Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός:  Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη

Hit enter after type your search item

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Θετική στον ιό η τραγουδίστρια

/
/
img

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός:  Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αποφάσισε να το γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για μεγάλη ταλαιπωρία και εξάντληση, ενώ τόνισε πως το πιο δύσκολο είναι ότι πρέπει να μείνει μακριά από τα παιδιά της. «Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου.

Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση. Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό… έχω να πω απλά προσοχή… προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!», συμβούλεψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Δείτε ακόμη

Χάλι Μπέρι: Κόβει την ανάσα στην παραλία
«Άκυρο» Κουτσόπουλου στον Λεωνίδα Μπαλάφα για το Samaro Festival
Οι τρυφερές φωτογραφίες της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή (pics)

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :