Αντελίνα Βαρθακούρη: O covid-19, η πρεμιέρα του Χάρη και ο λόγως που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πάει!

Τρομερά ευχάριστοι άνθρωποι, από τις πιο συμπαθής φυσιογνωμίες έτσι όπως τους γνωρίσαμε στο star. Ελπίζουμε να μην τους “κάψουν” τηλεοπτικά με το είδος της παραγωγής που τους δίνουν. Ήδη για την Αντελίνα τα πράγματα δεν τα …έφτιαξαν ικανοποιητικά στην εκπομπή που της έδωσαν στον Alpha.

Μετά τηνΑντελίνα Βαρθακούρη, σειρά έχει ο Χάρης Βαρθακούρης για να κάνει την πρώτη τηλεοπτική απόπειρα ως παρουσιαστής. Το big brother ξανα΄ρχεται μετά από πολλά χρόνια. Η γενιά που θα το πρωτοδεί τώρα απέχει ηλικιακά πολύ από τις προηγούμενες. Εκείνες που πέτυχαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο στα καλύτερα του! Τώρα στη θέση του θα είναι ο Χάρης και ο Μιρκούτσικος θα είναι η …φωνή του “μεγάλου αδερφού”.

Γιατί σας τα λέμε αυτά; Όσοι το προλάβατε τότε, στην πρεμιέρα του στον Αντ1 πριν είκοσι χρόνια, θα ξέρετε τι σημαίνει η “φωνη του big brother”.

H Αντελίνα δηλώνει πανέτοιμη να δει τον άντρα της από το..σπίτι μαζί με τις δυο κόρες τους.

Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη και πάρα πολύ χαρούμενη για τον Χάρη και πιστεύω, όχι γιατί είναι άνδρας μου, αλλά θα πάει πολύ καλά. Πιστεύω ότι είναι σε ένα περιβάλλον που τον έχουν αγκαλιάσει. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ όμορφα και ευτυχισμένος και μαζί του κι εγώ. Ανυπομονώ να τον δω και τηλεοπτικά», λέει η Αντελίνα Βαρθακούρη. Αν και ο Χάρης Βαρθακούρης τής ζήτησε να είναι δίπλα του στο νέο του αυτό ξεκίνημα, εκείνη λόγω του Covid-19, θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα του από τον καναπέ του σπιτιού τους μαζί με τις δύο κόρες τους.

Για να μην του αποσπάσω την προσοχή…«Δεν θα πάω το Σάββατο εκεί αφού λόγω κορωνοϊού θα είναι αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και θα βρίσκονται εκεί οι απολύτως απαραίτητοι. Αν και θέλει πολύ να πάω, προτιμώ να μείνω σπίτι. Η δική μου γνώμη είναι ότι σε αυτό το σημαντικό του βήμα πρέπει να είναι με τους ανθρώπους του καναλιού και τους συνεργάτες για να μην του αποσπάσω την προσοχή. Η καρδιά μου, η δική μου και των παιδιών μας, το μυαλό μας, η ψυχή μας και η προσευχή μας θα είναι σαν να είμαστε εκεί», τονίζει η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Γράψτε ένα σχόλιο