Σερί αποχωρήσεων για την παράσταση «To κλουβί με τις τρελές» που αναμένεται να δούμε από το ερχόμενο φθινόπωρο. Η θεατρική παράσταση, η οποία θα είναι παραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου, έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ένας ένας" />

Hit enter after type your search item

Αποχώρησε και ο Θάνος Καληώρας

/
/
img

Σερί αποχωρήσεων για την παράσταση «To κλουβί με τις τρελές» που αναμένεται να δούμε από το ερχόμενο φθινόπωρο. Η θεατρική παράσταση, η οποία θα είναι παραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου, έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ένας ένας από τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούσαν… αποχωρούν!

Μετά τις αποχωρήσεις των Δημήτρη Σταρόβα, Βίκυ Κάβουρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Ρένο Ρώτα, Ίαν Στρατή και Άρη Μακρή σειρά είχε ο πρωταγωνιστής της παράστασης Θάνος Καληώρας. Την αποκάλυψη την έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν τον λόγο που ο γνωστός ηθοποιός πήρε αυτή την απόφαση.

Δες το βίντεο:

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :