Αγγελική Δαλιάνη: Και κει που δεν ήξερες τη μιλιά της, έχει ξασπαθώσει στο ίνσταγκραμ

13

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν τον Σεπτέμβριο η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης.

Η ηθοποιός γέννησε δυο μήνες νωρίτερα και ο μπέμπης χρειάστηκε να μείνει για μερικές ημέρες στη θερμοκοιτίδα. Πλέον το μωράκι τους το πήραν στο σπίτι και είναι τρισευτυχισμένοι!

Το βράδυ της Δευτέρας η ευτυχισμένη μανούλα ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο στιγμιότυπα από την ώρα που θήλαζε το νεογέννητο γιο της.

Μάλιστα, στη λεζάντα της εικόνας αποκάλυψε πως φωτογράφος ήταν ο σύζυγος της, Μάνος Παπαγιάννης. «Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τιποτα καλύτερο απο το μητρικό γάλα!!! Photos @manospapagiannis #breastfeeding #breastfeedingweek #breastfeedingmom #thebestgift», έγραψε στη λεζάντα.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

13 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΊΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΝΉΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΦΑΪ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΎ.ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ;;;;

  2. Ανώνυμος στο άρθρο

    Ποση ματαιοδοξία; γιατι δε χαίρονται με το παιδάκι τους χωρίς περιττές δημοσιεύσεις στα social; φωτογραφος που φωτογραφίζει τον Παπαγιάννη που φωτογραφίζει τη Δαλιάνη.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com