freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Απίστευτο ΣΤΡΙΠΤΙΖ! Ο Άγγελος Λάτσιος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ…ΓΥΜΝΟΣ από την κοπέλα του! Σεισμός – σεισμός, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! Έβγαλε τα ρούχα του και μας άφησ άγαλμα με την κορμάρα του! Είδες τις τελευταίες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου στο Instagram είναι απλά φανταστικές!

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό!

Η μία φωτογραφία του είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη και σίγουρα θα ξετρελαθείς με τις τελευταίες του φωτογραφίες που απεικονίζεται να έχει κάτω τα μαλλιά του, να είναι ημίγυμνος και τρισευτυχισμένος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν ξεσπάσει η πανδημία, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, για σπουδές, όμως ο κορονοϊός ανέβαλλε τα σχέδια του αυτά.

Χωρίς κάτι τέτοιο να αποκλείεται για το μέλλον, ο γιος της παρουσιάστριας δείχνει πλέον να σχεδιάζει τα επόμενα του βήματα εδώ.

Ο Άγγελος είναι λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ και, όπως έχει γραφτεί, σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με τέτοια θεματολογία, κάτι που αναμένεται να τον κάνει αμέσως πολύ δημοφιλή.

Ο Άγγελος πόσταρε μία φωτογραφία του που απεικονίζεται με μαγιό και ακόμα μία σε instastory που απεικονίζεται μέσα στο σπίτι με τα μαλλιά του λυτά και να χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού του!

Διαβάστε επίσης:Είναι πανέμορφος, γοητευτικός, δροσερός και ένα του ποστ, είναι αρκετό γαι να γίνεται θέμα συζήτησης.

Ξέρει πολύ καλά ήδη – παρά το ότι είναι λίγα χρόνια ενήλικος – να μην πηγαίνουν στράφι οι φωτογραφίες που ανεβάζει.

Ίσα – ίσα έχει καταφέρει με μεγάλη άνεση και ευκολία, να περιμένουμε πότε θα κάνει καινούργια εμφάνιση…

Τώρα σειρά είχαν φωτοργαφίες στις οπίες θαυμάζουμε το χτισμένο κορμί του! Με μαγιό ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ και να χορεύει ΓΥΜΝΟΣ στο σαλόνι της ΜΕΝΕΓΑΚΗ! Είδες τις τελευταίες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου στο Instagram είναι απλά φανταστικές!

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό!

Η μία φωτογραφία του είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη και σίγουρα θα ξετρελαθείς με τις τελευταίες του φωτογραφίες που απεικονίζεται να έχει κάτω τα μαλλιά του, να είναι ημίγυμνος και τρισευτυχισμένος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν ξεσπάσει η πανδημία, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, για σπουδές, όμως ο κορονοϊός ανέβαλλε τα σχέδια του αυτά.

Χωρίς κάτι τέτοιο να αποκλείεται για το μέλλον, ο γιος της παρουσιάστριας δείχνει πλέον να σχεδιάζει τα επόμενα του βήματα εδώ.

Ο Άγγελος είναι λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ και, όπως έχει γραφτεί, σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με τέτοια θεματολογία, κάτι που αναμένεται να τον κάνει αμέσως πολύ δημοφιλή.

Ο Άγγελος Λάτσιος πόσταρε μία φωτογραφία του που απεικονίζεται με μαγιό και ακόμα μία σε instastory που απεικονίζεται μέσα στο σπίτι με τα μαλλιά του λυτά και να χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού του!

κούκλος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ξέρει πολύ καλά να τραβά το ενδιαφέρον πάνω του. Και το κάνει με…χειρουργική ακρίβεια μπορείς να πεις παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Σε σαλόνι σπιτιού γεμάτο νιάτα και φιλική θαλπωρή αλλά και με τα ποτήρια γεμάτα κρασί, όχι απλά στο χέρι αλλά την στιγμή ακριβως που πίνει!

Οι πληροφορίες για την καθημερινότητα του δεν είναι λίγες και δεν απέχουν πολύ από την γραμμή της…ανυσηχίας.

Γιατί ποις δεν ξέρει πως ο αλκοόλ ακόμα και σε μικρές ποσότητες κάνει μεγάλο κακό και λειτουργεί “εκφυλιστικά” για τον οργανισμό μας. ‘ Άλλο τα χρόνια της άγνοιας, άλλο το σήμερα.

Δεν έχει ποια καμμία σημασία να λες “ένα δυο ποτηράκια με το φαγητό κάνουν καλό”.

 

Το αν αυτό είναι…μύθος και το ότι λειτουργεί ως δούρειος ίππος ώστε να χάνεις την μπάλα ανάμεσα στα…δύο ποτηράκια και στο πολλά ποτηράκια παραπάνω το θεωρούμε παραπάνω από δεδομένο!

Μάλιστα, για κανέναν, ούτε μικρό, ούτε μεγάλο σε ηλικία δεν είναι μη ανησυχητικό να τον βλέπεις με μεγάλα βαθιά ποτήρια γεμάτα να καταναλώνει κρασί,… οινόπνευμα γενικότερα. Αυτό, δεν είναι ένα ποτηράκι, πρώτον!

Δεύτερον και σημαντικότερο, θα μπορούσε να μην ανεβάσει φωτογραφία, την ώρα που…κατέβαζε γεμάτο ποτήρι κρασί. Λέμε εμείς τώρα: Δεν θα μπορούσε να κάνει υπομονή ώστε να δημοσιεύσει ένα…ουδέτερο καρέ;

Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος: Νέες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του! Το ΚΡΑΣΙ και τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ στο σαλόνι!!!

Ο κούκλος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ξέρει πολύ καλά να τραβά το ενδιαφέρον

Μοιάζει το…θέμα με τους χώρους των σούπερ μάρκετ. Εκεί όπου έχουν ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ απ’ όλα τα άλλα είδη σε όμορφα αρχοντικά διαμορφωμένους χώρους τα οινοπνευματώδη. Σαν κάτι…αξίας. Σωστά! Για την τσέπη των εταιρειών.

Και μιας και το φερε η κουβέντα, όλοι ξέρουμε ποια, πως ο οίνος, ΔΕΝ ΕΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ. Μεγάλη μούφα συνάνθρωποι. Μια ερώτηση σε επιστήμονες θα μας πληροφορήσει!…

ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ, ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

Δυστυχώς, η πανδημία του κορονοϊού έβαλε φρένο στα σχέδιά του να φύγει για σπουδές στην Αμερική, με τη μητέρα του να τον ακολουθεί.

Άγγελος Λάτσιος: Έτσι ευχήθηκε στην αδερφή του την Λάουρα!

Εξάλλου, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση, καθώς προγραμμάτιζε να μείνει και εκείνη στην Αμερική και να ταξιδέψει αρκετά.

ΩΣΤΟΣΟ, Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ετσι, περιμένοντας να αλλάξει η κατάσταση, δημοσιεύματα θέλουν τον Άγγελο Λάτσιο να σχεδιάζει στην Ελλάδα τα επαγγελματικά του βήματα και μάλιστα να σκέφτεται τον ρόλο του παρουσιαστή.

Ωστόσο, μην φανταστείτε ότι θα παρουσιάζει εκπομπή όπως η μητέρα του. Ο νεαρός, ως λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ, φαίνεται πως σχεδιάζει τη δημιουργία δικού του καναλιού στο Youtube, με ανάλογη θεματολογία.

ΗΔΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠOΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

Ακόμα, οι πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας αναφέρουν ότι ήδη ο νεαρός γιος της βρίσκεται σε συνομιλίες με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, όπου θα κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκεί μια εκπομπή με τη ανάλογη θεματολογία.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα, ιδιαίτερα καθώς οι πληροφορίες λένε ότι σε αυτόν τον σταθμό θα κάνει την τηλεοπτική της επιστροφή και η Ελένη Μενεγάκη.

Το καλό με τον Άγγελο Λάτσιο, είναι πως έχει στο πλευρό του τη μητέρα του η οποία γνωρίζει πολύ καλά το κομμάτι της παρουσίασης και έχει πολλές συμβουλές να δώσει στον γιο της.

Απίστευτο ΣΤΡΙΠΤΙΖ! Ο Άγγελος Λάτσιος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ...ΓΥΜΝΟΣ από την κοπέλα του! Σεισμός - σεισμός, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! Έβγαλε τα ρούχα του και μας άφησ άγαλμα με την κορμάρα το

Τι είναι αυτό που τον κάνει να επιλέγει μια όχι απλά ασυνήθιστη τακτική, όχι μία προκλητική, αλλά μία ανησυχητική!

Δεν ξέρουμε πως αισθάνεται η Ελένη Μενεγάκη, φανταζόμαστε όμως πως θέλει να περνά απαρατήρητη αυτή η θορυβώδης παρουσία του αγαπημένου της γιου στα σόσιαλ!

Δεν “μασάει” από τα 16 του ανεβάζει φωτογραφίες με αλκοόλ στο χέρι ξέροντας πως θα γράψουν για κείνον.

Προκαλεί τόσο, όσο. Δηλαδή, ξέρει αν προκαλεί τη δημοσιότητα!

Ο…δοσομετρητής που διαθέτει είναι εκπλξκτικός! Δεν αργεί πολύ!…Φτάνει η μέρα που θα τον δείτε να κάνει δικές του επιτυχίες.

Ποιος θα έβλεπε τον Άγγελο σε τέτοια κατάσταση και δεν θα σκεφτόταν ότι προκαλεί ακόμα και την μητέρα του ή καλύτερα,…μόνον εκείνη.

Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει λογαριασμό στο ίνσταγκραμ με ένα ακ. και διακόσιες χιλιάδες followers.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΕΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Σ’ ΑΥΤΑ.

Αλλά και να μη την ήξερε αυτή την δύναμη, την διαπιστώνει καθημερινά αφού βλέπει πως ότι δημοσιεύει ο ίδιος στον δικό του λογαριασμό, αναπαάγεται αμέσως! Ξέρει πολύ καλά πως ότι κι αν κάνει, καθρεπτίζεται στη μητέρα του!

Τι είδους άνεση είναι λοιπόν αυτή να κοιμάται στον δρόμο; Τι προσφέρει στον ίδιο αυτή η φωτογραφία, Τι μπορεί να θέλει να πει πέραν από το σοκάρισμα;

Στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!!! Και λέμε «και» ο Άγγελος, γιατί πριν λίγο καιρό η μικρή Βαλέρια άλλαξε πρώτη τη φωτογραφία που είχε στο Instagram. Θυμάστε;

Ο μόνος που έχει δημόσιο τον λογαριασμό του

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ.
Η Λάουρα και η Βαλέρια, έχουν ιδιωτικούς λογαριασμούς ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις τους, σε αντίθεση με τον μοναχογιό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που κάνει τακτικά αναρτήσεις.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ακολουθείται από περίπου 54.000 χρήστες και έχει κάνει μέχρι στιγμής 89 αναρτήσεις.

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

Η πρώτη φωτογραφία με τη μητέρα του έγινε στις 27 Μαΐου του 2016. Στη φωτογραφία μαμά και γιος ποζάρουν όλο χαρά με τον Άγγελο να σχολιάζει:

«Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μουυυ❤️❤️❤️ #motherandson Μανουλααα Σαγαπαωωωωω ❤️❤️❤️».Η αλλαγή στη φωτογραφία του προφίλ του

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner