Αντώνης Κανάκης: Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! (replay)

Κάνεις πολιτική. Το παίζεις ότι δεν είσαι πολιτικός, αλλά νουθετείς κόσμο.

Κανάκη, άσε τη θυμωμένη κριτική ενός καλοζωισμένου παιδιού που πενηντάρισε κάνοντας την πλάκα μετά του…ψώνιου του.

Έμεινες ποτέ από δουλειά, σου έλειψε το γάλα, το νοίκι, η βενζίνη; Συμπάσχεις τόσο με τον συνάνθρωπο, ώστε μιλάς σαν να είσαι πραγματικά ένας από τους άνεργους η τους μισθωτούς της πείνας; Δεν είσαι!

Κάνεις το πιο εύκολο: Παίρνεις τον πόνο του κόσμου, τον εκμεταλλεύεσαι για να γίνεις αρεστός. Να σε περάσουμε για μάγκα. Για ρομπέν των δασών.

Εμπορεύεσαι την αγανάκτηση του κοσμάκη, “εξαπατώντας τον”  πως τον συνερίζεσαι.

Παίρνεις τη φωνή των νέων, των γέρων, των ασθενών και την κάνεις δική σου. Το t shirt δεν σε κάνει λαικό.

Δεν χωρά ειρωνεία σε όσα κάνεις. Εξάλλου δεν έχω αυτή την ικανότητα. Δεν … το χω δουλέψει όπως λένε με τον εαυτό μου!

Σημείωση: Δεν παίρνω θέση για το αν σχολιάζεις σωστά ή λάθος τα πολιτικά. Απλά, δεν γουστάρω να σ’ ακούω άλλο, σε ρόλο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ του…ΚΩΛΟΥ!

Μ.Μ.

 

Δείτε τι είπε πρόσφατα ο …επαναστάτης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την πρόσφατη υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

«Έχεις από τη μία έναν Πρωθυπουργό που ως άλλος Κορλεόνε κανονικά κανονίζει τα πράγματα, εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα… Ο Πρωθυπουργός που θα τελείωνε με το παλιό δεν έχει αφήσει παλιό για παλιό, τελειωμένο πολιτικό, τους εξαγοράζει με ανταλλάγματα υπουργεία λες και είναι νόμισμα για να κρατάς εσύ την πρωθυπουργική σου καρέκλα.

 

Το κάνει ξεδιάντροπα τελείως, αποδεικνύοντας πόσο θεωρεί όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες πρόβατα. Χρησιμοποιεί το υπουργείο τουρισμού της χώρας μας ως αντάλλαγμα για τον οποιονδήποτε χρειάζεται για πολιτική σκοπιμότητα και για να κρατήσει την καρέκλα του.

Ας μας εξηγήσει ο Τσίπρας, αν έρθει να μας εξηγήσει, γιατί πέρυσι στο Βινύλιο σας είπαμε ότι σκεφτόμαστε να φέρουμε έναν πολιτικό. Κι εσείς είπατε τον Τσίπρα.

Από τότε έχουμε απευθύνει προσκλήσεις προφορικές, γραπτές και υπάρχει μια φοβερή αποφυγή. Όπως καταλαβαίνετε εδώ δεν θα είναι ένα περιβάλλον όπου όλα θα είναι προσυμφωνημένα και όλα θα είναι με το γάντι, όλα θα είναι διαφορετικά. Ας μας απαντήσει ο Τσίπρας ποιες προϋποθέσεις πληροί ο Θεοχαρόπουλος και κάθε Θεοχαρόπουλος για να πάρει τον τουρισμό αυτής της χώρας, της χώρας μας, στα χέρια του. Ποιες προϋποθέσεις; Γιατί βρίσκεται εκεί; Γιατί πήγε εκεί; Για ποιο λόγο;», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.