Hit enter after type your search item
img

Άγγελος Λάτσιος: Άγχος, ανησυχία, φόβος! Οι φωτογραφίες που ΤΑΡΑΖΟΥΝ

/
/

Άγγελος Λάτσιος: Άγχος, ανησυχία, φόβος! Οι φωτογραφίες που ΤΑΡΑΖΟΥΝ. Πανέμορφο παιδί και απόλυτα συγκροτημένο δείχνει καιαπόλυτα προστατευμένο από περιβάλλον που τον λατρεύει, από έναν πατέρα και μια μητέρα που είναι δίπλα του σε κάθε βήμα αλλά και από ένα θείο που τον σκεπάζει με τις φτερούγες του σε κάθε εξόρμηση για διασκέδαση. Ο Θοδωρής Μισόκαλος προσέχει τον Άγγελο Λάτσιο σε κάθε του βήμα και οι κοινές τους βόλτες όπως βλέπουμε, δεν είναι λίγες.

Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές που η δράση του νεαρού Άγγελου τρομάζουν, όπως θα τρόμαζαν κάθε μαμά!.. Πάντα ανησυχείς όταν το παιδί βρίσκεται εκτός σπιτιού. Πόσο μάλλον όταν δεν φαντάζεσαι απλά, αλλά βλέπεις στις φωτοργαφίες που ανεβάζει πως το “τσούζει” λιγάκι!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

Πάντως, απ’όσο βλέπουμε στα σόσιαλ, η ζωή του πανέμορφου Άγγελου Λάτσιου έχει πολύ…συγκίνηση! Κοπέλες στον καναπέ και αλκοόλ! Ο κούκλος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ξέρει πολύ καλά να τραβά το ενδιαφέρον πάνω του. Και το κάνει με…χειρουργική ακρίβεια μπορείς να πεις παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Σε σαλόνι σπιτιού γεμάτο νιάτα και φιλική θαλπωρή αλλά και με τα ποτήρια γεμάτα κρασί, όχι απλά στο χέρι αλλά την στιγμή ακριβως που πίνει!

Οι πληροφορίες για την καθημερινότητα του δεν είναι λίγες και δεν απέχουν πολύ από την γραμμή της…ανυσηχίας.

Γιατί ποιος δεν ξέρει πως ο αλκοόλ ακόμα και σε μικρές ποσότητες κάνει μεγάλο κακό και λειτουργεί “εκφυλιστικά” για τον οργανισμό μας. ‘ Άλλο τα χρόνια της άγνοιας, άλλο το σήμερα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΠΗΡΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥΡΑ ΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ!

Δεν έχει ποια καμμία σημασία να λες “ένα δυο ποτηράκια με το φαγητό κάνουν καλό”. Το αν αυτό είναι…μύθος και το ότι λειτουργεί ως δούρειος ίππος ώστε να χάνεις την μπάλα ανάμεσα στα…δύο ποτηράκια και στο πολλά ποτηράκια παραπάνω το θεωρούμε παραπάνω από δεδομένο!

ΑΓΩΝΙΑ για τον Άγγελο Λάτσιο! Εμβρόντητη η Μενεγάκη! Τα ΤΣΙΓΑΡΑ, τα ΠΟΤΑ και τα…ΚΟΡΙΤΣΙΑ! (φωτό)
Μάλιστα, για κανέναν, ούτε μικρό, ούτε μεγάλο σε ηλικία δεν είναι μη ανησυχητικό να τον βλέπεις με μεγάλα βαθιά ποτήρια γεμάτα να καταναλώνει κρασί,… οινόπνευμα γενικότερα.
\
Αυτό, δεν είναι ένα ποτηράκι, πρώτον! Δεύτερον και σημαντικότερο, θα μπορούσε να μην ανεβάσει φωτογραφία, την ώρα που…κατέβαζε γεμάτο ποτήρι κρασί. Λέμε εμείς τώρα: Δεν θα μπορούσε να κάνει υπομονή ώστε να δημοσιεύσει ένα…ουδέτερο καρέ;

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη! Λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!!! Και λέμε «και» ο Άγγελος, γιατί πριν λίγο καιρό η μικρή Βαλέρια άλλαξε πρώτη τη φωτογραφία που είχε στο Instagram. Θυμάστε;

Ο μόνος που έχει δημόσιο τον λογαριασμό του

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ.

Η Λάουρα και η Βαλέρια, έχουν ιδιωτικούς λογαριασμούς ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις τους, σε αντίθεση με τον μοναχογιό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που κάνει τακτικά αναρτήσεις.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ακολουθείται από περίπου 54.000 χρήστες και έχει κάνει μέχρι στιγμής 89 αναρτήσεις.

Η πρώτη του ανάρτηση έγινε στις 22 Μαρτίου το 2016 και αφορούσε το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

Η πρώτη φωτογραφία με τη μητέρα του έγινε στις 27 Μαΐου του 2016. Στη φωτογραφία μαμά και γιος ποζάρουν όλο χαρά με τον Άγγελο να σχολιάζει: «Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μουυυ❤️❤️❤️ #motherandson Μανουλααα Σαγαπαωωωωω ❤️❤️❤️».

Η αλλαγή στη φωτογραφία του προφίλ του
Η αλλαγή έγινε περίπου πριν δύο εβδομάδες και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Ο Άγγελος από την πρώτη στιγμή που είχε δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε μια κοντινή φωτογραφία του ανοιχτόχρωμου ματιού του.

Γεμάτο νιάτα και φιλική θαλπωρή αλλά και με τα ποτήρια γεμάτα κρασί, όχι απλά στο χέρι αλλά την στιγμή ακριβως που πίνει!

ΑΓΩΝΙΑ για τον Άγγελο Λάτσιο! Εμβρόντητη η Μενεγάκη! Τα ΤΣΙΓΑΡΑ, τα ΠΟΤΑ και τα...ΚΟΡΙΤΣΙΑ! (φωτό)

ΑΓΩΝΙΑ για τον Άγγελο Λάτσιο! Εμβρόντητη η Μενεγάκη! Τα ΤΣΙΓΑΡΑ, τα ΠΟΤΑ και τα...ΚΟΡΙΤΣΙΑ! (φωτό)

 

ΑΓΩΝΙΑ για τον Άγγελο Λάτσιο! Εμβρόντητη η Μενεγάκη! Τα ΤΣΙΓΑΡΑ, τα ΠΟΤΑ και τα...ΚΟΡΙΤΣΙΑ! (φωτό)

Άγγελος - Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη! Λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!!!Άγγελος - Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη! Λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!!!

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :