Απίστευτη δικαιολογία: Άργησα στην προπόνηση γιατί με απήγαγαν εξωγήινοι

Απίστευτη δικαιολογία: Άργησα στην προπόνηση γιατί με απήγαγαν εξωγήινοι

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς και νυν της Ουνιβερσιτάδ στη Χιλή, Γκιγέρμο Μαρίνο, άργησε στην προπόνηση και είπε πως τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι.

Ο Γκιγέρμο Μαρίνο άργησε στην προπόνηση της ομάδας του και μόλις του ζητήθηκε ο λόγος από τον προπονητή του, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ο παίκτης είπε ότι καθυστέρησε σε μια προπόνηση λόγω απαγωγής του από εξωγήινους.

Ο 39χρονος παίκτης, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του Γκουστάβο Λορενζέτι, ο Μαρίνο εξήγησε κάποτε την απουσία του από την εκπαίδευση ισχυριζόμενος ότι είχε απαχθεί χωρίς τη θέλησή του από μια ομάδα εξωγήινων.

«Ο Γκιγέρμο λέει ότι έφτασε αργά για μια προπόνηση, επειδή είχε απαχθεί από εξωγήινους. Μας έδωσε ολόκληρη την εξήγηση για το τι ένιωσε και για το υπόλοιπο. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο παίκτης είπε: “Έφυγα και επέστρεψα δύο μέρες αργότερα επειδή απήχθην από εξωγήινους”. Αλλά ο Γκίγε δεν είναι τέτοιος παίκτης. Όλοι τον γνωρίζουν».

Άρχισε να εξηγεί ότι ξαφνικά χάθηκε και απήχθη από εξωγήινους και πιστεύει σε αυτούς. «Έδωσε μια μεγάλη εξήγηση και θα πρέπει να τον πιστέψουμε» αναφέρει ο προπονητής.