Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη για τα 600.000 ευρώ του Survivor

Τι λέει ο παρουσιαστής για όλα όσα έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη σχετικά με το υπέρογκο ποσό που φέρεται να ζήτησε από τον Acun Ilicali…

Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε, μέσω ανθρώπου από το περιβάλλον του, στα όσα έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με την αμοιβή του από το φετινό Survivor.

Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε χαρακτηριστικά ότι : «Όσο για την αμοιβή του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor 2, λέγεται ότι απαίτησε από την παραγωγή περί τα 600,000 ευρώ!

Οι υπεύθυνοι του καναλιού που υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το άνωθεν ποσό, τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να διαμηνύσουν στον Τούρκο παραγωγό την απαίτησή του. «Ναι είμαι σίγουρος», απεφάνθη ο ίδιος και πλέον έμενε η αντίδραση του Acun Ilicali προκειμένου να λυθεί μία και καλή το θέμα.

“Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη”, ήταν η φράση που, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, απηύθυνε τηλεφωνικά ο Acun στον Σάκη. Μια φράση ορθή, κοφτή και απόλυτη που, όπως αποδείχθηκε, έλυσε μία και καλή το ζήτημα».

Ο Θέμης Μάλλης, λοιπόν, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι επικοινώνησε με το περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη, το οποίο «διαψεύδει το σχετικό δημοσίευμα και μάλιστα αναφέρεται ότι ο Σάκης δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ αύξηση. Κι επίσης ότι ο Σάκης έχει πολύ στενή σχέση με τον Acun, είναι μαζί στα γυρίσματα, και ότι ουδέποτε συνέβη αυτή η ιστορία».

Όπως αναφέρθηκε, επίσης, στον αέρα της εκπομπής, ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε μια μικρή αύξηση, χωρίς ωστόσο, να τη ζητήσει ο ίδιος, απλά του το ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής…

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.