Η Αθηνά βάζει ένα τέλος σε όλα τα δεινά που συμβαίνουν στη ζωή τους, σκοτώνοντας τον Δηµήτρη, ενώ στη συνέχεια αποφασίζει να δώσει τέλος και στη δική της ζωή. Από τη στιγµή " />
Hit enter after type your search item

Αγγελική spoiler:  Η Αθηνά γράφει το τραγικό φινάλε ….

/
/
img


Η Αθηνά βάζει ένα τέλος σε όλα τα δεινά που συμβαίνουν στη ζωή τους, σκοτώνοντας τον Δηµήτρη, ενώ στη συνέχεια αποφασίζει να δώσει τέλος και στη δική της ζωή. Από τη στιγµή που η Αθηνά έµαθε πως η Αγγελική είναι η Μαργαρίτα, τρέµει, καθώς είναι σίγουρη πως η κοπέλα δεν θα ηρεµήσει εάν δεν εκδικηθεί τους γιους της, που τη βίασαν και της κατέστρεψαν τη ζωή. Ωστόσο, οι εξελίξεις την προλαβαίνουν. Η Αγγελική, αν και είναι αποφασισµένη να πάρει τον Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουν από το κτήµα των Αργυρών, επιβεβαιώνει τις υποψίες της πως ο Δηµήτρης σκότωσε τον πατέρα της και το πτώµα του είναι θαµµένο κάπου στο κτήµα. Από εκείνη τη στιγµή, η αντίστροφη µέτρηση ξεκινάει. Η Αγγελική δίνει µάχη µε τον χρόνο µε συµµάχους τον Μιχάλη και τον Αποστόλη, για να βρουν τα οστά του πατέρα της, σε αντίθεση µε την Αθηνά και τον Δηµήτρη, που προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους.
 Η Αγγελική παρακολουθεί τις κινήσεις του Δηµήτρη και σκάβει µανιωδώς σε ένα σηµείο για να βρει αν ο πατέρας της είναι θαµµένος εκεί που την οδήγησε. Ωστόσο, την ίδια ώρα, πραγµατοποιείται ο γάµος του νεαρού µε την Κατερίνα και ο Μιχάλης την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι για να µην κινήσει υποψίες µε την απουσία της µια τόσο σηµαντική ηµέρα για την οικογένεια Αργυρού. Εν τω µεταξύ, η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει το σχέδιό της προκειµένου να αποδείξουν τις εγκληµατικές πράξεις των Αργυρών και η κοπέλα την προειδοποιεί ότι µε αυτό που έχει σκεφτεί κινδυνεύει και η ίδια. Η Τζένη την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι τα έχει φροντίσει όλα, όµως τα σχέδιά της τα γνωρίζει και ο Παύλος, αφού παρακολουθεί στενά κάθε της κίνηση.
 Παράλληλα, ο Δηµήτρης και η Κατερίνα ανταλλάσσουν γαµήλιους όρκους. Λίγο µετά, όµως, η κοπέλα έρχεται αντιµέτωπη µε την αλήθεια για τον σύζυγό της πλέον. Βρίσκει το γράµµα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί για πρώτη φορά την αλήθεια για τον Δηµήτρη και τους Αργυρούς. Η δεξίωση του γάµου διαλύεται και η Κατερίνα τρέπεται σε φυγή. Η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αλλά ο Στέφανος επιµένει να ζητάει απαντήσεις. Ο ∆ηµήτρης, στην προσπάθειά του να σταµατήσει την Κατερίνα από το να φύγει, τη ναρκώνει. Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στον Δηµήτρη πως βρέθηκε ανθρώπινο οστό στο κτήµα, ο άντρας αντιλαµβάνεται ότι δεν του µένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Η ώρα περνάει βασανιστικά για όλους και η Αγγελική ελπίζει πως αυτή τη φορά θα καταφέρει να δικαιώσει τη µνήµη του πατέρα της. Η Αστυνοµία φτάνει στο κτήµα και ο Δηµήτρης µε την Αθηνά καταλαβαίνουν ότι πλέον τους µένει µόνο µία λύση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να βάλουν τέλος στη ζωή τους, καθώς το να µπουν φυλακή δεν υπάρχει σαν προοπτική.
 Η Αθηνά γράφει το τραγικό φινάλε
Η Αθηνά είναι εκείνη που αποφασίζει να γράψει το τραγικό φινάλε. Με πόνο ψυχής ξέρει πως η οικογένειά της θα ηρεµήσει µόνο αν ο Δηµήτρης και η ίδια… φύγουν. Έτσι, σκοτώνει τον ίδιο της τον γιο στον οποίο είχε παθολογική αδυναµία και στη συνέχεια επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή της µε τον ίδιο τρόπο. Πλέον, όλοι γνωρίζουν την αλήθεια και είναι σοκαρισµένοι. Ο Στέφανος έρχεται αντιµέτωπος µε τις πράξεις της µητέρας του και των αδελφών του και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δίπλα του, όµως, έχει πάντα την Αγγελική
Πηγή: TV O’ Clock

freegossip.gr

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :