Αγγελική Ηλιάδη ΣΟΚ: Έχασα εντελώς την όρασή μου από το ένα μάτι….

Αγγελική Ηλιάδη ΣΟΚ: Έχασα εντελώς την όρασή μου από το ένα μάτι…. Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε καθώς και στο χειρουργείο που έκανε.

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Η τραγουδίστρια πόσταρε το τεστ

“Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου, ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Είχα χάσει την όραση μου από το ένα μου μάτι εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς και όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου ώστε να τραγουδάω, όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός. Αυτά τα φάρμακα επηρέασαν πάρα πολύ την όρασή μου. Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά”, είπε η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό.

Αγγελική Ηλιάδη: Αναγκάστηκε να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό! “Άλλο η δυσπιστία, άλλο η ανοησία”!

“Ο Θεός ποτέ δεν με έχει αφήσει, πάντα είναι δίπλα μου και πάντα με βοηθάει. Με ενόχλησε την περίοδο της καραντίνας που έκλεισαν οι ναοί. Εγώ σέβομαι τις απόψεις του κάθε ανθρώπου, σέβομαι το πρόβλημα το οποίο παγκόσμια αντιμετωπίζεται τους τελευταίους μήνες, η πίστη όμως για εμένα είναι ένα κομμάτι που έχει τεράστια σημασία στη ζωή μου… Αν δεν έχουμε την πίστη, τον Θεό, την Παναγία, τον Χριστό δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τίποτα σε αυτή τη ζωή. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η δύναμη μας έρχεται από τον Θεό και τότε είχα πει με ανάρτησή μου ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα θαύμα. Δεν μπορούσα να κοινωνήσω, μου στοίχισε πάρα πολύ”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο: