ΔημοφιλήΠροτεινόμεναΤV νέα

Απασφάλισε η Μενεγάκη: Ποιος την είδε στον Alpha και δεν τρόμαξε!

Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη της και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο πρόγραμμα του Alpha σκίζει ιδιαιτέρως στο δυναμικό κοινό
Η Ελένη Μενεγάκη δίχως αμφιβολία καμιά είναι η κορυφαία παρουσιάστρια στην τηλεόραση του Αlpha και σίγουρα η βασίλισσα του ελληνικού star system!

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν στα καλύτερα της! Τώρα όμως η αλήθεια είναι ότι κυριολεκτικά έχει τρελάνει κόσμο.

Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη της και η εκπομπή της Ελένης στο πρόγραμμα του alpha σκίζει ιδιαιτέρως στο δυναμικό κοινό που απασχολεί και τους διαφημιστές.

Βεβαίως την Ελένη την απασχολεί πολύ λίγο τι ακριβώς σκέφτονται οι διαφημιστές για την εκπομπή της διότι όπως έχουμε αποκαλύψει η παρουσιάστρια βγάζει απίθανα λεφτά και εκτός του Αlpha…

Πάμε όμως στο ζουμί του θέματος. Γιατί έχει τρελαθεί η Ελένη Μενεγάκη και έχει απασφαλίσει στο κανάλι.

Έχοντας πλέον και το κανάλι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ’ της, έχει ενημερώσει άπαντες για τις προθέσεις της, αλλά όχι κατά πρόσωπο στον ιδιοκτήτη. Στους γύρω του! «Φεύγω» τους είπε θέτοντας με ύφος που έδειχνε δυσαρέσκεια και πως τους «τα χει μαζεμένα» Για όσα ακούγονται, γιοιοα όσα ο Βερύκιος είπε στον αέρα. Μόνο το κανάλι που πηγαίνει δεν τους ανακοίνωσε, αλλά όλοι το…υποψιάζονται.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με αυτό το πλευρό κοιμόταν τότε που τον είχε πετάξει σε μιαν άκρη καθώς λέγεται,και μετακινήσεις σε άλλη ζώνη με αποτέλεσμα να τραβήξει τους τηλεθεατές του πρωινού.Ολοι το είδαμε αυτό έτσι δεν είναι?

  2. Μέχρι και η Μενεγακη έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση στο δυναμικό και στις γυναίκες από την Σκόρδα. ΤΕΛΙΚΆ ΤΟ ΠΡΩΙΝΌ ΉΤΑΝ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ.

  3. ΙΑυτο το κανάλι μία μέρα θ ανέβει πολύ ψηλά,οπως ο Τσιπρα που έγινε πρωθυπουργός . Τέτοια ποσοστά είχε στην αρχή

  4. Απ ότι κατάλαβα δεν διώχνουν σε εισαγωγικά τα κανάλια γιατί κάποιος εργαζο μένος σ αυτά μίλησε άσχημα για εκείνα , αλλά και οι εργαζόμενοι όταν το κανάλι αναφερθεί απαξιωτικά προς αυτούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button