Ανδρέας Μικρούτσικος ΚΑΨΟΥΡΗΣ: Ξανά ερωτευμένος και συζεί με την Έλενα Μαστραγγελλή

Ανδρέας Μικρούτσικος ΚΑΨΟΥΡΗΣ: Ξανά ερωτευμένος και συζεί με την Έλενα Μαστραγγελλή Η Σοφία Βόσσου ήταν εκείνη που δημοσιοποίησε τα νέα για τον καινούριο έρωτα του Ανδρέα Μικρούτσικου.
Πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε πώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ξανά ερωτευμένος και συζεί με τη νέα σύντροφό του.

«Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ…» , είπε η τραγουδίστρια.

Συνελήφθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Περιστέρι

Στο σημερινό της φύλλο δε, η Espresso αποκαλύπτει πως η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του παρουσιαστή είναι η Έλενα Μαστραγγελλή.

Η αγάπη τους για την Μήλο τους έφερε κοντά και πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι ακολουθεί κοινή πορεία ζωής. Οι δυο τους συζούν στο σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ – Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, στις αρχές Ιανουαρίου, για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Embedded rich media on Facebook
Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και σπουδές ιχθυολογίας, η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Σήμερα, όπως αναφέρει η ίδια στα προσωπικά της social media, εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.

Συνελήφθησαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η σύντροφός του – Εκκρεμούσαν εντάλματα σε βάρος τους