Ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην Αθήνα έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έφτιαξε τις αποσκευές της και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Το όμορφο μοντέλο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα Κουφονήσια μαζί με την

Hit enter after type your search item

Aπόδραση στα Κουφονήσια μαζί με καλή παρέα

/
/
img

Ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην Αθήνα έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έφτιαξε τις αποσκευές της και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Το όμορφο μοντέλο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα Κουφονήσια μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση, αλλά και την φίλη της, Βασιλική Ρούσσου.

Η πρώην κριτής του Greece’s Next Top Model θέλησε να κάνει νωρίς φέτος διακοπές, αφού τον Αύγουστο πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για τις προετοιμασίες της νέας καθημερινής εκπομπής της στον Alpha. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ενθουσιασμένη με αυτό το βήμα και αδημονεί για τη στιγμή που θα μπει στο στούντιο και θα ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά μαζί με την ομάδα της.

Προς το παρόν, η μελαχρινή καλλονή απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, φορτίζει τις μπαταρίες της και χαίρεται κάθε στιγμή μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σύσσωμη η παρέα μένει σε δωμάτια που βρίσκονται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και έτσι έχει τη δυνατότητα να αγναντεύει συνεχώς το απέραντο γαλάζιο.

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ορισμένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Η ίδια απολαμβάνει το καλοκαίρι της και είναι ευτυχισμένη!

Δες φωτογραφίες και βίντεο:


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :