Hit enter after type your search item
img

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ΜΑΧΗ για να κρατηθεί στη ζωή!!! Τι είπαν οι γιατροί!

/
/

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ΜΑΧΗ για να κρατηθεί στη ζωή!!! Τι είπαν οι γιατροί! Ο αγαπημένος σε όλους, ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος των media στην πιο δύσκολη μάχη του! Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Τα αλεπάλληλα προβλήματα! Η προσπάθεια να επανακάμψει κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Όλα είχαν επιπτώσεις στην υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου και δεν χρειάζεται γιατρός για να στο πει.

Εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον τελικό του Big Brother

Ο δρόμος της..επιστροφής του υπερταλαντούχου, του μοναδικά ταλαντούχου Ανδρέα, ήταν μακρύς και δύσκολος πολύ! Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Θάνου, ο κατά 4 χρόνια μικρότερος αδελφός του Ανδρεάς Μικρούτσικος νοσηλεύεται στην Εντατική Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου.

O Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν πραγματικά καταβεβλημένος στην κηδεία του αδερφού του, Θάνου, την περασμένη Δευτέρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επηρεασμένος ψυχολογικά από την μεγάλη απώλεια εισήχθη χθες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ, Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ON AIR (VIDEO)
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ…
«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ BIG BROTHER

Έκτοτε νοσηλευόταν στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ακολούθησε νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν σοβαρή και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που κρίνονται αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί.

Μικρούτσικος: Το Big Brother αυτολογοκρίθηκε και αυτοφρεναρίστηκε

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ.
Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εμφραγμάτων, ότι είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα και ήταν διασωληνωμένος. Ανθρωποι από το περιβάλλον του που συνομίλησαν με την εκπομπή «Μαζί σου», ανέφεραν ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει υποστεί έμφραγμα, ότι έχει υποστεί κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού και καθησύχαζαν λέγοντας ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ: ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ BIG BROTHER

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

ΕΚΤΟΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α’ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Θα ακολουθήσει είπε το νοσοκομείο, νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Τα παραπάνω τονίζονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Αθηνών.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (30/12/19), όπου βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του.

Την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του πολλοί συνδέουν άλλωστε και με τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με το άκουσμα της είδησης του χαμού του αδερφού του ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέρρευσε στον διάδρομο του νοσοκομείου και ακόμα και την ώρα της κηδείας αδυνατούσε να πιστέψει την απώλεια του.

Ο Μικρούτσικος και η μεγάλη πρόκληση

Το ισχυρό δέσιμο με τον αδερφό του και η θλίψη του φάνηκε και στην λιτή ανάρτηση στα social media που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον χαμό του αδερφού του.

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε εκείνη την Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο, με τον ίδιο να φαίνεται φανερά καταβεβλημένος από το χαμό του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μάλιστα, είχε κάνει και μια ανάρτηση για το χαμό του αδελφού του Θάνου, με φίλους και γνωστούς να του εκφράζουν τα συλληπητήριά τους για τη μεγάλη του απώλεια, μέσα από σχόλια που έγραψαν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Θάνος Μικρούτσικος, είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον αδελφό του, Ανδρέα. Με υπερηφάνεια είχε μιλήσει και ο γνωστός παρουσιαστής για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ

«Μπορώ να ξεχάσω όμως ότι τώρα στις 11 Μαρτίου έκλαιγε σαν μικρό παιδί στο Γαλάτσι στη συναυλία για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ;» έλεγε για τον αδερφό του, ο Θάνος Μικρούτσικος σε συνέντευξή του πριν από έναν περίπου χρόνο. «Ο Ανδρέας είχε πάντα αμεσότητα. Μέχρι τις αρχές του ’80 έκανε μεγάλα πράγματα στο ραδιόφωνο και δεν μπορούσε να του καταμαρτυρήσει κανείς τίποτα» συνέχιζε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ J2US ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

Η ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΩΝ
Αρκετούς μήνες πριν τον θάνατο του Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μιλήσει με συγκινητικά λόγια για τον αδελφό του.

Συγκεκριμένα, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε γράψει, τον Μάιο του 2018, λίγα λόγια στήριξης προς τον αδελφό του, δείχνοντας τη στήριξη και το θαυμασμό του.

«ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!»
είχε γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από τη φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου να παίζει μουσική σε αρχαίο θέατρο της Ελλάδας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino είχε πει για τη σχέση του με τον μικρότερο αδελφό του:

«Οι καταβολές μας ήταν κοινές. Δεν θα ξεχάσω όταν ήμουν στην Ασφάλεια επί Χούντας, στην απομόνωση, τον βασανισμό που υπέστη ο αδελφός μου σε διπλανό κελί. Τον διέλυσαν. Αυτό το αναφέρω για το πολιτικό του θάρρος.

Η κουλτούρα του δεν ήταν διαφορετική από τη δική μου, έπαιζε μπάσο στα πρώτα τραγούδια μου, παντρεύτηκε τη Μαρία Δημητριάδη, τη γυναίκα με την οποία φτιάξαμε μαζί τον τρόπο μου. Και μετά άρχισε να γράφει και αυτός τραγούδια. Είχε ταλέντο, αλλά διαφοροποιήθηκε για να μη μου μοιάζει.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.

Μέχρι τις αρχές του ’80 έκανε μεγάλα πράγματα στο ραδιόφωνο και δεν μπορούσε να του καταμαρτυρήσει κανείς τίποτα. Η ζημιά συνέβη στην τηλεόραση και επειδή το κατάλαβε προσπαθούσε να το εξηγήσει ιδεολογικά. Εκεί με χρειαζόταν και δεν ήμουν κοντά του».

Μάλιστα ο Θάνος Μικρούτσικος είχε θυμηθεί και μια παλαιότερη ιστορία. «Το “Δελτίο ειδήσεων” είναι ένα έργο βασισμένο σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου, διάρκειας πέντε λεπτών περίπου, που το έπαιζα σε συναυλίες μέχρι το 1980. Από τότε και μέχρι το 2003 δεν το έπαιξα, αλλά ούτε και το άκουσα ξανά, μέχρι που αποφάσισα να το ηχογραφήσω για το CD «Ο σχοινοβάτης».

Ο ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Το ηχογραφώ στο στούντιο του Μεγάρου, γυρίζω το βράδυ στο σπίτι και μου λέει η γυναίκα μου να δω στην τηλεόραση τη νέα εκπομπή του Χατζηνικολάου στον Alpha, που θα εγκαινιαζόταν με καλεσμένο τον Ανδρέα. Υπ’ όψιν, είχα να μιλήσω έξι μήνες με τον αδελφό μου.

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ: «ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΔΡΕΑ;».
Με το όλα αυτά εννοούσε τη ζωή των τηλεοπτικών σταρ. Και του απαντάει εκείνος: «Μένει μονάχα εκείνος ο πέτρινος άγγελος, ακέφαλος/ μπορείς να του βάλεις ό,τι κεφάλι θες». Έπαθα σοκ, ήταν οι στίχοι από το «Δελτίο Ειδήσεων».

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ BIG BROTHER
Πέραν της μεταφυσικής της σύμπτωσης, αν κάτι κατάλαβα στα χρόνια που πέρασαν είναι όχι ότι δεν πρέπει να παίρνουμε θέση για τα κακώς κείμενα, αλλά ότι όταν προσωποποιούμε κάτι, πέραν της κριτικής, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στα επίπεδα που υπάρχουν. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα. Από την παλιά οικογένεια, ο Ανδρέας είναι ο μόνος που μου έχει μείνει».

ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Τα δύο αδέρφια, σε μια σπάνια κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση, στον Γιώργο Παπαδάκη.

11 Comments

 1. Επιτέλους βάλτε ειδήσεις της μέρας και όχι ξανά και ξανά τι έγινε με τον κ. Ανδρέα Μικρούτσικου πέρσι τον Ιανουάριο, διαβάζουμε τους τίτλους σας και τρομάζουμε, σοβαρευτείτε κύριοι, δεν έχετε τι να γράψετε και ανακυκλώνεται τα παλαιότερα, κρίμα σεβαστείτε και την προσωπικότητα του, κάθε μέρα τον εμφανίζεται να νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρά προβλήματα υγείας, γράψτε και για τον Ανδρέα Παπανδρέου πως είναι σε σοβαρή κατάσταση στο Ωνάσειο…..

 2. Δεν ντρέπεστε λίγο; Θα σας άρεσε να είστε στη θέση του; ένα ολόκληρο χρόνο να τον πεθαινετε καθημερινά; Ντροπή σαςςςςςςς

 3. Έλεος πια με τις παλιατζουριστικες ειδήσεις… Θα συμφωνήσω με τον κο Παπαδημητρίου. Για λιγα κλικ παραπληροφορηση!!
  Κανονικά έπρεπε ο Ανδρέας ο Μικρούτσικος να ζητήσει να αποσυρθεί η είδηση, αν το γνωρίζει…
  Με τοσα ουσιώδη γεγονότα, αρκετά site επιλεγουν να παραπλανουν με κουτσομπολιστικους μπαγιατικους τίτλους!!!
  Είναι θλιβερό

 4. Περσινή είδηση, μια χαρά είναι ο άνθρωπος!
  Μην θυσιάζετε τα πάντα για λίγα κλικ, σεβαστείτε τον παρακαλώ.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :