Άγγελος Λάτσιος: ΑΝΗΣΥΧΙΑ με τον ΓΙΟ της Μενεγάκη! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ στον λογαριασμό του!!!
Άγγελος Λάτσιος: ΑΝΗΣΥΧΙΑ με τον ΓΙΟ της Μενεγάκη! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ στον λογαριασμό του!!! Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη μας κρατά “ζεστούς”! Βρίσκει εύκολα τρόπου να μας ξεσηκώνει. Ακόμα και να μας ταράζει. Δείχνει απίστευτα έξυπνος και με χαρακτηριστική άνεση να μς βάζει σε…σκέψεις!
Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η φωτογραφία που ανέβασε σήμερα και την οποία το ίσνταγκραμ δεν σ’ αφήνει να δεις. Πρέπει να επιβεβαιώσεις πως το κάνει με δική σου ευθύνη! Μια φωτογραφία ενός πολύ μικρού παιδιού σε…ηλεκτρική καρέκλα…

Διαβάστε ακόμα:
Άγγελος Λάτσιος: ΓΥΜΝΟΣ στο ΚΡΥΟ ο γιος της Μενεγάκη!
Μαρινά Παντζοπούλου και Άγγελος Λάτσιος: Η αποκάλυψη, τι ΚΟΙΝΟ έχουν τα ΠΑΙΔΙΑ της Μενεγάκη; Στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος του 2019. Η παρουσιάστρια ξεκουράστηκε και γέμισε τις μπαταρίες της, ενώ απόλαυσε όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο κυκλαδίτικο νησί, η Ελένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες που έβγαλε εκεί, ενώ δεν δίστασε να τους δείξει και την ζωγραφιά που ετοίμασε η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα, για τον μπαμπά της.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ: “ΚΟΚΚΙΝΟ! ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ;”.
Η ανάρτηση της παρουσιάστριας έγινε με αφορμή την γιορτή του πατέρα και απέσπασε πολλά likes και σχόλια. Σ’ ένα από αυτά, μια follower της την ρώτησε: “Αριστεροχέρα η Μαρινούλα Ελενάκι μου βλέπω???”, με την Ελένη να της απαντά δημόσια: “Ναι και ο Άγγελος! Τα 2 από τα 4 παιδιά μου είναι. Καλημέρα”.
Σίγουρα αυτό ήταν κάτι που δεν γνώριζες για την μικρή Μαρίνα.
Μαρινά Παντζοπούλου και Άγγελος Λάτσιος: Η αποκάλυψη, τι ΚΟΙΝΟ έχουν τα ΠΑΙΔΙΑ της Μενεγάκη;
Διάβασε επίσης:Άγγελος Λάτσιος: Το ΔΗΜΟΣΙΟ μήνυμα στον Γιάννη Λάτσιο! Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες τόσο με τη μητέρα του, όσο και με τα αδέρφια του.
Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες τόσο με τη διάσημη μητέρα του, όσο και με τα αδέρφια του.
Κάτι παρόμοιο έγινε και το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον Άγγελο Λάτσιο να δημοσιεύει αρχικά στα instastories μια φωτογραφία της μητέρας του, την οποία βλέπουμε να ποζάρει, χωρίς ίχνος μακιγιάζ πλάι στην γάτα τους.
Λίγα λεπτά μετά, ο Άγγελος Λάτσιος επανήλθε, ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου και της 16χρονης αδερφής του Λάουρας.
Ο ίδιος συνόδευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με τη φράση: «ο κόσμος μου».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
