Αννίτα Πάνια: Χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση για τρεις μέρες

Αννίτα Πάνια: Χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση για τρεις μέρες – Το μήνυμα αγανάκτησης

Φαίνεται πως η “Μήδεια” στο πέρασμά της εκτός από ένα  πολύ όμορφο λευκό τοπίο και μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς άφησε πίσω της και πολλά προβλήματα για χιλιάδες νοικοκυριά. Οι ισχυρές χιονοπτώσεις σε ορισμένα σημεία της Αττικής άφησε πολλά σπίτια χωρίς ρεύμα, νερό, θέρμανση και τηλέφωνο με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μέχρι οι βλάβες να αποκατασταθούν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Αννίτα Πάνια.
Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά της με αυτή την κατάσταση για αυτό και αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσω της ανάρτησης αυτής η Αννίτα Πάνια εκφράζει τον εκνευρισμό της για την κατάσταση που επικρατεί ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και να φροντίσουν για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών.
“Τρίτη νύχτα χωρίς θέρμανση, ρεύμα, νερό και τηλέφωνο για χιλιάδες σπίτια και νοικοκυριά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης επειδή χιόνισε δυο μέρες!! Δημαρχαίοι, δεδδηαίοι και λοιποί νταραβεριτζήδες μπράβο! Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες και πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Καμία σαφής απάντηση, καμία σαφής πληροφορία. Αλήθεια τι θα μας συνέβαινε αν χιόνιζε τρεις ή τέσσερις ημέρες άραγε; Πόσο χαβαλές αυτή η χώρα;”