Θωμαή Απέργη! Την ”Έκραζαν”στο instagram και εκείνη τους απάντησε δημόσια

0
Το όνομα της κάτω από μια φωτογραφία που μάλιστα δεν την απεικόνιζε είδε η Θωμαή Απέργη και φαίνεται πως τα σχόλια την ενόχλησαν.

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό ενός χρήστη του instagram ανέβηκε μια φωτογραφία από ένα ταξίδι του ενώ από κάτω έγραψε: ”Ψάχνω τη Δέσποινα Απέργη”. Διαβάζοντας αυτό, μια φίλη του έσπευσε να του απαντήσε: ”Ψάξε όποια Απέργη θες, η Θωμαή να μην είναι μόνο”.

Το ”αστείο” όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία έγραψε: ”ζει αυτή;”, με την κοπέλα να απαντάει για ακόμα μια φορά: ”ναι και μάλιστα χωρίς να τρώει”.

Κάποιος φαίνεται πως φρόντισε να ενημερώσει τη γνωστή τραγουδίστρια που βλέποντας αυτά μπήκε στη συζήτησή τους και έγραψε: ”Δε σας γνωρίζω , χαίρομαι αντ αυτού που εσείς γνωρίζετε το όνομά του. Πάραυτα, σας εύχομαι μια χρονιά με υγεία, λιγότερη οριστική και προστατική και περισσότερη ευκτική”.

Δείτε τη συζήτηση:
ΝΕΟ ΣΟΚ! Η Στεφανίδου έχει e-mail ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ του ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ πως έχει ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΘΥΜΟΥ!!!!

Πηγή: https://freegossip.gr/neo-sok-i-stefanidou-echi-e-mail-ypallilon-tou-papagianni-pou-epiveveonoun-pos-echi-thema-diachirisis-thymou/ | freegossip.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here