freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αντιγόνη Βιντιάδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Αντιγόνη Βιντιάδη
Η Αντιγόνη ξεκίνησε ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ το 2006.

Στη συνέχεια, μπήκε στο χώρο της μόδας, πέρασε από την τηλεόραση και το 2015 βρήκε το «λιμάνι» της στο ραδιόφωνο! Το 2017 ξεκίνησε την 1η εμπορική έκθεση Ελλήνων σχεδιαστών, το Andydote fashion fair και φέτος επιστρέφει στον ΔΡΟΜΟ 89,8 για να σας ξυπνάει με χαμόγελο!!!

Η Αντιγόνη Βιντιάδη είναι δημοσιογράφος. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο σινέ+ και στη «Μηχανή του Χρόνου». Όταν έμεινε χωρίς δουλειά, πέρασε από κάστινγκ για τα web series του ΑΝΤ1. Tην επέλεξαν και κάπως έτσι βρέθηκε σε μια τουαλέτα να παίζει στο «WC Diaries», που έχει αποκτήσει φανατικούς θεατές.

Αντιγόνη Βιντιάδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πώς βρέθηκες μπροστά απο τις κάμερες ως ηθοποιός; Δεν είσαι δημοσιογράφος;
Είμαι δημοσιογράφος και ασχολούμαι με θέματα που απαιτούν έρευνα. Έχω ασχοληθεί αρκετά και με επικαιρότητα και κάποια στιγμή αποφασίσαμε με την ομάδα μου, τα «Plakakia», να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα. Δεν είμαι ηθοποιός και νομίζω πως δεν το ‘χω κιόλας, απλά ο χαρακτήρας μου μοιάζει πολύ με της Αντιγόνης του «WC Diaries». Το χιούμορ παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου και πιστεύω ότι το έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.

Πόσες ώρες κρατάνε τα γυρίσματα για τα πεντάλεπτα επεισόδιά σας;
Μια ολόκληρη μέρα, μαζί με τα διαλείμματα…

Αντιγόνη Βιντιάδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Αντιγόνη έχει πολλά στοιχεία που έχουν οι γυναίκες, απλά στην υπερβολή τους. Τι σου λένε όσες το βλέπουν, ταυτίζονται με όσα λέει η περσόνα σου;
Ταυτίζονται με την κατάσταση, δηλαδή με τον τσακωμό στη σχέση μου, τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν όλους μας κλπ. Απλώς επιλέγω να τα δείχνω με πιο υπερβολικό τρόπο, για να τα διακωμωδώ!

Με τι άλλο ασχολείσαι;
Είμαι υπεύθυνη επικοινωνίας και πωλήσεων στην εταιρεία ρούχων Nidodileda.

Αντιγόνη Βιντιάδη: «Ναι, έχω βιώσει τον σεξισμό. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν «έπειθα» έναν άντρα συνομιλητή μου όχι ως επαγγελματίας, αλλά ως γυναίκα»

Από τα φοιτητικά μου χρόνια βρέθηκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, αυτόν της δημοσιογραφίας. Τους θυμάμαι όλους, κάποιους ίσως λίγο περισσότερο, με μια μεγάλη αγκαλιά. Με βοήθησαν πολύ. Έμαθα να κάνω ραδιόφωνο, τηλεόραση, μοντάζ, σε εξοντωτικούς ρυθμούς βέβαια, αλλά με συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Δεν ένιωσα ποτέ υποδεέστερη σε εργασιακό χώρο επειδή ήμουν γυναίκα. Υπήρξα μάλλον τυχερή, διότι ξέρω ότι άλλες γυναίκες δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Πάντα, βέβαια , διεκδικούσα ό,τι με ενδιέφερε με πάθος και αποφασιστικότητα και στη δουλειά μου και στη ζωή μου.

Αντιγόνη Βιντιάδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Είμαι αυτοδημιούργητη. Δούλεψα πολύ όμως, πάνω στα όνειρά μου. Γιατί, όπως λέει και ο ποιητής, «θα περάσουν από πάνω μας όλοι οι τροχοί και στο τέλος τα ίδια τα όνειρά μας θα μας σώσουν». Από την άλλη πλευρά, η ίδια η γυναικεία φύση, που πηγάζει από το χρωμόσωμά της, το γενετικό υλικό δηλαδή, κρύβει μια τεράστια δύναμη.

Αντιγόνη Βιντιάδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αντιγόνη Βιντιάδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ναι, έχω βιώσει τον σεξισμό. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν «έπειθα» έναν άντρα συνομιλητή μου όχι ως επαγγελματίας, αλλά ως γυναίκα. Είχαμε τις ίδιες σπουδές, τις ίδιες προσλαμβάνουσες, ελεύθεροι επαγγελματίες και οι δύο… Εκείνος, όμως, αυθαίρετα, με βάση τα στερεότυπα του φύλου του, προσπαθούσε να αποδείξει την ανωτερότητά του ως άντρας επιχειρηματίας με σκοπό να επηρεάσει συνεργάτη για να πάρει τη δουλειά. Για την ιστορία… δεν τα κατάφερε. Καθώς δραστηριοποιούμαι στην ελεύθερη αγορά, δεν σας κρύβω ότι συνεχίζω να αντιμετωπίζω καθημερινά δυσκολίες, τις οποίες ένας άντρας δεν συναντά στις συνδιαλλαγές του. Για παράδειγμα, με διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίζουν οι τράπεζες έναν άντρα επιχειρηματία σε σχέση με μια γυναίκα.

ELLE Fashion Young Talents Awards 2020: Τα πρώτα βραβεία νέων σχεδιαστών του ELLE…

Το πολυτιμότερο για το οποίο πρέπει να παλέψουμε είναι η παιδεία, η πνευματική και ψυχική καλλιέργεια. Μόνο έτσι σταθεροποιείται το ηθικό μας υπόβαθρο, σταματάμε να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα εγωκεντρικά, μαθαίνουμε την αξία της κοινωνικότητας και τον σεβασμό προς τους άλλους. Είμαι βέβαιη πως αν η γυναίκα έχει παιδεία, όλα τα άλλα θα τα διεκδικήσει και θα τα πετύχει. Ο Ευριπίδης έχει πει: Πολλάς αν εύροις μηχανάς, γυνή γαρ εί.

Μαρία Πρωτόπαππα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιώργος Ταλάντσεβ βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner