freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πως νομίζουν ότι μπορούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο; Υπήρχε λόγος για παράδειγμα, να μας ενημερώσει η Σκορδά πως θέλει να ερωτευτεί; Προετοιμάζει το έδαφος για να παρουσιάσει επίσημα την καινούργια της σχέση. Σχέση που δεν είναι πια “χθεσινή” αλλά μετράει μεγάλο διάστημα.

Το “περίεργο” είναι που η Φαίη Σκορδά αρνιόταν πεισματικά πως έχει σχέση. Δεν είχε χρόνο, δεν ήθελε, ήταν ταγμένη αλλού. Τέλειωσε δηλαδή το…”τάξιμο”. Αφού δήλωνε πως προτεραιότητα είναι τα παιδιά της και ούτε καν της περνάνε από το μυαλό οι σχέσεις.  Τώρα, πως έφτασε στο σημείο να εκφράζει δημόσια την ανάγκη της να ερωτευτεί;  Όχι πως είναι αφύσικο από μόνο του. Απεναντίας. Η ίδια το έκανε να μοιάζει, με τις δηλώσεις της.

Προσέξτε όμως ένα σημαντικότατο σημείο. Το να αναγγείλει η Φαίη Σκορδά πως είναι έτοιμη να “ερωτευτεί” δεν μπορεί κανείς να πιστέψει πως έγινε από λάθος ή αυθόρμητα, επειδή απλά, ένιωσε την ανάγκη παρουσιάστρια. Κάνοντας μια τέτοια δήλωση η Φαίη Σκορδά, ένας άνθρωπος που κουτσομπολεύει επί είκοσι σχεδόν χρόνια, ξέρει πολύ καλά πως πυροδοτεί τη φημολογία γύρω από το όνομα της.

Χρησιμοποιεί και κείνη τα μέσα, για να κάνει τη δουλειά της.

Ξέρει πάρα πολύ καλά πόσα κείμενα σχετικά με τη…σχέση της θα δει τις επόμενες μέρες. Ξεκάθαρα το επέλεξε αυτό και θα ήταν πολλαπλά υποκριτικό από μέρους της, να υποστηρίξει το αντίθετο!

Αυτό μας δείχνει γενικότερα και πόσο πολύ εννοεί πολλά από εκείνα που δηλώνει. Η ίδια της η στάση έρχεται και ακυρώνει τις δηλώσεις της και αποκαλύπτει πως πραγματικά σκέφτεται.

Ο ΜΥΘΟΣ του…παπαράτσι

Είναι μύθος πως στην Ελλάδα δεν ξεφεύγεις από τους παπαράτσι. Πρώτον, θα σκεφτείτε και θα δείτε πως έχουμε απόλυτο δίκιο, όχι μόνο δεν δημοσιεύονται ποτέ φωτογραφίες που πραγματικά αποκαλύπτουν κάτι. όχι μόνο κάτι ενοχλητικό, αλλά ούτε καν κάτι που είναι ήδη γνωστό και μπορεί να ενοχλήσει ουσιαστικά κάποιον.

Το …χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι οι φωτογραφίες από δημόσιους χώρους όπου κυκλοφορούν οι…διάσημοι με τις σχέσεις τους. Τίποτα άλλο. Θυμάστε εσείς κάτι; Ρητορικό το ερώτημα. Στην ουσία, δημοσιεύονται φωτογραφίες μόνο όσων θέλουν να βλέπουν φωτογραφίες τους στα περίπτερα.

Το να δεις τη φωτογραφία μιας άβαφης σταρ, αυτό είναι κάτι που δεν ενοχλεί φυσικά και δεν ενοχλεί περισσότερο από την..αλήθεια, που δεν παραποιεί κανένας. Αντίθετα, οι σελέμπριτις, βολεύονται με την αλλοίωση της αλήθειας προς όφελος τους. Δηλαδή, το ρετούς! Το photomontaz! Μια χαρά γουστάρουν να κρύβεις από το κοινό την πραγματική τους εικόνα!…

 

Η σχέση που ΕΚΡΥΒΕ, αλλά μας…”απειλεί” με δηλώσεις της, πως θα φανερώσει

Π.Σ. Η Φαίη αν τη ρωτήσεις θα πει πως τον έχει δει μία φορά. Έτσι έφτασε και στ’ αφτιά μας,  ότι με νεύρα υποστήριξε σε…συνάδελφο!
Τι να πούμε! Αφού η Φαίη Σκορδά το αρνείται, δεν ισχύει μέχρι να το παραδεχτεί ή ίδια ή μέχρι ν’ αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν μαζί. Ο καιρός για να παραδεχτεί τη σχέση της με τον μεγαλοεισαγωγέα αυτοκινήτων πλησιάζει.

Αυτό που έχουμε ξαναγράψει αλλά ίσως δεν το διαβάσατε όλοι είναι πως η…σχέση αυτή, η γνωριμία αυτή, κρατά πάνω από δύο χρόνια πια.

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα σε ότι αφορά τη στάση τους. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους και εδώ είναι το μοναδικό σημείο από το οποίο έχουμε μία υπόθεση να κάνουμε: Δεν είναι σίγουροι για το μέλλον και δεν έχουν αποφασίσει κιόλας για αυτό, αφού προηγούνται άλλα!…

Αυτά, δεν χρειάζεται να σαι και μάντης για να τα καταλάβει ποια είναι, αφού η Φαίη όπως και οποιοσδήποτε εκτίθεται δημόσια, στην ουσία δεν μπορεί να κρύψει τα “θέλω” του και τις προτεραιότητες του!

Μαντέψτε λοιπόν αν έχετε χρόνο για …χάσιμο, για ποιο λόγο η Σκορδά δεν αποκάλυπτε μέχρι τώρα τη σχέση της με τον μεγαλοεισαγωγέα, αλλά τώρα πια μας προετοιμάζει λέγοντας πως είναι έτοιμη να ερωτευτεί!

Για την ιστορία, σας θυμίζουμε πως έχει και κείνος ένα διαζύγιο.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner