Hit enter after type your search item

Άννα Κουτσαφτίκη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 25 Απριλίου 1973 (49 ετών) Η Άννα Κουτσαφτίκη (Αθήνα, 25 Απριλίου 1973) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Όταν τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Παράλληλα ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν ενώ έκανε σπουδές και στο τραγούδι.

Το 1995, ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια στο Θέατρο Τέχνης, ξεκίνησε την καριέρα της λαμβάνοντας μέρος κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Από το 1995 μέχρι το 1999, συμμετείχε σε παραστάσεις της σχολής της, συνεργαζόμενη με τους σκηνοθέτες Γιώργο Λαζάνη και Μίμη Κουγιουμτζή.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Σε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου!

Την περίοδο 2001-2005 έλαβε μέρος στα θεατρικά έργα «Ο κόσμος της Πάττυ», «Σπασμένη Στάμνα», «Φλαντρώ», «Πολύ κακό για το τίποτα», «Clavigo» και άλλα. Ακολούθησαν σημαντικές συμμετοχές τα επόμενα χρόνια σε παραστάσεις όπως «Η αγνή του θεού», «Έναν όνειρο» και άλλες.

Άννα Κουτσαφτίκη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Άννα Κουτσαφτίκη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση τη σεζόν 2002-2003 κάνοντας διάφορες συμμετοχές στο καστ της σειράς « Camera Cafe». Τη σεζόν 2003-2004 είχε τον ρόλο της Χριστίνας στην κωμική σειρά «Καλά να πάθεις». Ακολούθησε μία μικρή συμμετοχή σε ένα επεισόδιο της σειράς

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: «500 επεισόδια και συνεχίζουμε»

«Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 2017 όταν μετά από casting πήρε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον πέμπτο κύκλο της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».[2] Εκεί μέχρι σήμερα υποδύεται την Θεσσαλονικιά φιλόλογο Ξένια Χατζηϊωάννου συνεχίζοντας στη σειρά για τρίτη σεζόν.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ! Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 21:30 Επεισόδιο: 53-54

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2003 στη ταινία «Ένα τραγούδι δεν φτάνει». Το 2011 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Γκορίτσα. Ακολούθησε η συμμετοχή της στην βραβευμένη ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά, «Miss Violence».

ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ | Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται επαγγελματικά η πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας»

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2002-2003 Camera Cafe MEGA Νάνσυ Βασικό Καστ
2003-2004 Καλά να πάθεις ALPHA Χριστίνα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα ALPHA Άννα Κονδύλη Επεισόδιο: “Αυστηρώς προσωπικό”
2017-2023 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA Ξένια Χατζηϊωάννου Πρωταγωνιστικός Ρόλος

Άννα Κουτσαφτίκη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Άννα Κουτσαφτίκη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
2003 Ένα τραγούδι δεν φτάνει Βάσια
2011 Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα Δώρα
2013 Miss Violence γειτόνισσα

8χρονη κόρη της και η πίστη στο Θεό

Η μητρότητα
“Η κορούλα μου είναι οκτώ ετών. Με βλέπει, αλλά δεν θέλω να μπλέξει το κεφαλάκι της με το επάγγελμα της μητέρας της και την αναγνωρισιμότητα. Με λίγα λόγια, δεν το κάνουμε και μεγάλο θέμα που η μαμά είναι ηθοποιός και ότι παίζει στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Το καλύτερό μου λοιπόν είναι όταν θα κοιτάξει το σχολείο της και όταν θα πέσει νωρίς για ύπνο. Η δουλειά της μαμάς τυγχάνει να έχει και μια δημοφιλία, αφού έχει σχέση με την υποκριτική και μέχρι εκεί”, αναφέρει η Άννα Κουτσαφτίκη.

Άννα Κουτσαφτίκη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2

Ο ακέραιος χαρακτήρας
“Από τις βασικές αναφορές μου στη ζωή είναι το δίκαιο, η αξιοκρατία, το κεφάλι ψηλά, το κούτελο καθαρό και η πολλή δουλειά. Δεν μου αρέσει το μέσο. Και η τελευταία αναφορά είναι η φιλία. Έχω πέντε καλούς φίλους από τα παλιά και με αυτούς πορεύομαι”, έχει αναφέρει η Άννα Κουτσαφτίκη.

Πιστεύω στον Θεό
“Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Εκείνος είναι η δύναμή μου. Γι’ αυτό έχω μεγάλη αισιοδοξία. Ο Θεός ξέρει. Πού ξέρετε, αυτό το μοντέλο ζωής που πάνε να μας επιβάλλουν μπορούμε να το εγκαταλείψουμε, όπως και τη ζωή στην πόλη. Τα πάντα ρει, που λέει και ο Ηράκλειτος. Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να ελίσσονται και να προσαρμόζονται. Μπορούμε να αναζητήσουμε ένα καλύτερο μοντέλο ζωής, και ας φαντάζει ουτοπικό”, έχει πει η Άννα Κουτσαφτίκη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :