Hit enter after type your search item

Ανδρέας Μικρούτσικος: “…ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ το ΜΑΤΑΙΟ τούτο ΚΟΣΜΟ, μ’ ένα ΠΑΡΑΠΟΝΟ”…Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του!Ο ίδιος ποτέ δεν κρύβει το παραμικρό γνωρίζοντας καλά πως αλήθεια σημαίνει…ελευθερία! «Θυμάμαι να αποχαιρετώ τον μάταιο τούτο κόσμο με ένα παράπονο ότι είναι μικρή η ζωή» είχε πει στην συνέντευξη του μετά από τις τελυεταίες περιπέτειες της υγείας του!

Ανδρέας Μικρούτσικος: “…ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ το ΜΑΤΑΙΟ τούτο ΚΟΣΜΟ, μ’ ένα ΠΑΡΑΠΟΝΟ”…Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του!
Ανδρέας Μικρούτσικος: “…ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ το ΜΑΤΑΙΟ τούτο ΚΟΣΜΟ, μ’ ένα ΠΑΡΑΠΟΝΟ”…Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του!

Ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες για τα ο πολυτάλαντο Ανδρέα Μικρούτσικος. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση αφού ασθένησε με κορονοϊό σύφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και όλους του αγαπημένους του στο πόδι λόγω των υποκείμενων νοσημάτων τα οποία τον έθεσαν στο μεγαλύτερο κίνδυνο πολλές φορές τα τελεταία χρόνια!

[videopress z0Sh9jrN]

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι θετικός στον κορονοϊό και την είδηση αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της Super Κατερίνα την Τετάρτη. Η παρουσιάστρια τόνισε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καλά και του ευχήθηκε γρήγορα περαστικά

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τρεις μήνες ΜΕΤΑ Εξιτήριο από το νοσοκομείο!

«Επικοινώνησα χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μου είπε να ενημερώσω τους τηλεθεατές. Να σας πω ότι δυστυχώς κόλλησε κορονοϊό. Βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με την σύντροφό του. Είναι καλά, αλλά όπως καταλαβαίνετε επειδή είχε και τα υποκείμενα νοσήματα προσέχει πολύ.

Του στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια, τον θέλουμε γρήγορα κοντά μας. Θα πάνε όλα καλά. Είναι πολύ δυνατός ο Ανδρέας μας» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε λίγο περισσότερα!…

«Με την ιστορία του αδελφού μου και τη δική μου ιστορία μετά, που βρέθηκα να ασθενώ βαριά, ήταν ένα στοίχημα για μένα. Από εκεί που είδα ότι όλα τελειώνουν, βρέθηκα να κάνω μια συνέχεια στην τηλεόραση.

Τώρα για το μέλλον ποιος ζει ποιος πεθαίνει…».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Open, o παρουσιαστής είχε πει για την υγεία του και την επιστροφή του στο Big Brother που τόσο συζητήθηκε: «Με την ιστορία του αδελφού μου και τη δική μου ιστορία μετά, που βρέθηκα να ασθενώ βαριά, ήταν ένα στοίχημα για μένα.

Από εκεί που είδα ότι όλα τελειώνουν, βρέθηκα να κάνω μια συνέχεια στην τηλεόραση.

[videopress 681rYZF9]

Τώρα για το μέλλον ποιος ζει ποιος πεθαίνει…». Άλλη μία μάχη δίνει ο δημοφιλής παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, που σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται τουλάχιστον ένα μήνα στον Ευαγγελισμό και ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού.

 

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου (20/10).

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας είχε εμφανίσει μια επιπλοκή και λοίμωξη με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εισαχθεί στη ΜΕΘ έπειτα από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα

Αν και όπως όλα έδειχναν θα έπαιρνε εξιτήριο, δυστυχώς το βράδυ της Δευτέρας – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής – ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ένα έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν.

Πλέον – σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες – έχει αποσωληνωθεί, αλλα παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ υπό το άγρυπνο βλέμμα του ιατρικού προσωπικού.

[videopress a1mjwi1s]

Από το περασμένο καλοκαίρι ο παρουσιαστής έχει θέματα υγείας, μετά από ένα πρόβλημα που είχε με τον προστάτη.

Οι τωρινές εξετάσεις του παρουσιαστή, σύμφωνα με τον Alpha, έδειξαν υγρό στους πνεύμονες και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή.

Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του Έλενα Μαστραγγελή και ο γιος του, Στέργιος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή «Όλα γκουντ».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εγώ σκοτώθηκα με τον Γρηγόρη Πετράκο στο Fame Story γιατί έγλειφε τους καθηγητές

Ο αγαπημένος μουσικός και παρουσιαστής είχε έντονους πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε

«Θυμάμαι να αποχαιρετώ τον μάταιο τούτο κόσμο με ένα παράπονο ότι είναι μικρή η ζωή»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Open, o παρουσιαστής είχε πει για την υγεία του και την επιστροφή του στο Big Brother που τόσο συζητήθηκε: «Με την ιστορία του αδελφού μου και τη δική μου ιστορία μετά, που βρέθηκα να ασθενώ βαριά, ήταν ένα στοίχημα για μένα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τρεις μήνες ΜΕΤΑ Εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Από εκεί που είδα ότι όλα τελειώνουν, βρέθηκα να κάνω μια συνέχεια στην τηλεόραση. Τώρα για το μέλλον ποιος ζει ποιος πεθαίνει…».

«Είχα υπερβολική στεναχώρια. Έπαθα πνευμονικό οίδημα, έχασα την αναπνοή μου.

Με έσωσε ο γιος μου. Αν οι γιατροί δεν με περίμεναν απ’ έξω να με διασωληνώσουν, δεν θα είχα προλάβει.

Αν ο γιος μου δεν είχε έρθει με 500 χλμ την ώρα δεν θα είχα προλάβει.

Εγώ θυμάμαι να αποχαιρετώ τον μάταιο τούτο κόσμο με ένα παράπονο ότι είναι μικρή η ζωή. Ο Στέργιος είναι ο γιος μου, τα λέει όλα αυτό» είχε πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

[videopress Qa4vNN8a]

Το βιογραφικό του σπουδαίου και υπερταλαντούχου Ανδρέα Μικρούτσικου!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 6 Ιουνίου του 1952

Το Ζώδιό του είναι Δίδυμος

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Πυρ κατά Γρηγόρη Πετράκου!!!

Ήταν ο μικρότερος αδερφός του Θάνου Μικρούτσικου που έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου 2019

Είναι πτυχιούχος του μαθηματικού όπως ήταν και ο πατέρας του

Έχει παντρευτεί τρεις φορές. Τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση

Από το γάμο του με τη Μαρία Δημητριάδη έχει έναν γιο, τον Στέργιο ΜικρούτσικοΗΣ του, ΤΩΡΑ!

 

Πολύ γνωστή είναι και η μακροχρόνια σχέση που είχε με τη Σοφία Βόσσου

Κάποια από τα πιο γνωστά του τραγούδια είναι: Κυκλωπάκι (1985), Χαμένο Νησί (1986), Συχνότητες (1987),

[videopress fiiwhoSu]

Έρωτας Κεραυνοβόλος (1988), Άνοιξη (1991), Δεν Μετανιώνω (1991), Κουτσουράκι (1991), Όσο Γυρίζει η Γη (1993)

 

Το 1991 ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμμετείχε στη Eurovision με το τραγούδι του Άνοιξη και ερμηνεύτρια τη Σοφία Βόσσου καταλαμβάνοντας την 13η θέση.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ!!!

Μάλιστα ακόμα και σήμερα οι Eurofans θεωρούν ότι είναι από τα πιο αδικημένα τραγούδια του διαγωνισμού

Τη σεζόν 1992 – 1993 ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι “Το Μεγάλο Παζάρι” στο MEGA

και από το 1993 μέχρι και το 1995 την καθημερινή πρωινή εκπομπή “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”

 

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και παρουσίασε την πρώτη εκπομπή τύπου reality, το “Επιτέλους μαζί” το οποίο σημείωνε και πάρα πολύ υψηλή τηλεθέαση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίασε τις δυο πρώτες σεζόν του “Big Brother” στον ANT1 και στη συνέχεια το “The Wall”

Ύστερα πήγε στον Alpha όπου παρουσίασε το ριάλιτι “Από καρδιάς” και λίγο αργότερα την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου “Αυτός μας έλειπε” με την Δήμητρα Ρουμπέση και τη Σοφία Βόσσου

"ΠΕΘΑΝΕ" την μέρα των ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ του ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Λίγο καιρό αργότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταπήδησε στο Star Channel για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής με τίτλο “Παρέα με τον Ανδρέα”

Επανήλθε στις 29 Αυγούστου 2020 ως σχολιαστής στο Big Brother που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ω

Αμέσως μετά το τέλος του Big Brother ξεκίνησε συνεργασία με την BarkingWell Media του Νίκου Κοκλώνη και συμμετείχε στην εκπομπή του Open “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :