρίζουν την πορεία της υγείας της, επεσήμαναν ότι ουδέποτε διασωληνώθηκε στο εν λόγω καρδιοχειρουργικό κέντρο, επαναλαμβάνοντας ότι σε όλες τις φάσεις της παραμονής της σε νοσοκομεία, δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα όταν ήταν παρόντες οι γιατροί και ότι αυτά εμφανίζονταν περιέργως όταν έμενε χωρίς επιτήρηση στο θάλαμο νοσηλείας.

Τα κρίσιμα ερωτήματα των γιατρών

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, προκειμένου να χυθεί φως στα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, όμως, οι γιατροί που ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της εννιάχρονης θέτουν μία σειρά από ερωτήματα, που κρίνουν ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν ιατρικά και αυτά καλείται να διαλευκάνει η έρευνα των Αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Realnews», το πρώτο ερώτημα αφορά στα συμπτώματα που ανέφερε η μητέρα ότι παρουσίασε η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή νευρολογικά προβλήματα και σπασμούς, τα οποία, ωστόσο, δεν διαπίστωσε κανείς άλλος στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το δεύτερο αφορά στην πεποίθηση των γιατρών ότι το παιδί, που πέθανε από ανακοπή, δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, ένα ερώτημα αποτελεί ο απινιδωτής που τοποθετήθηκε στην Τζωρτζίνα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο, όπου και κατέληξε, με την αιτία θανάτου να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Μετά την κατάληξη της ενιάχρονης, μάλιστα, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο και κλήθηκε ακόμη και η εταιρεία που είχε τοποθετήσει τον απινιδωτή, για να ελέγξει αν λειτουργούσε σωστά.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ ούτε ο απινιδωτής «κατάφερε» να λύσει το μυστήριο.

ρχίζει τα επόμενα 24ωρα ένας κύκλος περίπου 25 καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ιδιωτών, από τις οποίες τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών κοριτσιών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών, της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα αναφορικά με αυτή την τραγική υπόθεση, φαίνεται να υπάρχουν ελλιπείς ή εσφαλμένες γνωματεύσεις για ορισμένα από τα παιδιά, κάτι που διευρύνει το μυστήριο και ίσως κόστισε τη ζωή της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε στο τέλος Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Διαφοροποιήσεις – Η Μαλένα
Παράλληλα, ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εφημερίδα «Τα Νέα», η συνέντευξη αυτή δημιούργησε, όμως, και νέα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία, τα κρίσιμα λεπτά, δεν είχαν στο πλευρό τους ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι γιατροί, από την πλευρά τους, ήδη μιλούν στα «ΝΕΑ» για αρκετές διαφοροποιήσεις στις αναφορές των γονιών (και κυρίως της τραγικής μητέρας) από τα πραγματικά περιστατικά.

Ο πρώτος αιφνίδιος θάνατος ήταν αυτός του δεύτερου κοριτσιού της οικογένειας, της Μαλένας, σε ηλικία τριάμισι ετών, τον Απρίλιο του 2019, όταν νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» με λευχαιμία, που θεωρούταν απολύτως ελέγξιμη και ιάσιμη.

Οι γονείς, στη συνέντευξή τους, ανέφεραν ότι ο θάνατός της επήλθε μετά την πρώτη χημειοθεραπεία, την ένατη ημέρα νοσηλείας, όμως γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί άλλη, πολυήμερη χημειοθεραπεία, μη ενέσιμη.

Ο θάνατος του κοριτσιού αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, παρότι είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ανάμεσα σε αυτές και ηπατολογικές, οι οποίες δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα, γεννώντας περαιτέρω ερωτήματα για το πώς τελικά κατέληξε από τέτοιου είδους ανεπάρκεια, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις της ήταν «καθαρές».

Η Ίριδα

Τον Μάρτιο του 2021, η μητέρα ανέφερε ότι βρήκε, μαζί με συγγενή της, χωρίς σφυγμό το έξι μηνών κοριτσάκι τους, την Ίριδα, μέσα στην κούνια του. H ίδια είπε, τότε, ότι δίπλα στο βρέφος βρήκε ένα πανάκι με αίμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε διάγνωση από την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αντιγόνη Μητσέλου, που προσδιόρισε ότι αιτία θανάτου ήταν η σπάνια αγενεσία βλεφοκόμβου. Δηλαδή, διαπιστώθηκε ότι από τον καρδιακό μυ έλειπε ένας όζος που λειτουργεί ως φυσιολογικός βηματοδότης της καρδιάς.

Η μητέρα, στην τηλεοπτική συνέντευξη, ανέφερε ότι το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει μόνο μικρό καρδιολογικό πρόβλημα (φύσημα) και προσδιόρισε ότι η σπανιότητα του συγκεκριμένου νοσήματος είναι της τάξης του ενός περιστατικού στη χώρα.

Γιατροί, ωστόσο, αντιτείνουν ότι η συχνότητα της αγενεσίας βλεφοκόμβου είναι πολύ πιο μικρή, έως ανύπαρκτη. Και συμπληρώνουν ότι «αφού η μητέρα είχε πραγματοποιήσει καρδιακό έλεγχο για να εντοπίσει το φύσημα, είναι περίεργο που δεν εντοπίστηκε η ζωτικής σημασίας έλλειψη του βλεφοκόμβου, που αποτυπώνεται με ευκρίνεια σε τέτοιες εξετάσεις. Ακόμη, η ανακάλυψη του αίματος στο πανάκι του μωρού δεν δείχνει ανακοπή, αλλά πιθανόν αποφρακτικό θάνατο που δημιουργεί πνευμονικό οίδημα».

Η Τζωρτζίνα

Επιπλέον ερωτήματα, αναφέρουν «Τα Νέα», προέκυψαν με τον πρόσφατο θάνατο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας.

Τα προβλήματα υγείας στο κοριτσάκι εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2021, όταν εισήχθη για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, με τη μητέρα να δηλώνει ότι είχε πόνους στην κοιλιά, παρουσίαζε βυθίσεις – με αναφορές για γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία κ.λπ.

Γιατροί τής εν λόγω νοσηλευτικής μονάδας σημειώνουν, εντούτοις, ότι οι εξετάσεις δεν ανέδειξαν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Όμως, αιφνιδιαστικά, και ενώ το κορίτσι βρισκόταν στον θάλαμο χωρίς παρουσία γιατρών ή νοσηλευτών, φέρεται να έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο.

Συνήλθε αρκετή ώρα αργότερα, ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης, αλλά είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ακολούθησε νοσηλεία σε ΜΕΘ στην Πάτρα, αλλά και εκτεταμένοι έλεγχοι στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, χωρίς και πάλι να προκύψει ότι το κορίτσι είχε πρόβλημα στην καρδιά.

 

Οι γιατροί του Ωνασείου τοποθέτησαν, μάλιστα, απινιδωτή στην άτυχη εννιάχρονη, από τον οποίο εκ νέου φάνηκε ότι δεν παρουσίαζε οποιαδήποτε καρδιακή αρρυθμία.

Παράλληλα, οι ίδιοι γιατροί προχώρησαν σε γενετικό έλεγχο, χωρίς να εντοπιστεί κληρονομική προδιάθεση. Οι γονείς, ωστόσο, στη συνέντευξή τους ανέφεραν – για να καταδείξουν την αστάθεια της κατάστασης της κόρης τους – ότι διασωληνώθηκε στο Ωνάσειο.

Παρ’ όλα αυτά, γιατροί που γνωρίζουν την πορεία της υγείας της, επεσήμαναν ότι ουδέποτε διασωληνώθηκε στο εν λόγω καρδιοχειρουργικό κέντρο, επαναλαμβάνοντας ότι σε όλες τις φάσεις της παραμονής της σε νοσοκομεία, δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα όταν ήταν παρόντες οι γιατροί και ότι αυτά εμφανίζονταν περιέργως όταν έμενε χωρίς επιτήρηση στο θάλαμο νοσηλείας.

Τα κρίσιμα ερωτήματα των γιατρών

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, προκειμένου να χυθεί φως στα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, όμως, οι γιατροί που ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της εννιάχρονης θέτουν μία σειρά από ερωτήματα, που κρίνουν ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν ιατρικά και αυτά καλείται να διαλευκάνει η έρευνα των Αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Realnews», το πρώτο ερώτημα αφορά στα συμπτώματα που ανέφερε η μητέρα ότι παρουσίασε η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή νευρολογικά προβλήματα και σπασμούς, τα οποία, ωστόσο, δεν διαπίστωσε κανείς άλλος στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το δεύτερο αφορά στην πεποίθηση των γιατρών ότι το παιδί, που πέθανε από ανακοπή, δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, ένα ερώτημα αποτελεί ο απινιδωτής που τοποθετήθηκε στην Τζωρτζίνα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο, όπου και κατέληξε, με την αιτία θανάτου να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Μετά την κατάληξη της ενιάχρονης, μάλιστα, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο και κλήθηκε ακόμη και η εταιρεία που είχε τοποθετήσει τον απινιδωτή, για να ελέγξει αν λειτουργούσε σωστά.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ ούτε ο απινιδωτής «κατάφερε» να λύσει το μυστήριο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είναι το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου Να θυμίσουμε πως το «σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου», στο οποίο αναφέρθηκε και η Ρούλα Πισπιρίγκου, το συναντάμε έντονα στην δικαστική ψυχολογία. Απαντά κυρίως σε γυναίκες που προκαλούν ασθένεια στα παιδιά τους εάν είναι μητέρες, κι αν δεν είναι, σε ανήμπορα άτομα (ηλικιωμένους, βαριά ασθενείς, παιδιά και βρέφη).

Συνήθως ασκούν κάποιο παραϊατρικό επάγγελμα π.χ. νοσοκόμες ώστε να έχουν και διόδους πρόσβασης σε άτομα – θύματα.

Είναι άτομα με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση και μέσα από τον «έλεγχο ζωής» που ασκούν στα θύματά τους, λαμβάνουν την αυτοεκτίμηση που χρειάζονται αφού πλέον νιώθουν δυνατές που εξαρτάται η ζωή κάποιου από τις ίδιες. Είναι πολλές οι περιπτώσεις γυναικών serial killers που έχουν το συγκεκριμένο Σύνδρομο.

Σπάνια σταματούν σε ένα θύμα γιατί σπάνια επικεντρώνονται σε ένα μόνο θύμα. Λειτουργούν ταυτόχρονα σε πολλά άτομα, κι όταν είναι μητέρες με τη σειρά σε όλα τα παιδιά τους και φυσικά φτάνουν μέχρι και στον θάνατο τα θύματά τους. Η πλειοψηφία τους ανήκει στην κατηγορία εκείνη που ονομάζουμε στην Εγκληματολογία «Άγγελοι του Θανάτου».

Πως ΠΕΘΑΝΑΝ τα κορίτσια στην Πάτρα! Πως περιέγραψαν το θάνατο τους οι γονείς στην ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ τους!Τι είναι το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου

Μετά τη συνέντευξη των δύο γονέων στο Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα παραχώρησε νέα συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Φλαμή.

Ειδικότερα, την ώρα της εξομολόγησης, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε με τον δημοσιογράφο στο messenger και η συνομιλία τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτή μιλά και για το σύνδρομο Μινχάουζεν.

Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός:

Κ.Φ. Γιατί πιστεύεις ότι κάποιοι λένε… η μάνα η φόνισσα και άλλα τέτοια;

Ρούλα Π.: «Γιατί είναι καχύποπτοι»!

Κ.Φ.: Και για ποιο λόγο δεν λένε π.χ. ο Μάνος;

Ρούλα Π.: Γιατί οι δημοσιογράφοι δίνουν έμφαση σε μένα.

Κ.Φ. : Οι δημοσιογράφοι μπορεί να έχουν πηγές. Δεν τα βγάζουν από το μυαλό τους.

Ρούλα Π.: Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Κ.Φ. Ναι, αλλά καταλαβαίνεις. Κυκλοφορούν και σενάρια.

Ρούλα Π.: Ναι, καταλαβαίνω, Αλλά κατάλαβε κι εσύ τη θέση μου. Αν σου έλεγαν για τη μάνα σου τι θα απαντούσες;

Κ.Φ.: Θα έπεφτα από τα σύννεφα. Αλλά τους φαίνεται τόσο περίεργο όλο αυτό. Και οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Υπάρχει δε και το σενάριο με το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου.

Ρούλα Π.: Μάλιστα. Όταν έρθει η ώρα θα αποδειχθεί και αυτό.

Κ.Φ. Ότι δηλαδή κάποιο άτομο μπορεί να πάσχει από αυτό; Πώς θα αποδειχθεί αυτό;

Ρούλα Π.: Αυτά δεν τα ξέρω. Πιθανόν από εξετάσεις ψυχιάτρων. Ούτε αυτοί θα ξέρουν;

Κ.Φ.: Φυσικά και θα ξέρουν. Αν σου ζητηθεί, θα πας και σε ψυχίατρο;

Ρούλα Π. Φυσικά. Φυσικά και θα πάω.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner