Αντώνης Ρέμος: Ανακηρύχθηκε “Καλλιτέχνης για την Ελπίδα”, έχοντας την Υβόννη στο πλευρό του!

0

Σε κλίμα συγκίνησης και ελπίδας έγινε το πρωί της Παρασκευής η τιμητική εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” για τον Αντώνη Ρέμο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, έχοντας στο πλευρό του την Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και τιμήθηκε από την Πρόεδρο των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την πρόσφορά του στο έργο του Συλλόγου και ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα 2018-2020».

Ο «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» (ή στα αγγλικά Artist for Hope) είναι ένας τίτλος που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος και θα δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com