Ανδρέας Μικρούτσικος ΠΕΙΝΑΕΙ-ΠΕΙΝΑΕΙ, και το ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ! Το ΔΡΑΜΑ του παρουσιαστή

Ανδρέας Μικρούτσικος: “ΠΕΙΝΑΕΙ” – ” ΠΕΙΝΑΕΙ”, και το ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ! Το ΔΡΑΜΑ του παρουσιαστή

Ανδρέας Μικρούτσικος: “ΠΕΙΝΑΕΙ” – ” ΠΕΙΝΑΕΙ”, και το ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ! Το ΔΡΑΜΑ του παρουσιαστή. Μαθηματικός, μουσικός, παρουσιαστής, πάνω απ’ όλα χαρισματικός στην εποικινωνία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είναι από του ανθρώπους που σου βάζουν στο μυαλό όσο αντίθετως και να είσαι με τους μελλοντολόγους και τους κάθε λογής στρολόγους και όσα σκαρφίζονται, πως οι…δίδυμοι δεν έχουν τυχαία χαρακτηριστεί οι κατεξοχήν επικοινωνιακοί άνθρωποι.

Όμως οι εποικοινωνικαή δεν έχουν πάντα δρόμο με ροδοπέταλα να βαδίσουν. Εννίοτε τον σπέρνουν από μόνοι τους κακοτοπιές.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όπως και πολλοί άλλοι, στον κωλοφώνα της επιτυχίας τους μάλλον έχουν την αίσθηση του αλάνθαστου, εκείνου που όλα τα πράττει σωστά. Κάνουν τότε κινήσεις που βγαίνουν καταστροφικές δια παντώς.

Ανδρέας Μικρούτσικος ΠΕΙΝΑΕΙ-ΠΕΙΝΑΕΙ, και το ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ! Το ΔΡΑΜΑ του παρουσιαστή
Ανδρέας Μικρούτσικος: “ΠΕΙΝΑΕΙ” – ” ΠΕΙΝΑΕΙ”, και το ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ! Το ΔΡΑΜΑ του παρουσιαστή 3

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για πολλοστή φορά αναφέρθηκε σατ οικονομικά του και μας θύμισε – διαθίζοντας με την επικαιρότητα – την οικονομική δυσπραγία του αλλά και το μέγεθος αυτής. Μιλώντας στην κάμερα – που αλλού; – αποσαφήνισε πως αναγκάζεται να εγαστεί, επειδή είναι για κείνον – φαντάζομαι για τους περισσότερους βεβαίως – επιτακτική ανάγκη.

Που σημαίνει υποθέτουμε καθόλου τυχαία, πω ανέχτηκε και την Κατερίνα Καινούργιου και τους πανελίστες που πραγματικά, έδειχναν ένα τεράστιο άγχος να ‘αποκαθηλώσουν” τον τηλεοπτικό μύθο που κουβαλούσε τόσες δεκαετίες!

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!