Απαγωγή Μαρκέλλας-Δικηγόρος 33χρονης στο iefimerida: Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες -Υπήρχε φιλική, οικογενειακή γνωριμία | ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Καλοχώρι με λεία 100.000 ευρώ | ΕΛΛΑΔΑ

Μετανιωμένη εμφανίζεται η κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Η 33χρονη κοκκινομάλλα μεταφέρθηκε και σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

«Δεν έχω ακόμη μελετήσει την ποινική δικογραφία. Η  προσαχθείσα ενώπιον της Πρώτης τακτικής Ανακρίτριας εντολέας μου Ε.Μ, ζήτησε προθεσμία για την Δευτέρα (22/06) και ώρα 12:00 προκειμένου να προετοιμάσουμε την απολογία της. Απολογούμενη θα περιγράψει το ιστορικό της εξαφάνισης, καθώς επίσης θα απαντήσει και για τις βαρύτατες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες που αντιμετωπίζει και τις οποίες δεν αποδέχεται στο σύνολό τους», λέει ο συνήγορός της Βασίλης Νουλέζας στο iefimerida.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν αποδέχεται τα κακουργήματα της αρπαγής και του βιασμού διότι η ανήλικη την ακολούθησε με τη συναίνεση και τη θέλησή της. Υπήρχε φιλική, οικογενειακή και κοινωνική γνωριμία ετών», προσθέτει ο κ. Νουλέζας.

«Ηθελε να της εκδηλώσει έμπρακτα την αγάπη της»

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 33χρονη η οποία κάνει χρήση ναρκωτικών, ήθελε να φιλοξενήσει την 10χρονη Μαρκέλλα και να της εκδηλώσει έμπρακτα την αγάπη της. Οπως λέει ο κ. Νουλέζας η φερόμενη ως ασέλγεια αφορά την περιποίηση και την φροντίδα κατά την ώρα του μπάνιου και την επάλειψη με σαμπουάν ή λάδι στο σώμα της. Σύμφωνα με τον συνήγορο της 33χρονης, η κατηγορούμενη έχει ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν σχετίζονται όμως απαραίτητα με ανήλικα παιδιά.

«Η εκτροπή της συμπεριφοράς της είναι παραβατική και αξιόποινη, όμως δεν υπήρχε πρόθεση σεξουαλικής κακοποίησης. Άλλωστε τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης σε πρώτη φάση μας δικαιώνουν», συμπληρώνει.

«Από που θέλουμε είναι να κριθούμε από την κυρία Ανακρίτρια και την Εισαγγελέα, ανεπηρέαστα και ψύχραιμα, χωρίς προκατάληψη και αποστασιοποίηση όπως ορίζει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, διότι υπήρξε υπερπροβολή της υπόθεσης που διαφέρει πολύ από την πραγματικότητα που περιγράφεται, όπως και ο χαρακτήρας της 33χρονης».

Μιλώντας για την 33χρονη ο συνήγορός της τόνισε πως πρόκειται για μια καλλιεργημένη και γλυκιά γυναίκα, η οποία έχει μετανιώσει και δηλώνει έτοιμη να αποκαταστήσει την προκληθείσα βλάβη που προκάλεσε. Οπως είπε εργαζόταν σκληρά, ήθελε να φοιτήσει σε σχολή μαγειρικής και η ερωτική προτίμησή της δεν πρέπει να την ενοχοποιεί και να την καθιστά προκαταβολικά ένοχη.

Γράψτε ένα σχόλιο