Αγγελική Δαλιάνη: Η τρυφερή φωτογραφία από την επίσκεψη στον γιο της στο μαιευτήριο!

1

Πριν από πέντε ημέρες, η Αγγελική Δαλιάνη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ αλλά τα πράγματα δεν ήταν απλά, όπως για τους περισσότερους γονείς, αφού εκείνη έφυγε δίχως τον νεογέννητο πρίγκιπά της. Ο μικρούλης της ήρθε στον κόσμο περίπου δύο μήνες νωρίτερα και αναγκαστικά παραμένει για λίγες ημέρες στην θερμοκοιτίδα και στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών.

Σε δηλώσεις της , η Αγγελική ανέφερε πως ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της περίμεναν τόσο γρήγορα τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας, αλλά αυτό που ενδιαφέρει τώρα και τους δυο είναι το μωράκι που ήρθε στον κόσμο να μεγαλώσει γρήγορα και να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τους διάσημους γονείς του. Όπως ανέφερε η ηθοποιός, η κόρη της Λυδία, περιμένει πώς και πώς να γνωρίσει τον αδελφό της και να βοηθήσει την μαμά της σε ό,τι έχει να κάνει με το μωρό, ως μεγάλη αδελφή.

Σήμερα η Αγγελική, βρέθηκε δίπλα τσον ήρωά της κι ανέβασε την παρακάτω τρυφερή φωτογραφία, στην οποία λάμπει το πρόσωπό της από ευτυχία.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ΟΥΣΤ! στο άρθρο

    δεν στέκει καλά αυτό το ζευγάρι. τους έχει χτυπήσει η αφάνεια κατακούτελα και μοσχοπουλούν στο γεγονός ότι απέκτησαν παιδί μπας και κόψουν κάνα κομμάτι ψωμί δημοσιότητας. αυτή ειδικά ντιπ αντιπαθής και ΑΤΑΛΑΝΤΗ. από το γεγονός και μόνο ότι με όχημα το νεογέννητο βρήκαν ευκαιρία να απασχολούν τα σόσιαλ, φαίνεται πόσο κατάπτυστοι και απαράδεκτοι είναι.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com