Ζέτα Μακρυπούλια: Αποχαιρέτησε συγκινημένη το τηλεοπτικό κοινό και έβαλε δυνατά το νέο χίτ του Μιχάλη Χατζηγιάννη “Χορεύω”

Η Ζέτα Μακρυπούλια φανερά συγκινημένη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ρουκ Ζουκ».

«Είμαι συγκινημένη, είμαι ευγνώμων»

«Μαγική εικόνα… Είμαι εδώ γιατί δεν μπορώ να κλείσω την εκπομπή φέτος χωρίς να σας χαιρετήσω όπως θέλω. Μετά από τόσο καιρό είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο πλατό. Είμαι συγκινημένη, είμαι ευγνώμων. Ήρθα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την αγάπη σας. Ήρθα να σας πω ότι το Ρουκ Ζουκ κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του για φέτος, για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε και όπως ονειρευόμαστε και όπως κάνουμε πάντα, αλλά δεν μας πτοεί τίποτα. Σε λίγο θα είμαστε και πάλι μαζί σας.», είπε συγκινημένη η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Όλα θα πάνε καλά και εμείς θα είμαστε και πάλι εδώ σε πολύ λίγο»

«Θέλω να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, να περάσετε τέλεια, να μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε, να είστε ανέμελοι, να μη φοβάστε… Όλα θα πάνε καλά και εμείς θα είμαστε και πάλι εδώ σε πολύ λίγο. Γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή γιατί το Ρουκ Ζουκ θα επιστρέψει. Καλό καλοκαίρι σε όλους!» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο

  1. Όποιος φουκαρας μπλέξει με αυτήν την βλάχα γκαντέμω η καριέρα του πάει κατά διαόλου. Ο Ρέμος δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι, βρήκε την αλλοδαπή και ξαναγεννήθηκε. Αυτός έχει να γράψει μουσική πάνω από 10 χρόνια. Εκεί που έγραφε για όλους, Γαλάνη, Γλυκερία, τώρα μόνο το σκυλί νταντευει.

Γράψτε ένα σχόλιο