Ανδρέας Βγενόπουλος: Συνεχίζεται ο πόλεμος των παιδιών του και της τελευταίας συζύγου του για την περιουσία του!

3

Δισεπίλυτος γρίφος παραμένει το που βρίσκονται τα περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο. Από τις πρώτες ώρες μετά το θάνατό του, ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στα παιδιά και την τελευταία σύζυγό του, που μαίνεται μέχρι σήμερα.

Σήμερα η εφημερίδα Real News, φιλοξενεί εκτεταμένο άρθρο για την κόντρα των κληρονόμων του επιχειρηματία από το οποίο ξεχωρίσαμε τα εξής σημαντικά:

Το μέγεθος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, έδειχνε τόσο μεγάλο που για τον περισσότερο κόσμο ήταν σίγουρο ότι ο Βγενόπουλος μπορούσε να «καταπιεί» τον πόλεμο με την δικαιοσύνη και την οικονομική κρίση σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου κυρίως δραστηριοποιείτο,χωρις βα υποστεί απώλειες στην περιουσία του Όλοι φαντάζονταν μετά το θάνατό του ότι ο ¨Θησαυρός» που θα άφηνε στους κληρονόμους του δεν θα ήταν ευκαταφρόνητος. Όταν, λοιπόν η δεύτερη σύζυγός του Ρίτα Σουβατζόγλου, λίγες ώρες μετά το θάνατο του, αποκάλυψε στα παιδιά του ότι «ο μπαμπάς σας πέθανε φτωχός» προκάλεσε μεγάλο σοκ, κυρίως στο γιο του, τον Φίλιππο, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει με ένα εξώδικο, που έθετε υπό αμφισβήτηση τον ισχυρισμό της. Ζήτησε να καταγραφούν τα σπίτια, οι εταιρείες, όλες οι καταθέσεις και οι επενδύσεις του πατέρα του, και να του σταλεί μια ακριβής αναφορά για τον «θησαυρό» που πολλοί πίστεψαν ότι, για κάποιους λόγους παρέμενε κρυμμένος.

Εκείνες τις πρώτες ώρες της απώλειας του Βγενόπουλου -λένε όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες- για τις ισορροπίες στα προσωπικά θέματα του επιχειρηματία ξέσπασε ένας πόλεμος ανάμεσα στα παιδιά και την τελευταία σύζυγό του που μαίνεται μέχρι σήμερα. Τον Φίλιππο τον απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Ρουμάνα Στεφανία Αντρέα και τη Μελίνα από τη σχέση του με την Βρετανίδα Τζιλ Μπεν.

Οι πληροφορίες για ένα ουδόλως ευκαταφρόνητο αριθμό κεφαλαίων σε οffshore εταιρίες και ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων σε Αθήνα Λονδίνο και Ελβετία, έφεραν τις δυο πλευρες σε έντονη αντιπαράθεση, με καλά ενηνμερωμένες πηγές να επισημαίνουν ότι τα παιδιά του δεν διαθέτουν ακριβή εικόνα για την περιουσιακή του κατάσταση.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

 1. στο άρθρο

  ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΩΣ για το θεμα….Τα κανετε που τα κανετε τα παιδια για νσ επισφραγισετε ονομα και περιουσια…τα παιδια γαμω το κερατο μου τι σας φταινε να το περνανε ολο αυτο.Πατε με τους φλωρους φραγκατους που ξαφνικα αντιλαμβανονται οτι ειστε τυχοδιοκτριες και παει η αγαπη στα σκουπιδια…πατε βρειτε ηρεμα και πολιτισμενα.

  • στο άρθρο

   Ο εκλειπον δεν φροντισε να μην σφαχτουν για μια κ@λοπεριουσια…?.κατινες…. τελικα ειμαστε…οταν προκειτε για καλοπεραση και αν μας την παρουν την καλοπεραση πεσε πιτα να σε φαω.Ντροπη για αυτον που εφυγε.Μηδεν σεβασμος.

   • Χμ στο άρθρο

    ΜΩΡΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com