Αντώνης Καρυστινός: «Έχω δεχτεί πρόταση από talent show»

0

Ο Αντώνης Καρυστινός αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση από talent show.

Σας έχει γίνει ποτέ πρόταση να λάβετε μέρος σε κάποιο;

«Όχι σε ριάλιτι. Σε ένα σόου ταλέντων στο παρελθόν μου είχε γίνει πρόταση»

θεωρείστε πολύ δημοφιλής στο γυναικείο κοινό. Εσείς πώς το βιώνετε αυτό;

«Από απόσταση… Θέλω να πω ότι είναι κάποιοι κωμικοί ηθοποιοί είχαν μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες όπως γνωρίζουμε και από την ιστορία του ελληνικού θεάτρου – περισσότερο, ίσως από τους ζεν πρεμιέ. Απολαμβάνω ότι μπορώ να κάνω κάποια πράγματα που είναι και διαφορετικά και έτσι απολαμβάνω και τη δουλειά μου. Αν αυτό δημιουργεί θαυμασμό στις κυρίες εγώ το απολαμβάνω. Είναι χαρά μου, μου αρέσει. Μέσω της «Ραχούλας», της περσινής μου σειράς πολλοί άνδρες με σταματούσαν στον δρόμο και μιλούσαμε για το ποδόσφαιρο. Δουλειά μας είναι. Ηθοποιοί γίναμε για να αρέσουμε – αυτό είναι ξεκάθαρο»

Συμμετέχετε και στην παράσταση «Νεκρή ζώνη» του Χάρολντ Πίντερ, που ανεβαίνει τον Νοέμβριο στο θέατρο «Θησείον»…

«Ο Πίντερ στο θεατρόφιλο κοινό είναι γνωστός για πολλές και σημαντικές παραστάσεις Το έργο αυτό είναι τεσσάρων ανδρών. Εμείς τώρα επιχειρούμε να κάνουμε αυτήν την παράσταση ως μια μαύρη κωμωδία, αφού το έργο δεν είναι ρεαλιστικό. Σκηνοθετεί ο Κώστας Φιλίππογλου. Παίζουμε εγώ, ο Γιαλός Αρμένης, ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Γιάννης Στεφόπουλος και θα κάνουμε πρεμιέρα στοβέατρο «Θησείον» στις 29 Νοεμβρίου» εξήγησε στο Mytv.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com