Hit enter after type your search item

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ τις …barbie! Η Μπαρμπαρίγου ΠΑΙΡΝΕΙ κεφάλια και την πρωτιά από Μαλέσκου, Σκορδά Δανάη Μπάρκα

/
/
img

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ τις …barbie! Η Μπαρμπαρίγου ΠΑΙΡΝΕΙ κεφάλια και την πρωτιά από Μαλέσκου, Σκορδά Δανάη Μπάρκα. Οι δύσκολες μέρες παραμένουν δύσκολες για τις περισσότερες των παρουσιαστριών στην πρωινή ζώνη, πλην δύο: Της Ζίνας Κουτσελίνη που με την πείρα της τόσα χρόνια ως αρχισυντάκτρια των πιο γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών, ταυτίζει απόλυτα τη γνώση της με την ικανότητα της να παρουσιάζει η ίδα την θεματολογία της. Δεύτερη – με τυχαία σειρά στην αναφορά – η Αργυρώ Μπαμπαρίγου. Με συγκεκριμένο προιόν, για συγκεκριμένα γούστα στις νοικοκυρές! Οι υπόλοιπες, ανήκουν πραγματικά στο …τσουβάλι της μετριότητας στην απόδοση τους με τη θέση τους να κινδυνεύει καθημερινά!

Η ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΠΑΡΙΓΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δείτε τα κατορθώματα της γλυκύτατης μαγείρισσας:

ΣΚΑΙ
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
15,5% 26,7%
Star
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
15,5% 13,8%
Star
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ
12,6% 8,9%
ΣΚΑΙ
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
11,7% 20,1%
Ant1
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
11,6% 13,8%
Open Beyond TV
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!
11,3% 10,9%
Alpha
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ
9,5% 11%
ΣΚΑΙ
LOVE IT
9,4% 10,6%
Mega
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!
7,9% 5,6%
ΕΡΤ1
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
5,2% 6,6%

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάγεψε τον Καναδά

Διαβάστε ακόμα:Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Γαστρονομικό Γκάλα που οργάνωσε το Λύκειον των Ελληνίδων Μοντρεάλ με την παρουσία της ελληνίδας σέφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, η οποία είναι πρέσβειρα της κουζίνας του Νοτίου Αιγαίου, γαστρονομικού προορισμού της Ευρώπης για το 2019. Τα ελληνικά προϊόντα μαγειρικής, το ελληνικό ελαιόλαδο και οι συνταγές του Αιγαίου πρωταγωνίστησαν στο γαστρονομικό γκάλα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων.

Το Λύκειον των Ελληνίδων απένειμε τιμητική πλακέτα στην διευθύντρια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού της Βόρειας Αμερικής Γκρέτα Καματερού για την συμβολή της στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με τον βέλτιστο τρόπο, γεγονός που επισήμανε ο ύπατος αρμοστής της Κύπρου Βασίλης Φιλίππου ο οποίος κατά την επίδοση του βραβείου είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Mέσα στην ελληνική κουζίνα προβάλλεται η γαστρονομική Διπλωματία και όντως η ελληνική κουζίνα είναι ένας πρέσβης της ιστορίας και της παράδοσης του Ελληνισμού που διαχρονικά ταξιδεύει μέσα από τη Μεσογειακή Κουζίνα, η οποία αποτελεί σήμερα πρότυπο υγείας στα ιατρικά δρώμενα”.

Το επόμενο βραβείο του ΛΕΜ επιδόθηκε απο τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Μιχάλη Γαβριηλίδη στον Επίτιμο πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Δημήτριο Μανωλάκο για την συμβολή του στην ανάδειξη του Ελληνισμού στο Μόντρεαλ.

Το τρίτο βραβείο “Award of Excellence – In Recognition of Outstanding Dedication and Commitment To Promoting Greece’s Culinary Tourism” επιδόθηκε στην Σεφ Αργυρώ Μπαρπαρίγου Global Ambassador of Greek Cuisine ή οποία δήλωσε συγκινημένη για τη διάκριση ενώ ευχαρίστησε το Λύκειον των Ελληνίδων για την τιμή, σημειώνοντας πως φέρνει μαζί της την αγάπη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στους Έλληνες ομογενείς που τιμούν την παράδοση και τους θησαυρούς της Ελληνικής κουζίνας.

Η πρόεδρος του ΛΕΜ Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη επεσήμανε πως η Ελλάδα έχει πολλές όψεις αλλά η κουζίνα της με τη νοστιμιά των φυσικών προϊόντων και τα αρώματά της συνεπαίρνει όχι μόνο τους Ελληνες αλλά και τους ξένους γι αυτό το ΛΕΜ αποφάσισε να κάνει θεσμό το γαστρονομικό Χριστουγεννιάτικο γκάλα στο Μοντρεάλ τιμώντας την ομορφιά της ελληνικής γεύσης.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε μια ζωντανή παρουσίαση μαγειρικής με θαλασσινές γεύσεις του Αιγαίου χρησιμοποιώντας ελληνικά προϊόντα, ενώ δίπλα της ο σέφ Λουκάς Πανούσης και ο γαλλοκαναδός σεφ Olivier Turgeon έδειξαν τη δική τους μαγειρική δεινότητα καταθέτοντας την άποψή τους για τις θαλασσινές συνταγές.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

4 Comments

  1. Η εκπομπες μαγειρικης πανε καλα, ακομα και κεινη η βλακεια το μαστερ σεφ σκιζει. Οι αλλες εκπομπες απλα ανακυκλωνουν τι ειπε ο ενας τι ειπε ο αλλος και μια να δεις απο αυτες τις εκπομπες φτανει. Ειτε δεις σκορδα ειτε τσιμτσιλη ειτε μαλεσκου ειτε καινουριου ειτε ηλιανα , το περιεχομενο πανω κατω ιδιο εναι. Υπαρχει κορεσμος. Για να διαφοροποιηθουν μεταξυ τους πρεπει να παρουν καινουριες ιδεες πιο πιασαρικες και να ξεκολλησουν απο το μπαρμπιστικο στυλ που καλλιεργηθηκε απο την μενεγακη. Μονο η ηλιανα δεν την μιμειται. Αλλα το περιεχομενο της εκπομπης να αλλαξει επειγοντως

  2. Μωρε καλη ειναι αλλα απο καποιο σημειο και μετά φτιάχνει τις ιδιεςσυνταγες με μικρές διαφορες. Πριν πολλά χρονια την παρσκολουθουσα ολο τα ίδια και τα ιδια

  3. Αμαν ρε ΜΜ και συ, ανέβηκε λίγο κάνα δυο φορές και μας την βγάζεις πρώτη φίρμα τώρα και αυτή την άπληστη μσγειρισσα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :