Hit enter after type your search item
Admania

ΑΝΑΥΔΗ η ΦΙΛΗ της Μενεγάκη: “Μ’ ΑΡΕΣΕΙ πολύ ο ΑΝΤΡΑΣ σου! Από την ΠΡΩΤΗ στιγμή μου άρεσε!”

/
/

ΑΝΑΥΔΗ η ΦΙΛΗ της Μενεγάκη: “Μ’ ΑΡΕΣΕΙ πολύ ο ΑΝΤΡΑΣ σου! Από την ΠΡΩΤΗ στιγμή μου άρεσε!” Απίστευτο σκηνικό μπροστά στα μάτια πολλών. Δεν είναι να πεις πως το εξομολογήθηκε αποκλειστικά στην φίλη και συνεργάτιδα της. Αλλά και προς τι αυτή η εξομολόγηση; Να τ’ ακούσει δηλαδή και ο άντρας της Έλεανας και να κάνει μεγάλες χαρές;

Ποιος ο στόχος; Να κολακέψει την Χρυσικοπούλου για την επιλογή της!

Πάντως αυτό μεσημέρι, εκείνη η εκπομπή είναι μία από τις άπειρες – η ποσότητα δεν μοιώνει το ενδιαφέρον – που ακούστηκαν στην εκπομπή της ωραίας Ελένης Μενεγάκη και καλό θα ήταν ν’ απολάυσετε την στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί!

 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: ‘ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ’ οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική Ελένη Μενεγάκη: ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική ΔΡΑΜΑ για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει μετατραπεί το μέλλον του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είναι ήδη γνωστό ο γιος της Ελένης ήταν να μετακομίσει στην Αμερική για σπουδές αλλά… πλέον θεωρείται αβέβαιο!
Το ντοκουμέντο

Ο κορωνοϊός είχε παγώσει τα σχέδια του Άγγελου Λάτσιου για σπουδές εκτός Ελλάδος, όμως, πλέον φαίνεται να είναι οριστικό πως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα ανοίξει τα φτερά του για νέες εμπειρίες! Μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Ελένη πρόδωσε το μυστικό αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη έγινε 51 και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Όναρ με την οικογένειά της. Μαζί με την δική της τούρτα όμως, κεράκια έσβησαν και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος αλλά και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, του οποίου τα γενέθλια – να σημειωθεί – είναι στις 30 Νοεμβρίου, δείτε την φωτογραφία εδώ!

Το περιστατικό αυτό κίνησε πολλές υποψίες, λοιπόν!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Love it, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να σπουδάσει και επειδή δεν θα είναι στην Ελλάδα στις 30 Νοεμβρίου αποφάσισαν και οι τρεις να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά τους στα Άχλα της Άνδρου!

Ελένη Μενεγάκη ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ετοιμάζεται για σπουδές που συνέπεσαν και με την ενηλικίωσή του γι’αυτό και η λαμπερή Ελένη θέλει να του κάνει δώρο κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τώρα που τελείωσε το σχολείο του…

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της Λάτσιο, αυτό είναι γνωστό! Αυτό που, όμως, δεν είναι γνωστό και το αποκάλυψε το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ, είναι πως η Ελένη θέλοντας να επιβραβεύσει τους κόπους του Άγγελου Λάτσιου αυτές τις ημέρες του ετοιμάζει ένα δώρο – έκπληξη που έχει σχέση με την τεχνολογία, καθώς γνωρίζει πως ο Άγγελος έχει μια μικρή τρέλα με αυτά!

Όπως είναι γνωστό, η παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού (Covid-19) έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο στα πανεπιστήμια και στις σχολές σε όλον τον κόσμο. Είναι λοιπόν λογικό οι υποψήφιοι φοιτητές να ανησυχούν για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο ιός Covid-19 στις σπουδές τους.

Η επιλογή για σπουδές στο εξωτερικό είναι μία μεγάλη απόφαση, που φέτος λόγω των συνθηκών γίνεται ακόμα πιο σύνθετη. Για τον λόγο αυτό ορισμένα πανεπιστήμια έχουν δημιουργήσει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ομάδες διαχείρισης της κρίσης, με στόχο την υποστήριξη των φοιτητών. Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημίων έχει ήδη ανακοινώσει ότι πολλές διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν μέσω του διαδικτύου.

Θα πρέπει λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα πανεπιστήμια της επιλογής τους ή να ελέγξουν τις σχετικές ιστοσελίδες, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις αποφάσεις τους αναφορικά με την διεξαγωγή της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, καθώς και για τις μεθόδους διδασκαλίας.

 

Για παράδειγμα το Πανεπιστήμιο του Cambridge ανακοίνωσε ότι οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά για όλο τον χρόνο. Άλλα πανεπιστήμια, όπως το Manchester, το Kings, το Vrije, το Reading, το Queen’s Belfast, ανακοίνωσαν ότι θα έχουν διαδικτυακές διαλέξεις, προς το παρόν, για το πρώτο εξάμηνο. Τέλος, κάποια πανεπιστήμια υιοθετούν μία «μικτή προσέγγιση», επιχειρώντας να παρέχουν κάποια προσωπική διδασκαλία σε συνδυασμό πάντα με online διαλέξεις.

Ωστόσο η νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί λόγω του Covid-19 μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για να εξοικειωθούν οι φοιτητές με την online διδασκαλία, ενώ η εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων συμβάλλει σε περιορισμό των εξόδων που θα επωμιζόταν υπό άλλες συνθήκες ένας φοιτητής διαμένοντας στο εξωτερικό.

Μπορώ να μεταφέρω την θέση μου στο πανεπιστήμιο για την επόμενη χρονιά;

Τα πανεπιστήμια και τα κολέγια υιοθετούν ποικίλες προσεγγίσεις αναφορικά με το θέμα αυτό. Αρχικά θα ερωτηθείτε για τους λόγους για τους οποίους θέλετε να αναβάλλετε την έναρξη των σπουδών σας.
Μερικά πανεπιστήμια δεν θα επιτρέψουν την αναβολή εισόδου για σπουδές σε κλάδους, όπως η ιατρική, αλλά ενδέχεται να το εξετάσουν για άλλους κλάδους. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε ότι το ίδιο πρόγραμμα σπουδών θα προσφέρεται και τον επόμενο χρόνο.

Κατερίνα Καινούργιου: ”Δεν προσπαθούμε να κάνουμε ένα «τύπου Μενεγάκη» πρωινό, αλλά κάτι καθαρά δικό μας.”

Tα πανεπιστήμια αναμένεται να έχουν λιγότερους φοιτητές στις εγκαταστάσεις τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι κλειστά.

Η μάθηση και η διδασκαλία θα είναι πολύ ενεργά στο διαδίκτυο και τα πανεπιστήμια θα έχουν κεντρικό ρόλο στην έρευνα νέων θεραπειών και πιθανών εμβολίων. Η κρίση άνοιξε ένα παράθυρο ευκαιρίας για τα πανεπιστήμια να αλληλεπιδράσουν περισσότερο με την κοινωνία, να υποστηρίξουν τις κυβερνήσεις μέσω της έρευνας και της καινοτομίας, καθώς και να βοηθήσουν στην προετοιμασία μιας πιο ανθεκτικής κοινωνίας.

Παρακάτω παρατίθενται χρήσιμες ιστοσελίδες:

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, τελείωσε το σχολείο και μετά το καλοκαίρι έχει γυρίσει στην Αθήνα και βρίσκεται σε αναβρασμό για το τι θα κάνει τελικά με τα σχέδια που είχε, θα φύγει να σπουδάσει έξω ή όλο αυτό με τον κορωνοϊό του έχει αλλάξει τα πλάνα;
οι σκέψεις της οικογένειας είναι πολλές και η ανησυχία για το τι θα συμβεί είναι μεγάλη.

“Ωραίες σπουδές, κάνει ο Άγγελος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, αν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση από το κανάλι. Μικρός-μικρός στα βάσανα, να βοηθήσει την οικογένεια στα έξοδα…”.

Ο Άγγέλος Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκης και του Γιάννης Λάτσιου, αρχικά είχε προγραμματίσει να φύγει για σπουδές στην Αμερίκη, αλλά τα σχέδια του αναβλήθηκαν λόγω του κορονοϊού.

ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: “ΚΑΒΓΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ”! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Άγγελος αποφάσισε να φτιάξει κανάλι στο YouΤube, ενώ γράφτηκε πως σκέφτεται να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του, μέσα από μία διαφορετική πλατφόρμα.

Ωστόσο, η Ντέπυ Γκολέμα δε μπόρεσε να μη σχολιάσει καυστικά τον μικρό Λάτσιο

μέσα από τη στήλη της στο Secret των “Παραπολιτικών”, γράφοντας:

“Ωραίες σπουδές, κάνει ο Άγγελος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, αν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση από το κανάλι. Μικρός-μικρός στα βάσανα, να βοηθήσει την οικογένεια στα έξοδα…”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :