Άννα Πρέλεβιτς: «Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας»

Άννα Πρέλεβιτς: «Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας»

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, 14:00

H Άννα Πρέλεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μίλησε για όλους και για όλα.

Το μοντέλο που φέτος βρίσκεται τηλεοπτικά στην εκπομπή «Τέλεια Απόδραση», μίλησε για τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχτεί να συμμετάσχει σε ριάλιτι.

«Η Τέλεια Απόδραση είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι που έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση! Χαίρομαι πολύ για την αγάπη που μας έχει δείξει ο κόσμος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ζω, κυριολεκτικά την κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε ένα τόσο μεγάλο project, που παίζεται με τεράστια επιτυχία σε τόσες χώρες του εξωτερικού, που είναι μια παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη και της Barking Well, που βρίσκομαι στον Alpha και φυσικά που δουλεύω δίπλα στον γκουρού των τηλεπαιχνιδιών Χρήστο Φερεντίνο. Ο Χρήστος είναι απόλαυση, μαθαίνω καθημερινά δίπλα του, είναι λαχείο που δουλεύω μαζί του.

Στη συνέχεια η Άννα Πρελέβιτς αναφέρθηκε στον σύντροφο της Νικήτα Νομικό.

«Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το τώρα στο 100% και σκέφτομαι μόνο το τώρα. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει, όπως έχουν συμβεί στη ζωή μου όλα μέχρι στιγμής. Εμπιστεύομαι τον φύλακα άγγελο μου εδώ και χρόνια και ξέρω πως ακόμα και κάποιες έντονες στεναχώριες που έχω βιώσει, τις έζησα. Τελικά όλα ήταν για το καλό και για να είμαι αυτή που είμαι σήμερα. Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

freegossip.gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Κόσμος