Αναβολή από τον στρατό για τον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη – Πηγαίνει για Ι5 απαλλαγή

Αναβολή από τον στρατό για τον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη - Πηγαίνει για Ι5 απαλλαγή

Ποιος είναι ο λόγος για την αναβολή που έλαβε ο Νίκος Μπάρκουλης;

Στα 18 του χρόνια έχει φτάσει σήμερα, ο γιος του Ανδρέα και της Μαίρης Μπάρκουλη και της Μαίρης. Ο νεαρός Νίκος Μπάρκουλης έφτασε στην ηλικία όπου και δέχθηκε το κάλεσμα από την «μαμά» πατρίδα για να την υπηρετήσει.

Η μητέρα του αγοριού, ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ξεχωριστή ιστορία.

«Η πιο σύντομη θητεία ήταν του Νικόλα…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη στο μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Faceboook. «Είναι ήδη μέσα στο καράβι και επιστρέφει λόγω του αυτοάνοσου που έχει» συμπλήρωσε.

«Έκριναν ότι πρέπει να πάρει αναβολή για δύο χρόνια και μετά να παρουσιαστεί Θήβα για να πάρει το απολυτήριο του. Ο διοικητής του στρατοπέδου Μακρή στη Μυτιλήνη, ένας γλυκύτατος άνθρωπος φρόντιζε όλα τα παιδιά με ευγένεια και καλοσύνη μου ανέφερε ο γιος μου. Και σας το αναφέρω γιατί αυτά πρέπει να ακούγονται. Καλή αντάμωση Νικόλα μου» πρόσθεσε, στο ίδιο μήνυμα, η μητέρα του γιου του αείμνηστου ηθοποιού.

Έτσι, η ιατρική επιτροπή αποφάσισε να βεβαιώσει πως η νόσος του Crohn,  η οποία και ταλαιπωρεί τον Νικόλα Μπάρκουλη από την ηλικία των 11 ετών, θα σταθεί σαν λόγος προκειμένου να πάρει αναβολή.

Μια αναβολή που θα έχει διάρκεια δύο χρόνων, σύμφωνα με πληροφορίες του freegossip και έπειτα θα παρουσιαστεί στην Θήβα ώστε να πάρει το απολυτήριο του με την ένδειξη του I5.