Αποκάλυψη: Από πού κατάγεται ο Ντάνος του Survivor

O Γιώργος Αγγελόπουλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του Survivor. Αλλά ενώ όλοι ξέρουν ότι ο «Ντάνος» – όπως τον αποκαλούν πια όλοι – ζει στη Σκιάθο, όπως γράφει το patrisnews, δεν ξέρουν ότι η καταγωγή του είναι από το Δούκα, της Δημοτικής Ενότητας Φολόης Ηλείας, όπου έχει ζήσει, εκτός από τα καλοκαίρια του και για ένα μικρό χρονικό διάστημα δυο – τριών χρόνων.

Τα παιδικά χρόνια και τα καλοκαίρια στο Δούκα
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αδελφός του Χάρης, γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ζουν ακόμα στη Σκιάθο, απ’ όπου κατάγεται και η μητέρα τους. Ωστόσο, πολλές διακοπές Πάσχα, Χριστουγέννων αλλά και μεγάλα χρονικά διαστήματα από τα καλοκαίρια τους, τα περνούσαν στο Δούκα, απ’ όπου καταγόταν ο αείμνηστος πατέρας τους, ο Παναγιώτης. Μάλιστα, ο Γιώργος έχει πολλές φορές αναφερθεί στον πατέρα του – στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία – ενώ πρόσφατα δάκρυσε, αφιερώνοντας μια από τις νίκες της ομάδας του στον νεογέννητο ανιψιό του, τον γιο του Χάρη, που θα πάρει το όνομα του πατέρα τους.

Για κάποια χρόνια – δύο ή τρία –μετακόμισαν στο Δούκα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα, και μάλιστα τα δυο αγόρια φοιτούσαν στο σχολείο του Λάλα. Είχαν πολλούς φίλους στο χωριό, έτρεχαν και έπαιζαν μαζί τους στις αλάνες και όταν επέστρεψαν και πάλι στο νησί, λαχταρούσαν να επιστρέψουν και πάλι στις παρέες τους στο χωριό, σε κάθε ευκαιρία διακοπών από το σχολείο.

Δεν ξεχνούν το χωριό τους…
Και τα δυο αγόρια ζουν στη Σκιάθο και μαζί διατηρούν πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών. Ωστόσο ο Γιώργος τα καλοκαίρια, διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης, ενώ τον χειμώνα καταπιάνεται με το «kick boxing» και το «ταε κβο ντο». Επίσης, έπαιξε ποδόσφαιρο σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Ρόδο και στον Εθνικό Αστέρα.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους το περνούν στο νησί, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών τους υποχρεώσεων, ωστόσο, ποτέ δεν ξέχασαν τον τόπο του πατέρα τους. Έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο και πάντα, όταν φτάνουν στο χωριό, επισκέπτονται τον τάφο του πατέρα τους και ανάβουν το καντηλάκι στη μνήμη του.

Οι Δουκιώτες στηρίζουν «Ντάνο»
Και μπορεί το προσωνύμιο «Ντάνος» να το έχει πάρει από τον θείο του, τον αδελφό της μητέρας του, ο οποίος στήριξε τα δυο αγόρια όταν πέθανε ο πατέρας τους, αλλά οι Δουκιώτες και δη οι νεότεροι και ετεροδημότες, οι φίλοι του και τα παιδιά που μεγάλωσαν μαζί τα καλοκαίρια, στηρίζουν τον «Ντάνο». Σε κάθε επεισόδιο κάθονται μπροστά στην τηλεόραση και έχουν βοηθήσει κι αυτοί με την ψήφο της να παραμείνει στο παιχνίδι, τις φορές που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.