Αντώνης Ρέμος: “Τα χέρια του Μίκη γίνονται φτερά και ανοίγουν”

9 πέδιλα που θα θέλεις να προσθέσεις στην παπουτσοθήκη σου άμεσα

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη,
Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι» μίλησε την Παρασκευή ο Αντώνης Ρέμος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που αφήνει πίσω ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης καθώς και στην προσωπική τους γνωριμία.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το όνειρο του Μίκη ήταν νας μας δει όλους ενωμένους. Αυτό προσπαθούσε μέσα από τα τραγούδια και τη μουσική του. Εμένα, πριν από δεκαπέντε χρόνια, με πήρε από το χέρι ο Γιώργος Λιάνης και μου γνώρισε τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Τότε, έγινε μια σειρά από συναυλίες στο Ηρώδειο και σε πολλά μέρη της Ελλάδος όπου τραγουδήσαμε κομμάτια που είχε γράψει για τον κινηματογράφο.
Όπως είπε και η Μαρία Φαραντούρη, τα χέρια του Μίκη γίνονται φτερά και ανοίγουν. Όταν έβλεπες αυτή την προσωπικότητα μπροστά σου υπήρχε πραγματικά δέος. Από την άλλη, όμως, υπήρχε μια απίστευτη οικειότητα και μια ανθρωπιά μοναδική βλέποντας ένα παιδί. Έτσι αισθανόμουν» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Πιστεύω ότι ο Μίκης Θεοδωράκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ γιατί όλοι οι Έλληνες θα τον κρατάμε μέσα μας».

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ…

https://freegossip.gr/