Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παιδιά: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “φλΕΡΤ” της ΕΡΤ και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, " />

Hit enter after type your search item

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παιδιά: Η σκέψη του ζευγαριού για υιοθεσία

/
/
img

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παιδιά: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “φλΕΡΤ” της ΕΡΤ και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός εξομολογήθηκε τις σκέψεις που έχει με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη να προχωρήσουν σε υιοθεσία αλλά και για το θάνατο της μητέρας της ο οποίος την “μετακίνησε” όπως είπε χαρακτηριστικά. “Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω και όχι πως, επειδή έκανα παιδί, έχει αλλάξει κάτι. Με τα χρόνια αλλάζει κάτι, με τις εμπειρίες, με τις απώλειες. Όλα σε κάνουν να αλλάζεις. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα η υιοθεσία. Έχουμε ήδη ρωτήσει σχετικά τα παιδιά μας. Από το θα ήταν, βέβαια, σύμφωνα μέχρι το να μπορέσουμε όλο αυτό να γίνει… Αλλά θα δούμε. Τώρα είναι λίγο δύσκολο” τόνισε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο που άλλαξε τη ζωή της, ξεκαθαρίζοντας ότι έγινε σε θετικό και όχι αρνητικό βαθμό. “Βασικός σταθμός της ζωής μου στα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος της μητέρας μου. Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός, όχι αρνητικός, δεν με επηρέασε αρνητικά αλλά με βοήθησε κιόλας. Ήταν όμως ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο το οποίο με μετακίνησε αρκετά. Και αυτός είναι ένας λόγος που αποφάσισα φέτος να σκηνοθετήσω, για πρώτη φορά, γιατί περνάει η ζωή και αν θες κάτι, ναι, δοκίμασε το. Με τη μητέρα μου ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια αλλά αυτό ήταν κάτι που νομίζω ότι ο θάνατος στο υπενθυμίζει αυτό. Πρέπει να ξυπνήσεις και να ζήσεις το τώρα. Έτσι είναι η ζωή”. Η μητέρα της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2016 και ήταν μια απώλεια που την έχει στιγματίσει.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :