Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το παραδέχτηκε ”ήμουν άπιστος” στους γάμους και τις σχέσεις μου Η εξομολόγηση του Πατρινού παρουσιαστή στην Τατιάνα Στεφανίδου

Στο πρώτο μέρος του «Αξίζει να το Δεις» της Τετάρτης ο Αντρέας Μικρούτσικος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα οικονομικά προβλήματα που πρόσφατα αντιμετώπισε, στη συνέχεια όμως η συζήτηση όπως αναμενόταν πέρασε στο χωρισμό του με τη Δήμητρα Ρουμπέση.. «Από τη δικιά μου πλευρά, τα προβλήματα αυτά ήταν ένας από τους λόγους που έφυγε η Δήμητρα. Από τη δικιά της, δεν ξέρω.

Λάκης Λαζόπουλος – Ανδρέας Μικρούτσικος: Βαθιά συγκίνηση στον αέρα

Από την πλευρά μου ναι, γιατί είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Θυμάμαι ολόκληρες εβδομάδες να περιμένω αρνητικό τηλεφώνημα και να ζω ουσιαστικά την αγωνία του τηλεφωνήματος. Έχουν υπάρξει ολόκληρες μέρες που ήμουν στο σπίτι περιμένοντας γεγονότα ή να δω αν μια προσπάθεια θα καρποφορήσει ή όχι. Έχουν περάσει μέρες που ήμουν κλεισμένος στο Διαδίκτυο, χαμένος, και στην ουσία δεν επικοινωνούσα όπως θα έπρεπε με τη Δήμητρα.

Γλυκά Νερά: Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου, οργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Η Δήμητρα από τη φύση της είναι κλειστός άνθρωπος και η συμπεριφορά μου αυτή ήταν βούτυρο στο ψωμί της για να κλειστεί ακόμα περισσότερο. Περάσαμε ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο σπίτι σαν δυο συγκάτοικοι που πολλές φορές δεν ήθελαν καν να δουν ο ένας τον άλλο, γιατί δεν τα έχουν βρει στο ενοίκιο. Στο μυαλό της πέρναγε ότι μπορεί να υπήρχε μια γυναίκα. (…) Αν είχα την ελαφρότητα να ξενοκοιτάω ή να φλερτάρω, θα ήμουν ευτυχισμένος, ένα χαζό παιδί χαρά γεμάτο. (…) Με αυτή την έννοια, όλα αυτά ήταν ένα καλό υπέδαφος γα να συμβεί ο χωρισμός» είπε ο Αντρέας.

Γλυκά νερά: Τι ΣΧΕΣΗ έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το ΕΓΚΛΗΜΑ και τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ της Καρολάιν!

Παρ’ όλα αυτά, έριξε ένα μέρος των ευθυνών στη Δήμητρα, λέγοντας ότι εκείνος προσπαθούσε να απομακρυνθεί για να την προστατέψει, όμως και εκείνη δεν έδειξε διάθεση να μοιραστεί τα προβλήματά του: «Η Δήμητρα έχει ένα τέτοιο χαρακτήρα, που αν τη βάλεις σε μια σειρά προβλημάτων και τη ζορίσεις, δεν της βγαίνει σε καλό. (…) Είχα απέναντί της την ίδια προστατευτικότητα που έχω απέναντι στο γιο μου και σε κάθε άνθρωπο που αγαπάω. Ήξερε τα προβλήματα, αλλά όχι το μέγεθός τους. Από την άλλη, ένας άνθρωπος που θέλει, μπορεί να ρωτήσει. (…)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ΜΑΧΗ της ΖΩΗΣ του! Αντιμέτωπος με τον ΘΑΝΑΤΟ!!

Αν ήθελε να μάθει επακριβώς, δεν είχα δικαίωμα να της το αρνηθώ, απλά προσπαθούσα να μην την επιβαρύνω».
Όσο για το αν εκείνος ποτέ υπήρξε άπιστος στη σχέση του με τη Δήμητρα, ο Αντρέας ήταν κάθετος: «Την είδα φέτος να κλαίει και την πίστεψα, εκεί που έλεγε ότι μπήκε μέσα στο σπίτι και με έκανε τσακωτό. Αυτά είναι ψέματα. Πρώτον, δεν την απάτησα. Δεύτερον, δεν μπήκε ποτέ μέσα στο σπίτι. (…) Όλα αυτά τα έλεγε και έκλαιγε, την είδα στην τηλεόραση και την πίστεψα κι εγώ ο ίδιος.

“ΠΕΘΑΝΑ και ΓΥΡΙΣΑ!..” Ο Μικρούτσικος μιλά για τον ΘΑΝΑΤΟ του! (βίντεο)

Το πίστεψα κι εγώ ο ίδιος! Που δεν συνέβη ποτέ των ποτών. Λέω “δεν γίνεται ένας άνθρωπος να ζορίζεται να κλαίει έτσι”. (…) Δεν μου είχε εμπιστοσύνη η Δήμητρα κατά τη διάρκεια του γάμου μας, και αποδεικνύεται από την πιο δύσκολη στιγμή. (…) Μου είχε βγει ένα όνομα ότι ακόμα και οι θηλυκές γάτες δεν γλιτώνουν από εμένα. Είναι άδικο, γιατί το μόνο που έκανα όλο αυτό τον καιρό ήταν να μην αφήσω όρθιο τον εαυτό μου. Ήμουν επιβήτορας του εαυτού μου και καμιάς άλλης».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το παραδέχτηκε ''ήμουν άπιστος'' στους γάμους και τις σχέσεις μου

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner