Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Τι υπέγραψαν Μενεγάκη – Παντζόπουλος στο σύμφωνο συμβίωσης! (Φωτό των εγγράφων). ήτνα τόσο απλά τα πράγματα που κανείς δεν το σκέφτηκε και πιο εύστοχα, κανείς δεν το πρόσεξε. Όλα μαρτυρούσαν πως υπήρχε σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουο! ήρθε λοιπόν η στιγμή να δούμε την πραγματικότητα και να την…διαβάσουμε κιόλας! Αυτό που όλοι περιμένατε! Την αλήθεια για το πως έχουν πραγματικά ρυθμίσει την κοινή τους ζωή η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο! Δεν ήταν αυτό που νομίζανε και διατυμπάνιζαν στις εκπομπές! Δεν ήταν εκείνο που βόλευε! Δηλαδή ο θρησκευτικός γάμος. Γάμος παραδοσιακός δεν έγινε ποτέ! Σύμφωνο συμβίωσης έγινε και τώρα μπορείτε να το διαβάσετε στο μεγαλύτετρο μέρος του.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Τι υπέγραψαν Μενεγάκη Παντζόπουλος στο σύμφωνο συμβίωσης Φωτό των εγγράφων

Η ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Τι υπέγραψαν Μενεγάκη Παντζόπουλος στο σύμφωνο συμβίωσης Φωτό των εγγράφων 2

Η ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Τι υπέγραψαν Μενεγάκη Παντζόπουλος στο σύμφωνο συμβίωσης Φωτό των εγγράφων 3

Επιτέλους το …μυστήριο λύθηκε. Τώρα που αποκαλύφθηκε πως …μυστήριο δεν έγινε ποτέ.

Συνέβει αυτό που η λογική μας έλεγε και που τα μέχρι στιγμής στοιχεία υποδείκνυαν.

ΟΛΑ στη ΦΟΡΑ για τον…ΓΑΜΟ της Ελένης Μενεγάκη! Αυτή είναι η ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον Παντζόπουλο, για την κληρονομιά, την πειρουσία το όνομα των παιδιών!

Η ίδια η λαμπερή, πανέμορφη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης, άμεσα και ξεκάθαρα, δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Δεν διέψευσε ποτέ. Δεν επιβεβαίωσε ποτέ. Παρά το ότι σε τακτικότατη καθημερινή βάση μας έδινε άπειρες εικόνες για την προσωπική της ζωή! Για το θέμα γάμου, κουβέντα.

Αυτό που ψάχνουν τόσα χρόνια. Για το οποίο απορούν τόσοι. Για το οποίο γίνονται συζητήσεις εντελώς στον αέρα. Χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Αυτό, επιτέλους ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ!

Εδώ και μήνες, σας γράφουμε με…επαναληπτικά δημοσιεύματα, πως όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές για τον…γάμο Ελένης Μενεγάκη και Μάκη παντζόπουλου πριν έξι χρόνια, δεν έιχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Αυτό, το διαπιστώσαμε με απλή παραπάνω παρατηρητικότητα γεγονότων.

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ “ΦΩΤΙΣΑΜΕ” ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΑΜΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

Όπως για παράδειγμα, η επίσημη ανακοίνωση του μαιαυτηρίου, την μέρα που η Ελένη και ο Μάκης έβγαιναν, κρατώνατς την νεογέννητη κόρη τους.

Η επίσημη ανακοίνωση – που δεν μπορεί να κάνει λάθος – ανέφερε τον Μάκη “σύντροφο” της Ελένης Μενεγάκη. Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση πριν συνεχίσετε:

ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν’ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ.

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!
Διαβάστε ακόμα: Το σύμφωνο φέρεται να συντάχθηκε στο γραφείο του πληρεξούσιου συμβολαιογράφου και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΤΕΚΝΩΝ

Ειδική αναφορά γίνεται για τον τομέα των οικονομικών του ζευγαριού: «Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

Ελένη Μενεγάκη: Η “αρπαγή της ωραίας Ελένης” – Ποια κανάλια την πολιορκούν

ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ.

Ο ΑΦΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΕΤΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ Η ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ».

ΕΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ Η ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΗ Η ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ,…

…εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ: “ΚΟΚΚΙΝΟ! ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ;”.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ «ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,..

…η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

ΣΟΚ! Ελένη Μενεγάκη: ΔΙΑΒΑΣΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ με τον Μάκη Παντζόπουλο! Τα πάντα που υπέγραψαν (φωτό). Αυτό που όλοι περιμένατε.

Τα πάντα που υπέγραψαν (φωτό). Αυτό που όλοι περιμένατε. Την αλήθεια για το πως έχουν πραγματικά ρυθμίσει την κοινή τους ζωή!

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει ,καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΗΞΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ.
…συνεχίζεται!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner