Hit enter after type your search item

Αντύπας βιογραφικό! Το πραγματικό ΟΝΟΜΑ, η καταγωγή, οι σπουδές, η ηλικία, το ύψος και τα κιλά Αντύπας (τραγουδιστής)

Αντύπας
Όνομα στη
μητρική γλώσσα Αντύπας (Ελληνικά)
Γέννηση 6 Μαρτίου 1955 (66 ετών)

Νεάπολη, Θεσσαλονίκη
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Ιδιότητα τραγουδιστής

Εν ενεργεία 1982—παρόν
Σύζυγος Στέλλα Μαζλουμίδου (έως 1983)
Τέκνα Πρόδρομος
Αδέλφια Στέλλα Μαζλουμίδου

https://www.youtube.com/watch?v=iBwhQeEPhxw

Όργανα φωνή
δεδομένα (π • σ • ε )
O Αντύπας Μαζλουμίδης (6 Μαρτίου 1955, Νεάπολη Θεσσαλονίκης), ευρύτερα γνωστός ως Αντύπας, είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Πρώιμα χρόνια

Ο Αντύπας γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1954.[1] Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ήταν ερασιτέχνης παίκτης ποδοσφαίρου του Άρη.[2] Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά σε ηλικία 18 ετών σε διάφορα επαρχιακά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Το 1981 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, όπου ερμήνευσε το τραγούδι με τίτλο Φύσαγε Θεέ Μου ένας Βοριάς του Νίκου Βρεττού και κατέκτησε την τρίτη θέση.[3]

Προσωπική ζωή

Ο Αντύπας είναι νυμφευμένος με την Στέλλα την οποία γνώρισε σε ηλικία 18 ετών, όταν εκείνη είχε πάει ως πελάτισσα στο νυχτερινό κέντρο όπου αυτός τραγουδούσε.[4] Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Πρόδρομο και την Όλγα.[5][6] Ο Πρόδρομος Μαζλουμίδης είναι επίσης επαγγελματίας τραγουδιστής.[7]

Δισκογραφία
Απελπισμένα Σ’ αγαπώ (1982)
Ποτ Πουρί (1983)
Πωλείται και το Σπίτι μου (1985)
Απαγορεύεται να Σ’ αγαπάω (1986)

Είσαι Γυναίκα Φίλου (1986)
Θα Ντυθώ Γαμπρός (1988)
Ερωτεύομαι (1989)
Οδηγώ και Σε Σκέφτομαι (1989)
Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες Του (1990)
Μ’ Αγαπάς (1990)
Καλησπέρα (1991)

Τιμή Μου (1991)
Για να μην Τρελαθώ (1992)
Αντύπας (1992)
Καλά που Ήρθες (1994)
Εννοείται (1995)

«Τρία χρόνια δεν μπόρεσα να τραγουδήσω… απλώς θρηνούσα!»

Η Καλύτερη μου Φάση (1997)
Καταιγίδα (1997)
Οι Νύχτες του Τρελού (1998)

Χαζεύω (1999)
Και Πάλι Καλησπέρα (2000)
Κατάλληλο Επιθυμητή Η Γονική Συναίνεση (2001)
Με Κομμένη την Ανάσα (2003)

Ώπαλα (2005)
Live + 5 (2005)
Ένα Κλίκ κι Αλα Αλλάζουν (2006)
Live + 10 (2006)
Του Χωρισμού η Ώρα (2006)
Δώρο την Καρδιά Μου (2007)

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :