Απίστευτο! Του ζήτησαν προκαταβολή για τον τάφο του!

0

Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του δεν μπορούσε να φανταστεί ο 39χρονος Κώστας ότι θα πρέπει να δώσει προκαταβολή τον τάφο του!

Ο νεαρός άνδρας, κάτοικος Θεσσαλονίκης, κλήθηκε από το Δήμο Παιονίας, στον οποίο κατοικούσε παλαιότερα, να πληρώσει για την «τελευταία κατοικία» του.

Έκπληκτος κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό στο Καλημέρα Ελλάδα, διευκρινίζοντας ότι, είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει τέτοια ειδοποίηση,

Επιπλέον, δεν πλήρωσε  την πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας πως ούτε τον τάφο του θέλει να προπληρώσει ούτε να ταφεί στο Δήμο Παιονίας και του επιβλήθηκε πρόστιμο!

Τάφος - έξοδα - απόδειξη

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας, Γ.Φράγκος, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, έκανε λόγο για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για τα έξοδα συντήρησης του κοιμητηρίου, ενώ υποστήριξε ότι πολλοί Δήμοι της χώρας εφαρμόζουν την ίδια τακτική.

Διευκρίνισε, παράλληλα ότι, αν ο δημότης δεν θέλει να ταφεί στο συγκεκριμένο νεκροταφείο μπορεί απλώς να κάνει μια  υπεύθυνη δήλωση και να απαλλαγεί από την οικονομική υποχρέωση.

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com