Hit enter after type your search item

Ανδρέας Μικρούτσικος: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ! “Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας γενναιόδωρος και πολύ τρυφερός άνθρωπος. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον δω διότι ενάμιση μήνα πριν πεθάνει ο αδελφός μου, τον αναζήτησα στο τηλέφωνο. Εγώ, λόγω προσωπικής υπερηφάνειας, δεν τον έπαιρνα στην καταστροφή μου για να μην τον επιβαρύνω ψυχολογικά. Ένα μήνα πριν πεθάνει ο αδελφός μου είπα ότι πρέπει να βρω τον Δημήτρη.” Όσα είπε για τον δικό του και του Δημήτρη Κοντομηνά!ην τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε το πρωί της Πέμπτης (10/3) ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και πολύ καιρό. Έφυγε από τη ζωή στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.

Ανάλυση: «Οι Ουκρανοί νιώθουν μέλη σε μια κοινότητα δημοκρατίας»
Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στενός φίλος και κουμπάρος του. μίλησε για τον θάνατό του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τρεις μήνες ΜΕΤΑ Εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ένας εμβληματικός επιχειρηματίας ο Δημήτρης Κοντομηνάς, αλλά και εμβληματικό πρόσωπο στη διαδικασία της τηλεόρασης. Ο Alpha είναι δημιούργημά του. Το κτίριο στο οποίο εμείς σήμερα κάνουμε τις εκπομπές ήταν μία αγορά… Μάλιστα στην προτροπή του να γίνει το Dream Show από εμένα, ήρθε μετά από λίγο καιρό και μου είπε “αγόρασα ένα κτήμα, θα στήσουμε, θα φτιάξουμε κτίρια”. Το λέω αυτό επειδή είμαστε μέσα εδώ.

Ανδρέας Μικρούτσικος! ”Ό,τι ξέρατε ξεχάστε το. Επιστρέφω”

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας γενναιόδωρος και πολύ τρυφερός άνθρωπος. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον δω διότι ενάμιση μήνα πριν πεθάνει ο αδελφός μου, τον αναζήτησα στο τηλέφωνο. Εγώ, λόγω προσωπικής υπερηφάνειας, δεν τον έπαιρνα στην καταστροφή μου για να μην τον επιβαρύνω ψυχολογικά. Ένα μήνα πριν πεθάνει ο αδελφός μου είπα ότι πρέπει να βρω τον Δημήτρη.

Και τον πήρα στο προσωπικό του τηλέφωνο και το σήκωσε η γραμματέας του και μου είπε ότι είναι στο Υγεία, είναι άρρωστος. Τη ρώτησα αν μπορώ να τον δω και μου είπε ότι θα με ειδοποιήσει. Μετά έμαθα ότι δεν τον έβλεπε κανείς, παρά μόνο οι δικοί του άνθρωποι. Και τουλάχιστον εγώ έμενα με τη γλύκα ότι πέρασε και αυτό το διάστημα, ζει, ζει, ζει.

Ανδρέας Μικρούτσικος η σχέση και η νέα του σύντροφος

Σήμερα έφυγε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, εγώ προσωπικά νιώθω τη συντριβή του χαμού ενός ανθρώπου, ο οποίος πάρα πολλούς ανθρώπους τους βοήθησε ουσιαστικά. Για μένα είναι πρωτογενής φυσιογνωμία που χάθηκε, αλλά αφήνει το αποτύπωμά του.

Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος όμως θα χαιρόταν να τρώμε όλοι μαζί και όχι να τα τρώει μόνος του. Η χαρά του ήταν ότι χώρους είχε και είχε παντού να τους έχει γεμάτους κόσμο και να τους κάνει να χαίρονται».

https://www.youtube.com/watch?v=uXTZPCSJJec

ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Από ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΗΨΑΙΜΙΑ!

 

Διαβάστε ακόμα τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον…ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!

ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Από ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΗΨΑΙΜΙΑ! Ήξερε πάντα να δίνει στίγμα για οτιδήποτε και να το δίνει πρώτος λκαι καλύτερος. Να μεταδίδει με τον γλαφυρότερο τρόπο τα πάντα για την ζωή των άλλων. Πόσο μάλλον για την δική του. ο υπερταλαντούχος άνθρωπος Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει κανέναν λόγο να μην περιγράψει ο ίδιος τον…τριπλό θάνατο του. Από τον οποίο, γλύτωσε ενώ κανείς ούτε ο ίδιος να το περιμένει. Τα σημάδια είναι τόσο βαθιά μετά από τέτοια πολύμηνη μάχη, που ακόμα δεν έχει συνέλθει. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στις περιπέτειες που είχε με την υγεία του, αποκαλύπτοντας πως πλησίασε τον θάνατο τρεις φορές. «Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά» είπε ο παρουσιαστής.

ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Από ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΗΨΑΙΜΙΑ!
ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Από ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΗΨΑΙΜΙΑ!

«Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου. Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για αν μη με βρουν κάτω. Αναπνοή μηδέν, τίποτα.

Μετά από τρεις μέρες ανοίγω τα μάτια μου και δεν το πιστεύω ότι βλέπω ανθρώπους στην εντατική διασωληνωμένος. Με γλίτωσαν και το θεώρησαν θαύμα μέχρι και οι γιατροί.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τρεις μήνες ΜΕΤΑ Εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Παλμοί ανύπαρκτοι, τίποτα», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συμπλήρωσε: «μετά εκεί που συνερχόμουν, τσίμπησα έναν πυρετό και είχα τρεις μήνες το καλοκαίρι στον Ευαγγελισμό με εγχειρήσεις, με σηψαιμία και δύο φορές έφτασα στο όριο και με γλίτωσαν».

«Να καταλάβεις, μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα. Δηλαδή όταν παθαίνεις σηψαιμία και δεν χτυπιέται, δεν βλέπεις μπροστά σου. Συνήλθα όμως, γύρισα τρεισίμησι μήνες, νόμιζα ότι θα μείνω μόνιμα, δεν μπορούσα να περπατήσω» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως αλλά είμαι καλά, μην λέω πολλά», ανέφερε.

Ανδρέας Μικρούτσικος! ”Ό,τι ξέρατε ξεχάστε το. Επιστρέφω”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :