Άννα Βίσση: «Ζω σε μια κοινότητα και απαιτώ να έχει φροντίσει να μην πλημμυρίσει το σπίτι μου, να έχει καθαρίσει τα φρεάτια»


Για το πώς βίωσε την κατάσχεση που της έγινε πριν από χρόνια, αλλά και το πρόσφατο θέμα με την πλημμύρα στο σπίτι της και την αποζημίωση που ζήτησε, η σταρ μίλησε στο People του Πρώτου Θέματος.
Είπες πως όταν σου έκαναν την κατάσχεση χαιρόσουν που ο κόσμος ασχολούνταν μαζί σου. Σε μια showbiz που τα δίνει όλα για την προβολή, για ένα στημένο παπαρατσικό, εσένα δεν σε έχουμε δει ποτέ σε κάτι τέτοιο και μου φάνηκε περίεργο. Δεν έμοιαζες να φαίνεσαι να θέλεις ο κόσμος να ασχολείται μαζί σου.«Δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι. Ήθελα να πω πως μου βγήκε ένα «Πείτε κι άλλα για μένα» με μια χαιρεκακία. Με την έννοια, «θέλετε το αίμα μου; Πάρτε το, αφού “πουλάει”. Εγώ πονάω αυτή τη στιγμή, αλλά, αν θέλετε να με ξεσκίσετε, κάντε το, δεν με ενδιαφέρει». Αισθανόμουν μια φαρισαϊκή συμπεριφορά απέναντί μου, γιατί κανείς δεν ψάχτηκε να δει τι είχε συμβεί. Λες και ήμουν ο εγκληματίας του εγκληματία. Ήμουν στο Λος Άντζελες, θυμάμαι, και έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν μπήκαν σπίτι για να πάρουν ό,τι έλεγε ο νόμος, αλλά πήραν όλο μου το σπίτι μέσα σε εξήντα σακούλες σκουπιδιών. Χαιρόμουν πικρά να τους βλέπω να με ξεσκίζουν. Κάτι που ξαναέγινε πρόσφατα. Έγινε πλημμύρα στο σπίτι μου και το πρώτο πράγμα που γράφτηκε ήταν πως η Βίσση ζητούσε αποζημίωση για την πλημμύρα. Η Βίσση, όμως, δεν είναι απλά η Άννα Βίσση που τη βλέπουμε να τραγουδάει. Είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που σε ζει μια κοινότητα, η οποία απαιτώ να έχει φροντίσει να μην πλημμυρίσει το σπίτι μου, να έχει καθαρίσει τα φρεάτια. Δεν βγήκα να το απαιτήσω στις εφημερίδες. Όμως, πήρε τηλέφωνο κάποιος δημοσιογράφος στο δήμο, είπε ψέματα πως είναι από το περιβάλλον μου, έγινε απάτη δηλαδή, και πήρε όλη τη λίστα των πραγμάτων για τα οποία ζητούσα αποζημίωση. Έτσι έγινε», λέει η Άννα Βίσση.