freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η γνωριμία του και ο γάμος με τον Χάρη Βαρθακούρη Η γνωριμία του και ο γάμος με την Αντελίνα Βαρθακούρη
Μία ρομαντική ιστορία που θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από ταινία, είναι η γνωριμία του Χάρη Βαρθακούρη με την Αντελίνα Τελώνη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από το Facebook το καλοκαίρι του 2009. Για πάνω από έναν μήνα, δεν είχαν βρεθεί ποτέ, παρά μόνο μιλούσαν στο τηλέφωνο για ατελείωτες ώρες. Όπως έχει αναφέρει σ συνέντευξή του ο Χάρης Βαρθακούρης, μόλις συναντήθηκαν από κοντά, κανόνισαν να πάνε ένα διήμερο ταξίδι και από τότε είναι αχώριστοι.

Το 2010 το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε και από τότε έχουν χτίσει μία πολύ γλυκιά οικογένεια.

Έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα, με τις οποίες ο τραγουδιστής, όπως παραδέχεται και ο ίδιος έχει… έρωτα!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη συνέντευξή του Χάρη Βαρθακούρη στο DoT, στην οποία μεταξύ άλλων περιγράφει τη γνωριμία του με την αγαπημένη του σύζυγο, Αντελίνα Βαρθακούρη. Για τις ισχυρές βάσεις που έχει ο δεσμός τους μίλησαν σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό Hello o Xαρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη: ”Έχω περάσει πάρα πολλά για τα κιλά”

Αυτή την περίοδο οι δυο τους παρουσιάζουν το «Σου Κου Family», τη μεσημεριανή εκ- πομπή που παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο και δηλώνουν ευτυχισμένοι για αυτό το νέο βήμα.

Μάλιστα, η Αντελίνα Βαρθακούρη δε διστάζει να μιλήσει και για τη μάχη με τα παραπάνω κιλά, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί αλλά και την πιο δύσκολη περίοδο στην κοινή της ζωή με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη βιογραφικό: Η ηλικία, τα κιλά, το ύψος, οι σπουδές, η καταγώγη, ο γαμός και οι γονείς της

Τι σου έμεινε έπειτα από το πέρας και της δεύτερης εβδομάδας του «Σου Κου Family» ;

Μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη. Το γεγονός ότι είμαστε μαζί με τον Χάρη σε ένα κανάλι που μας αγκάλιασε, ότι έχουμε συνεργάτες με τους οποίους γελάμε και περνάμε όμορφα μπροστά και πίσω από την κάμερα, μόνο ζεστασιά και ευφορία μού έχει αφήσει.

Στη δεύτερη εβδομάδα εκπομπής, τουλάχιστον στο δυναμικό κοινό, η τηλεθέαση ήταν υπέρ της Ναταλίας Γερμανού. Σας άγχωσε αυτό;

 

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, η φετινή χρονιά είναι περίεργη για όλες τις εκπομπές. Ψάχνουμε τι μας ταιριάζει και τι όχι, τι να προσθέσουμε και τι να αφαιρέσουμε στην εκπομπή.

Εσύ βίωσες ποτέ bullying αναφορικά με την εμφάνισή σου;

Δουλεύω στον απόλυτα ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης. Τα τελευταία δύο χρόνια πήρα δεκαεπτά κιλά, για τα οποία δεν δικαιολογούμαι καθώς δεν συνδέονται με θέμα υγείας. Έφαγα και τα πήρα. Η τηλεόραση έχει διαφορετικά πρότυπα και, ναι, έχω κριθεί.

Χάρης Βαρθακούρης βιογραφικό: Ποια είναι η μητερα του Ντίνα Μαρκοπούλου, η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος, το ύψος, τα κιλά και τα αδέρφια.

Ο ενδυματολόγος δεν μπορεί να ντύσει το ίδιο ένα σώμα 50 κιλών και ένα σώμα 70 κιλών, δεν θα δείχνει ωραίο το εκάστοτε ρούχο. Γι’ αυτό, με στενοχωρεί να επιρρίπτουν ευθύνη σε ένα συνεργάτη μου γιατί δεν με έντυσε καλά. Το δικό μου challenge είναι να αδυνατίσω, όχι όμως επειδή το επιθυμεί κάποιος άλλος, αλλά επειδή θέλω εγώ να αισθάνομαι υγιής

Πιέστηκες ψυχολογικά κι αυτό σε έκανε να πάρεις περισσότερα κιλά;

Ναι! Έκανα έναν αγώνα δρόμου για ορισμένα πράγματα, και όχι μόνο για τη δουλειά. Μετά από κάτι τέτοιο, η πίεση κάποια στιγμή ξεσπά.

Για ποιο λόγο ζορίστηκες;

Εξαιτίας τεράστιου άγχους που βίωσα, σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα της καραντίνας στη συνέχεια. Δεν είχα ποτέ περιττά κιλά, δεν γνώριζα τη λέξη «δίαιτα ». Δεν ήξερα πώς είναι να στερούμαι, οπότε έλεγα «έλα , μωρέ , και τι έγινε ;» και έπαιρνα κιλά.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας με τον Χάρη στα δώδεκα χρόνια του γάμου σας ;

Όταν κάηκε το σπίτι μας , το καλοκαίρι του 2014. Τα χάσαμε όλα! Έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και, παράλληλα, δεν θέλαμε να καταλάβουν κάτι τα παιδιά και να τραυματιστούν.

Χριστίνα Μπόμπα βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και οι εξωσωματικές

Έτσι , τα πήγαμε στο εξοχικό με τη μητέρα μου και εμείς δημιουργήσαμε πολύ γρήγορα ένα καινούριο σπίτι κάπου αλλού. Θυμάμαι ότι λουζόμουν και έφευγαν τούφες από τα μαλλιά μου. Σκεφτόμουν «Παναγία μου , δεν θα μείνει τρίχα ! » . Νομίζω ότι δεν έχω περάσει μεγαλύτερο άγχος στη ζωή μου. Έπειτα μπλέχτηκα με την τηλεόραση και στη συνέχεια ο Χάρης έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για τον θυρεοειδή του. Ερχόταν το ένα μετά το άλλο, αλλά αντιστεκόμουν με σθένος. Όταν τελείωσαν όλα , ξέσπασα στα κιλά.

Πώς πήρε φωτιά το σπίτι;

Ήμασταν διακοπές και το σπίτι μας ήταν διαμέρισμα σε πολυκατοικία. Έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα και κάηκε ολοσχερώς. Μετά από αυτό, δεν ήθελα να βλέπω μαύρο χρώμα. Στο σπίτι όπου μένουμε πλέον όλα είναι άσπρα. Δεν με πείραξαν τόσο τα υλικά αγαθά που χάσαμε , όσο το ότι καταστράφηκαν οι φωτογραφίες των παιδιών μας, κειμήλια, ρουχαλάκια τους που είχα κρατήσει – αυτό με στενοχώρησε βαθιά. Έπρεπε όμως να σταθούμε όρθιοι και να προχωρήσουμε. Σε αυτές τις συνθήκες , δεν έχουμε δικαίωμα να λυγίζουμε .

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner