Hit enter after type your search item

Αντώνης Κανάκης: Η…ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ! Να γιατί την ΠΛΗΡΩΣΕ για την ΥΠΟΘΕΣΗ των ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ του Στάθη Παναγιωτόπουλου! Γιατί ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ σήμερα Η Σίσσυ Χρηστίδουκαι επέμενε πως κακώς “στοχοποιήθηκε” ο Αντώνης Κανάκης στην υπόθεση των ροζ βίντεο που ανάρτησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αλλά και τις ροζ φωτοργαφίες με πρωταγωνίστρια την πρώην του. Μα επειδή ακριβώς επειδή το θέμα έγινε γνωστό λόγω του ότι ..διάσημος είναι ο Αντώνης Κανάκης. Δυστυχώς, παρόμοια περίπτωση εκδικητικού ροζ βίντεο ή οποιουδήποτε άλλο λόγου δημοσιευμένου βίντεο χωρίς την συνέναιση της κοπέλας που βρίσκεται σ’ αυτό, δεν θα γινόταν γνωστό. Το ένα που παραβλέπουν, είναι αυτό. Το άλλο, είναι ακριβώς επειδή ένας τόσο…καταγγελτικός στις εκπομπές του παρουσιαστής όπως ο Αντώνης Κανάκης, δεν γίνεται να μην γίνει στόχος συνειρμών για το πόσο αδέκαστος και άμοιρος ευθυνών είναι ο ίδιος.

 

Τι είναι αυτό που κανείς από τους τόσο ευφυής παρουσιαστές ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

Ξέρετε, – που πολύ καλά ξέρετε – ότι όταν κρίνουμε άπαντες, δεν γίνεται να μην προκαλούμε ακριβώς επειδή η μόνιμη κριτική μας περνάει την αίσθηση, το μήνυμα, πως εμείς είμαστε τέλειοι! Γι αυτό και μπορούμε να κρίνουμε…ΜΟΝΟ!

 

Δεν ακούσαμε ποτέ κάποιον από τους κρίνοντες, να αυτολογοκρίνεται…και να κάποια φορά συμβαίνει, συμβαίνει εκ του ασφαλούς, ανώδυνα και ακριβώς για να επιβεββαιώσει πως πολύ σωστά κατέχουν τον ρόλο του κριτή!!! Λογικό κι επόμενο η Σίσσυ Χρηστίδου, να φροντίσει όχι απλώς να έχει θετικότατη άποψη για την στάση του στην…υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά να φροντίσει με την δύναμη που της δίνει μια πανελλαδική εκπομπή όπως η δικής της να περάσει στο κοινό την θετική αυτή άποψη!

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν ο Αντώνης Κανάκης δεν γνώριζε για τον Παναγιωτόπουλο είναι ηλίθιος»

Μα δεν νομίζουμε να έχει σχέση το αν τα αντανακλαστικά του Αντώνη Κανάκη ήταν υποδειγματικά όπως είπε η Σίσσυ αναφερόμενη στην στιγμή που ο παρουσιαστή πληροφορήθηκε το θέμα που ανακοινώθηκε με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μιλάμε πως δεν…υπήρχαν αντανακλαστικά, αφού όπως ο ίδιος υπόστήριξε για την περίπτωση Λιγνάδη, είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις τους συνεργάτες σου.

Η Καίτη Γαρμπή κατακεραυνώνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – “Οκ το καταλάβαμε, ο Κανάκης δεν ήξερε”

Δηλαδή ακόμα κια να δεν γνώριζε, είχε απόλυτη ευθύνη γι αυτό ακριβώς. ότι δεν γνώριζε. Πως λοιπόν κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και…μαλώνουν ουσιαστικά το κοινό που αποδίδει ευθύνες στον Κανάκη για την συνεργασία του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο; Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η παρουσιάστρια, πήρε ξεκάθαρη θέση και στήριξε τον Αντώνη Κανάκη σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε για το εάν γνώριζε ή όχι.

Η παρουσιάστια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο εστιασμός στον Αντώνη Κανάκη αν ήξερε ή δεν ήξερε παρά στον Στάθη. Μου έκανε εντύπωση η ακαριαία αντίδρασή του Αντώνη, πως ενώ είχε γίνει ένα σούσουρο στα social media, πώς ακαριαία πήρε το βήμα της εκπομπής και από τη στιγμή που έμαθε πως αυτό είναι αλήθεια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν πας όταν έχεις ένα συμβόλαιο, το τιμάς”
Κι εμένα με σόκαρε προσωπικά η υπόθεση.

Δεν τον ξέρω τον Στάθη. Τον Αντώνη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και το θεωρώ άδικο. Το να ασχολούμαστε με αυτό μου φαίνεται παράλογο. Όχι ο άνθρωπος δεν φαίνεται. Εγώ δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ αυτό.

Εδώ μιλάμε πως υπάρχουν 50 γυναίκες σε αυτά τα βίντεο.

Πού είναι αυτές οι 50 γυναίκες; Γιατί ασχολούμαστε με τον Αντώνη. Τα αντανακλαστικά του Αντώνη ήταν παραδειγματικά. Το θέμα έσκασε στα social media λίγο πριν και το βράδυ το εξέθεσε μόνος του. Καμία εκπομπή δεν θα έβγαινε να το κάνει αυτό.

Αν δεν έρθει το ίδιο το θύμα να το πει, δεν μπορεί να το παίξει καμιά εκπομπή από τα social media γιατί είναι μηνύσιμα όλα αυτά.

Ελένη Μενεγάκη – Αντώνης Κανάκης: ΕΣΚΑΣΕ η ΒΟΜΒΑ απόψε το ΒΡΑΔΙ!

Ο Αντώνης έδωσε όνομα σε όλο αυτό. Κι εγώ ήμουν σίγουρη για πάρα πολλούς ανθρώπους και η ζωή με έμαθε ότι μόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε για τα παιδιά σου. Θεωρώ ότι ο εστιασμός είναι λάθος.

Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε. Μπορεί δίπλα σου άνθρωποι υπεράνω υποψίας να κάνουν πράγματα.

Όπως τον έβλεπα στην εκπομπή μου φαινόταν συμπαθέστατος, δεν φαινόταν τίποτα».

Αντώνης Κανάκης: Η...ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ! Να γιατί την ΠΛΗΡΩΣΕ για την ΥΠΟΘΕΣΗ των ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ του Στάθη Παναγιωτόπουλου!
Αντώνης Κανάκης: Η…ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ! Να γιατί την ΠΛΗΡΩΣΕ για την ΥΠΟΘΕΣΗ των ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ του Στάθη Παναγιωτόπουλου!

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε βιώσει με την Ελένη Βουλγαράκη και συγκεκριμένα με ένα παρενοχλητικό άτομο στη δουλειά: «Σε μας τις δύο έχει συμβεί αυτό και μόνη μου είπα στην Ελένη “γιατί συμβαίνει αυτό”.

Και μου είπε “έλα μωρέ” και είπα “όχι αυτός ο άνθρωπος θα φύγει”. Αυτό δεν είναι δεδομένο. Κανένας δεν μπορεί να παρενοχλεί».\

 

 

Διαβάστε ακόμα: Αντώνης Κανάκης βιογραφικό: ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟς, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΓΑΜΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Αντώνης Κανάκης είναι από τους παρουσιαστές που δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, αλλά μόνο με την δουλειά του. Ωστόσο, αναζητήσεις που έχουν να κάνουν με τον γάμο του, την ηλικία του, τα παιδιά, την κόρη, την οικογένεια αλλά και την καριέρα του είναι τόσο συχνές, ώστε να υπάρχουν ορισμένες φορές που ο ίδιος να έχει αναφερθεί σε κάποιο από τα παραπάνω. Τι δουλειές έκανε πριν την τηλεόραση και ποιο είναι το βιογραφικό του; Δες τα όλα παρακάτω:

Ο Ανώνης Κανάκης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1969 στη Θεσσαλονίκη.
Έχει μία αδερφή, την Κέννυ.

Στα νεανικά του χρόνια, πουλούσε σνακ στον κινηματογράφο, έπειτα εργάστηκε ως σερβιτόρος. Στην ηλικία των 15 ετών εργάσθηκε ως DJ.

Με το ραδιόφωνο ασχολήθηκε αρχικά σε πειρατικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης στην ηλικία των δώδεκα ετών. Εκείνη την περίοδο διάλεξε το επώνυμο Κανάκης, αφού το πραγματικό του είναι Δούμας.
Εικόνα

Αντώνης Κανάκης Βιογραφικό

Διατηρεί σχέση με την Επιστήμη Μπόνου με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο.
Ο ίδιος, συνεργάστηκε με την ActionAid για την οποία σκηνοθέτησε και παρουσίασε δύο ντοκιμαντέρ στη Σιέρα Λεόνε. Το 2013 προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα και το 2014 το One Love Team.
Μετά το θάνατο του πατέρα του το 2015, δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα).
Για την απόφαση του να κάνει οικογένεια στα 48, έχει δηλώσει στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο Άλλος” πέρσι:

«Η κόρη μου είναι 3,5 χρονών. Είναι μεγάλο τρελοκομείο η κόρη μου, τη λατρεύω περνάμε καταπληκτικά μαζί. Προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο σπίτι για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου.

Ο γιος μου επίσης φαίνεται ότι βρίσκεται σε αυτό δρόμο… Είναι έξι μηνών. Δεν κοιμάμαι πολύ τα βράδια. Κοίταξε πάντα είχα πρόβλημα τη νύχτα με τον ύπνο. Δουλεύω πολύ τη νύχτα. Ειδικά τώρα… άστο, άστο. Αλλά όλα καλά. Είναι για ευτυχία όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι για γκρίνια οπότε όλα καλά.

Έγινα πατέρας στα 48. Τώρα είμαι 51. Είχα χορτάσει τα πάντα, ήμουν γεμάτος και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή που με ενδιαφέρει μόνο αυτό και τίποτα άλλο.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :